Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 28 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 17 Maj 2024 15:20 

Ja polecam

https://www.maki-car-rental.com/rent-a-car/

Bardzo konkurencyjne ceny i wszystko sprawnie poszło. Brak blokady na KK i pobrania zaliczki. Dopiero przy szkodzie by pobrali
 Profil Relacje PM off  

Albański raj przy prywatnej plaży 🏖️ 4* all inclusive nad Adriatykiem za 2459 PLN Albański raj przy prywatnej plaży 🏖️ 4* all inclusive nad Adriatykiem za 2459 PLN
Słoneczny Cypr w dobrej cenie 🏝️🌞 Loty i 7 noclegów w Ajia Napie za 809 PLN Słoneczny Cypr w dobrej cenie 🏝️🌞 Loty i 7 noclegów w Ajia Napie za 809 PLN
#22 PostWysłany: 17 Maj 2024 15:39 

Zbanowany
faceboy napisał(a):
Braliśmy taxi do hotelu bo byliśmy zmęczeni po podróży. Bagaże też by nam nie weszły do wynajętego samochodu. Jak dojedziecie to na miejscu sobie wypożyczcie samochód

możesz polecić firmę taksówkarską ? ile płaciłeś ?
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 17 Maj 2024 15:42 

No właśnie wysłałem linka. Jakoś ok 40-42 Europa dobę 8 osobowy Van Toyota Rush i w tym 2 foteliki dla dzieci

Ostatnio edytowany przez Kashpir, 17 Maj 2024 15:54, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika, jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 17 Maj 2024 15:43 

Z tej firmy też możesz wziąć transport za 2500 rupi

Ostatnio edytowany przez Kashpir, 17 Maj 2024 15:55, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika, jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 22 Maj 2024 18:54 
Awatar użytkownika

Loty: 115
Kilometry: 260 313
niebieski
Smile car rental. Mogę polecić. Za 6 dni wyszło 600 zł. Opisany wcześniej tu Drawna bardzo spoko gość. Dobry kontakt od początku do końca, nie cwaniaczy. W gratisie załatwił nam podwózkę z lotniska do hotelu.
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 07 Lip 2024 15:35 

Loty: 387
Kilometry: 799 885
Również polecam to
https://www.maki-car-rental.com/rent-a-car/

oraz Auberge le Saladier - hotel przy lotnisku, załatwiają wypożyczenie samochodu za 20 €.

#27 PostWysłany: 22 Wrz 2024 11:32 
Awatar użytkownika

Loty: 91
Kilometry: 191 696
niebieski
Korzystałem z Pingouin Car Rental i polecam mocno.

Przedpłata wcześniej 25% na miejscu można było dopłacić zarówno kartą jak i gotówką. Możliwość od razu załatwienia karty SIM. Za 10 dni z kartą sim i fotelikiem za Suzuki espresso zapłaciłem 303€. Minimum formalności, brak depozytu, pełne ubezpieczenie. Auto oddałem z przetartą felgą, żadnych konsekwencji. Mają siedzibę od razu po wyjściu z terminala razem ze wszystkimi wypożyczalniami.
karpik lubi ten post.

#28 PostWysłany: 22 Maj 2025 00:03 

Loty: 160
Kilometry: 356 957
niebieski
Brałem samochód poprzez https://www.economycarrentals.com/
Wylosowało mi wypożyczalnię Amigo, odebrali mnie z lotniska, wypozyczalnia znajdowala sie jakies 3 km od lotniska.
https://maps.app.goo.gl/R9j1z1FCu1bUfrVD9

Na miejscu oplacilem Revolutem The amount of MUR 5460,00 is payable at the rental desk. I moglem smigac automatem (całe szczeście bo te górki i lewa skrzynia biagów zrobiłyby swoje) po Mauritiusie. 8 dni - zacna cena. Zero depozytu, w cenie ubezpiecznie do 1200 euro.

Paliwo 62 rupie, cena taka sama na całej wyspie - poinformował mnie Pan co wypozyczał - że nie ma sensu szukac tanszych.

Zapłaciłem 10 euro za brudny samochód przy zwrocie - ale fakt, był bardzo brudny bo zaparkowałem go pod drzewem i jakies dziwne owoce pospadały na niego podczas bdeszczu i rozkwasiły się dobrze na nim.
 Profil Relacje PM off
trunks lubi ten post.
trunks uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 28 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość