Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1139 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57  Następna
Autor Wiadomość
#1081 PostWysłany: 19 Mar 2017 21:10 

Zbanowany
Aż tak szaleni nie są :D
Bądź co bądź to wciąż biznes, chcą coś zarobić jeszcze.
Mnie najbardziej dziwi, że w marcu tj. już po ogłoszeniu końca jeszcze zmienili na angielskiej wersji strony obrazki dla Donovalów i Pragi, w tym drugim przypadku nawet cenę (z "od 5 eur" na "od 7 eur"). Fajnie że się im chce, ale.po co :?

Moje najciekawsze posty rowniez znajdziesz w koszu. Lub u maschacry w domu. Trzyma je w piwnicy żeby nikt nie przeczytał. "Porządkuje forum"
 Profil Relacje PM off  

Warto 🔥 Loty do Australii z Polski od 3257 PLN ✈️🧳🎒 Warto 🔥 Loty do Australii z Polski od 3257 PLN ✈️🧳🎒
🏝️ Greckie wczasy na Zakintos 🌞 All inclusive w 4* hotelu za 1882 PLN 🏝️ Greckie wczasy na Zakintos 🌞 All inclusive w 4* hotelu za 1882 PLN
#1082 PostWysłany: 19 Mar 2017 21:22 
Awatar użytkownika

niebieski
To nie będzie zakończenia tras południowych z LE. :P
 Profil Relacje PM off
steward uważa post za pomocny.

#1083 PostWysłany: 21 Mar 2017 21:46 

Hej! mam ważne pytanie. Robimy z koleżankami objazdówkę i kupowałam "hurtowo" bilety na luxa. w jednym z nich jak zaznaczałam zniżkę przez przypadek zamiast "studenckiego -10%" zaznaczyłam "+60lat", ale to też jest zniżka 10%. Czy ktoś może miał podobne doświadczenie i wie jak bardzo to sprawdzają? Jak jechałam luxem w ogóle nie sprawdzili mi np. legitymacji, ale czy mogą robić problem z takiego powodu na wejściu? Bo cena jest ta sama... Widać że to ewidentna pomyłka bo mam 14 innych biletów na zniżki studenckie.
Z góry dziękję za odpowiedzi :)
 Profil Relacje PM off  

#1084 PostWysłany: 21 Mar 2017 21:53 

niebieski
Nikt Ci na to pytanie nie odpowie, bo jeśli trafisz na kierowcę służbistę, to nie pojedziesz. Napisz do Biura Obsługi Klienta, powinni dokonać bezpłatnej zmiany.
 Profil Relacje PM off  

#1085 PostWysłany: 21 Mar 2017 22:13 
Awatar użytkownika

Loty: 216
Kilometry: 302 543
niebieski
Kierowca raczej będzie robił problemy (bo jakby co, to sam ich nie chce mieć ;) ). Przynajmniej tak wynika z moich własnych doświadczeń, a raczej obserwacji okołopodróżnych. Pomysł @‌d-t-x‌ jest bardzo dobry. Różnicy w cenie nie ma, więc jest to ewidentna pomyłka, a nie działanie nastawione na wydębienie kilku złotówek...myślę, że zmienią to bez problemu.

#1086 PostWysłany: 21 Mar 2017 22:18 

Zbanowany
Jak wyżej, na Litwie jest trochę kierowców którzy prezentują niekiedy poziom kierowców z PB, tj. nie są zbyt uprzejmi i czepiają się szczegółów. W każdym razie nie widzę powodu, dla którego mieli by robić problemy ze zmianą rodzaju zniżki skoro jak sam zauważyľeś, kupiłeś więcej biletów i na innych masz prawidłiwą zniżkę

Moje najciekawsze posty rowniez znajdziesz w koszu. Lub u maschacry w domu. Trzyma je w piwnicy żeby nikt nie przeczytał. "Porządkuje forum"
 Profil Relacje PM off  

#1087 PostWysłany: 21 Mar 2017 22:38 

d-t-x napisał(a):
Nikt Ci na to pytanie nie odpowie, bo jeśli trafisz na kierowcę służbistę, to nie pojedziesz. Napisz do Biura Obsługi Klienta, powinni dokonać bezpłatnej zmiany.

Tak tak jutro będę dzwonić. Myślałam, że może ktoś tu jest kto miał podobny problem i będę wiedziała na co ewentualnie mogę się przygotować.

steward napisał(a):
Jak wyżej, na Litwie jest trochę kierowców którzy prezentują niekiedy poziom kierowców z PB, tj. nie są zbyt uprzejmi i czepiają się szczegółów. W każdym razie nie widzę powodu, dla którego mieli by robić problemy ze zmianą rodzaju zniżki skoro jak sam zauważyľeś, kupiłeś więcej biletów i na innych masz prawidłową zniżkę

Bilet akurat jest z Wilna, więc dobrze wiedzieć :)
 Profil Relacje PM off  

#1088 PostWysłany: 05 Kwi 2017 20:25 

Od 1 maja zmiana rozkładu jazdy na trasie Warszawa-Wilno:
Image
 Profil Relacje PM off  

#1089 PostWysłany: 23 Kwi 2017 11:06 
Awatar użytkownika

Loty: 260
Kilometry: 494 919
srebrny
Co zrobić mam jak usunąłem maila z biletami? :(

Ma ktoś zdjęcie koca z Lux Express? Warty swojej ceny ? :)

#1090 PostWysłany: 23 Kwi 2017 15:50 

Zbanowany
Poduszka na pewno warta, koc jest typowy - taki sam jak 'wszędzie', tzn. zwykły cienki czerwony, w zależności od trasy razem z 'etui' (czy jak tam nazwać opakowanie do koca wielorazowego użytku), moim zdaniem raczej wart.

Musisz napisać kiedy kupowałeś i załączyć szczegóły płatności + imię, nazwisko (datę/trasę jeśli pamiętasz).

BTW. @modowie wszecmodów, na co w tytule obecnie dopisek "w Polsce" ? To już co najwyżej zmieńcie na "w Warszawie (i Suwałkach)" . A najlepiej skróćcie.

Ostatnio edytowany przez Japonka76 23 Kwi 2017 18:49, edytowano w sumie 2 razy
Wypowiedź z błędami językowymi lub niezrozumiała – błędy ortograficzne/stylistyczne/interpunkcyjne.
 Profil Relacje PM off  

#1091 PostWysłany: 23 Kwi 2017 15:53 
Awatar użytkownika

Loty: 260
Kilometry: 494 919
srebrny
Ma ktoś zdjęcie poduszki ? Bo kocyka już dostałem :)

#1092 PostWysłany: 23 Kwi 2017 16:01 
Awatar użytkownika

Loty: 216
Kilometry: 302 543
niebieski
steward napisał(a):
(...) @modowie wszecmodów, na co w tytule obecnie dopisek "w Polsce" ? To już co najwyżej zmieńcie na "w Warszawie (i Suwałkach)" . A najlepiej zkróćcie.

Litości ! "Zkróćcie" ? Czyli, że co ???
BTW - a Warszawa i Suwałki to już nie w Polsce ?

#1093 PostWysłany: 23 Kwi 2017 16:16 

Zbanowany
Przelotem :P

Sugerujesz że w tym temacie teraz dyskusja będzie n.t. Lux Express między Warszawą i Suwałkami a w żadnym razie nie o reszcie siatki połączeń. Chodzi mi tylko o adekwatną nazwę do obecnej sytuacji Lux Express.

Profil Relacje PM off  

#1094 PostWysłany: 24 Kwi 2017 08:31 
Awatar użytkownika

Loty: 113
Kilometry: 203 751
niebieski
Marco Manno napisał(a):
Ma ktoś zdjęcie poduszki ? Bo kocyka już dostałem :)

https://luxexpress.eu/pl/lux-express-polska-1

Tu jest zdjęcie poduszki (blondynka na 2 zdjęciu).
 Profil Relacje PM off
Marco Manno lubi ten post.

#1095 PostWysłany: 22 Cze 2017 18:05 

Czy nie będzie problemu, jeśli zechcę wsiąść do autokaru w Warszawie już na Dworcu Centralnym, a na bilecie mam Warszawa Marymont - Wilno?
 Profil Relacje PM off  

#1096 PostWysłany: 22 Cze 2017 19:07 
Awatar użytkownika

Loty: 113
Kilometry: 203 751
niebieski
Napisz do biura, to Ci zmienią za darmo (przynajmniej tak było).
 Profil Relacje PM off  

#1097 PostWysłany: 18 Lip 2017 00:41 

Witam, nie wiem gdzie pytać, więc pytam tutaj. Wiecie co oznacza przy cenie biletu "PAKIET CENA WYCIECZKI"? Bo z reguly te bilety z owym napisem są tańsze niż bez tego napisu
 Profil Relacje PM off  

#1098 PostWysłany: 18 Lip 2017 01:09 

Zbanowany
Że kupujesz PAKIET zamiast pojedynczych biletów na każdy odcinek.
Różnica na twoją korzyść: nie dość że taniej (zazwyczaj) to przy anulacji wezmą tylko 5 zł zamiast ? razy 5 zł (? zależy od ilości odcinków).

Profil Relacje PM off
Adiczeks uważa post za pomocny.

#1099 PostWysłany: 09 Wrz 2017 10:21 

Od 18 września Lux nie będzie zatrzymywać się przy Metrze Marymont. Za to będzie ruszać z Dworca Zachodniego.

Załączniki:
LUX Warszawa.jpg
LUX Warszawa.jpg [ 73.93 KiB | Obejrzany 4163 razy ]
 Profil Relacje PM off
invasion lubi ten post.
invasion uważa post za pomocny.

#1100 PostWysłany: 09 Wrz 2017 10:25 
Awatar użytkownika

niebieski
No wreszcie!

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1139 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości