Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Uber w Paragwaju
#1 PostWysłany: 10 Mar 2024 21:28 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

W stolicy Asuncion oraz w Encarnapcion działa bardzo sprawnie. Zazwyczaj to nowe Hyundaie Accenty oraz i20. Ceny także bardzo przystępne.

Jest także cabify, ale za Chiny nie mogłem dostać smsa do potwierdzenia ze ja to ja.
 Profil Relacje PM off
kacper451 lubi ten post.
bim-bam uważa post za pomocny.

Odkryj Andaluzję🇪🇸🍊 Loty do Malagi i 3 noce w 4⭐️ hotelu z krytym basenem za 719 PLN ☀️ Odkryj Andaluzję🇪🇸🍊 Loty do Malagi i 3 noce w 4⭐️ hotelu z krytym basenem za 719 PLN ☀️
Kierunek: rajskie plaże 🏝️ Tanie loty na Filipiny z Warszawy (z dużym bagażem) od 2308 PLN 🌊😍 Kierunek: rajskie plaże 🏝️ Tanie loty na Filipiny z Warszawy (z dużym bagażem) od 2308 PLN 🌊😍
 Temat postu: Re: Uber w Paragwaju
#2 PostWysłany: 10 Mar 2024 21:53 

HON fly4free
Ja też potwierdzam, sprawnie i bezproblemowo. Kurs z/na lotnisko z centrum miasta ok. 30 PLN, po mieście dosłownie 5-6 zł.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#3 PostWysłany: 17 Mar 2024 15:33 

niebieski
No to warto dodać, że w Paragwaju (w przeciwieństwie np do Brazylii, gdzie nie funkcjonuje w ogóle) sprawnie działa również Bolt aczkolwiek faktycznie zazwyczaj ceny Ubera były niższe.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 17 Cze 2025 10:48 
Awatar użytkownika

Loty: 1358
Kilometry: 2 771 241
platynowy
Czy ktoś jeździł uberem/boltem XL w Ciudad del Este? Chodzi mi o bezproblemowe poruszanie się po mieście - Itapu Paraguay- - Museo Tierra Guarani - Salto del Monday - catedral San Blas.
Wiem, ze są tanie autobusy ale będę z rodzinką tylko jeden dzień więc uber/bolt to też opcja. A może macie inny pomysł na wynajem samochodu z kierowcą w Ciudad na jeden dzień?

"Turysta to ktoś, kto już od przyjazdu myśli o powrocie do domu, podczas gdy podróżnik nie wie, czy w ogóle wróci"
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 17 Cze 2025 11:15 
Awatar użytkownika

srebrny
@hiszpan Jeździł i było bezproblemowe. Ba, w razie konieczności można sobie nawet kurs zamówić na brazylijską stronę normalnie w apce.
hiszpan uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość