Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Wyspa San Andrés
#1 PostWysłany: 29 Mar 2026 23:49 
Awatar użytkownika

Loty: 199
Kilometry: 401 055
złoty
Paradoksalnie najlepszy obiad na wyspie zjadłem w niepozornej, dość obskurnej restauracji z prowizoryczną toaletą, położoną w zatoce Blue Cove (mapka poniżej).
Zamówiłem smaczne „stew chicken” z ryżem i surówką z kapusty za 30 tyś. pesos (napiwek nie był doliczany). Na miejscu była tablica ze zdjęciami dań, a obsługa mówiła po angielsku.
Co ważne, nie miałem żadnych problemów żołądkowych.

https://maps.app.goo.gl/kLxp7s5XCtnNQqe39

Innym miejscem godnym polecenia była restauracja Buda, serwująca sushi oraz inne dania kuchni azjatyckiej. Znajduje się w centrum, niedaleko plaży. Ceny są dość wysokie — jedno danie kosztuje około 60–70 zł, a do rachunku doliczany jest jeszcze 10% napiwku. Personel bardzo słabo mówił po angielsku.
To nowy lokal, zlokalizowany mniej więcej w tym miejscu:
https://maps.app.goo.gl/KEGwLQ2ab874A6kW8

Image
grabosic lubi ten post.
grabosic uważa post za pomocny.

Loty Etihad Airways do Singapuru z Warszawy od 2556 PLN ✈️🧳 Oferta first minute Loty Etihad Airways do Singapuru z Warszawy od 2556 PLN ✈️🧳 Oferta first minute
Wakacje w sercu południowej Transylwanii 🦇🏰 Wycieczka już od 497 PLN ✈️🛌 Wakacje w sercu południowej Transylwanii 🦇🏰 Wycieczka już od 497 PLN ✈️🛌
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość