Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Temat do informacji o masowych akcjach promocyjnych/cashback etc

ŻEBRANIU STOP - czyli "konkurs" z nagrodami ;)
zebraniu-stop-czyli-konkurs-z-nagrodami,19,64594

Dyskusja ogólna o FlixBusie
dyskusja-ogolna,35,123975

Oddam kod:
flixbus-kody-znizkowe,1528,155917

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 593 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 26, 27, 28, 29, 30  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: FlixBus - promocje
#561 PostWysłany: 03 Wrz 2025 15:01 

złoty
@onufry_z Kody Flixbusa znane są z tego, że lubią nagle odmówić współpracy. I to nie tylko te co były z Aldi.
 Profil Relacje PM off  

City break w Apulii za 699 PLN🏛️🍕 Loty do Bari + noclegi z widokiem 🇮🇹 City break w Apulii za 699 PLN🏛️🍕 Loty do Bari + noclegi z widokiem 🇮🇹
Costa del Sol w all inclusive 🌊🍹 Wiosenny wypoczynek w Hiszpanii za 2180 PLN Costa del Sol w all inclusive 🌊🍹 Wiosenny wypoczynek w Hiszpanii za 2180 PLN
#562 PostWysłany: 03 Wrz 2025 20:19 

Ostrzeżenia: 1
niebieski
'zapomnieli' :mrgreen:
Najlepsze że jak nie udowodnisz że kod działa (sprawdzisz tylko interesującą cię trasę albo pominiesz warunek że wyjazd ma być z Niemiec [którego dotychczas nie było] ) to odpiszą ci formułką że nieważnego kodu nie mogą reaktywować i że jest im bardzo przykro ale nic z tym nie zrobią. Odpiszesz im że miał być ważny a ani swoje i tak można się bawić.
Do końca potrafią na tyle 'nie rozumieć' że wpierw odeślą wam tylko kod na 14,99 euro i się będą dziwić o co wam jeszcze chodzi.

Dopiero odpowiednie instancje mogą zrobić z tą firmą porządek.
 Profil Relacje PM off
KL_user lubi ten post.

#563 PostWysłany: 08 Wrz 2025 20:44 

srebrny
W Aldi Süd od przyszłego poniedziałku również mają być bony na Flixbusa/Flixtrain za 15 euro na dowolny przejazd bezpośredni z/do Niemiec, natomiast wygląda na to, że bez wykluczeń Finlandii, Estonii, Łotwy, Litwy, Węgier i Ukrainy oraz okresu świątecznego w przeciwieństwie do oferty z Aldi Nord (a przynajmniej nic o tym nie wspomniano w gazetce). I przede wszystkim będzie można kupić też online od 13.9
Załącznik:
Komentarz do pliku: Zdjęcie kradzione od Niemców z mydealz
Aldi-Sued-Flixbus-Flixtrain.JPG
Aldi-Sued-Flixbus-Flixtrain.JPG [ 260.78 KiB | Obejrzany 1279 razy ]
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
nelson 1974 uważa post za pomocny.

#564 PostWysłany: 08 Wrz 2025 21:19 

Ostrzeżenia: 1
niebieski
Po co wykluczać Finlandię, skoro Niemcy nie mają bezpośrednich połączeń z tym krajem w siatce flixa?
Jak tak by się zastanowić, NA Węgry da się wykorzystać obie oferty rezerwując przejazd do Rumunii, na kraje bałtyckie czy nawet do Helsinek są dużo wygodniejsze możliwości dotarcia z Wawy za mniej niż ten kod (nie mogę wspomnieć jakie bo na tym forum obowiązuje wybiórcza cenzura, ale łatwo się domyślić) ;)
I tak naprawdę tylko Ukraina jest dealem ale warto dodać że ewe.ua (East West Eurolines) też miewa całkiem przyjemne promocje, tam na odwrót zazwyczaj Niemcy są wykluczone ale polskie i czeskie miasta się wliczają. Czasem (to już rzadziej) miewają i bilety za kilka euro.

{Post służy wyłącznie wyrażeniu mojej opinii, macie prawo do własnej oceny}
 Profil Relacje PM off
mediolan lubi ten post.

#565 PostWysłany: 13 Wrz 2025 07:09 

srebrny
Ruszyła promocja na kupon na bezpośrednie przejazdy w Aldi Süd. Kupony można kupić online za 14,99 euro tutaj: https://www.aldi-deals.de/deal/flix-2025

Drobnym druczkiem są dopisane warunki, jednak takie same jak w Aldi Nord:
Cytuj:
Można zrealizować od 13.9.25 do 25.3.26, w szczególności na stronie http://www.flixbus.de lub za pośrednictwem aplikacji FlixBus, na podróże w okresie od 6.10.25 do 25.3.26. Wyjątek: okres od 18.12.25 do 6.1.26. Ważny na bezpośredni przejazd bez przesiadek autobusem FlixBus lub pociągiem FlixTrain na terenie Niemiec i Europy, z początkiem lub końcem podróży w Niemczech. Nie dotyczy przejazdów do następujących krajów: Finlandia, Estonia, Łotwa, Litwa, Węgry, Ukraina. Cena zawiera podatki i opłatę serwisową. Realizacja tylko przez osoby powyżej 14 roku życia. Na osobę można zrealizować maksymalnie 3 kody biletów. Na jedną rezerwację można zrealizować tylko jeden kod biletu. Anulowanie lub wypłata kodu biletu jest wykluczona. Obowiązują warunki rezerwacji Flix SE. Produkty są dostępne w ograniczonej ilości i mogą zostać wyprzedane wkrótce po rozpoczęciu promocji. Twój partner umowny: Flix SE, Friedenheimer Brücke 16, 80639 Monachium
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#566 PostWysłany: 13 Wrz 2025 10:38 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Mam błąd przy dodawaniu do koszyka.

Załączniki:
IMG_1911.jpeg
IMG_1911.jpeg [ 211.16 KiB | Obejrzany 1048 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#567 PostWysłany: 13 Wrz 2025 11:34 

niebieski
Już działa.

Po jakim czasie przychodzą te kody na maila?
 Profil Relacje PM off  

#568 PostWysłany: 13 Wrz 2025 14:38 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Upierdliwy proces zakupu.
I po płatności jak narazie tylko informacja że zamówienie jest przetwarzane. Po opuszczeniu strony z tym komunikatem nigdzie nie ma potwierdzenia płatności ani że mamy oczekujące jakiekolwiek zamówienie.

@podróżnik23 Rok temu dostałem wszystko natychmiast.
 Profil Relacje PM off  

#569 PostWysłany: 13 Wrz 2025 14:42 

niebieski
U mnie kasę ściągnęło, na stronie komunikat, że zamówienie przetwarzane, nas mailu cisza.
 Profil Relacje PM off  

#570 PostWysłany: 13 Wrz 2025 15:03 

niebieski
Cholera, nie trafiłem na Wasze posty, że są jakieś problemy i też kupiłem. Też mi tylko kręci się, że jest przetwarzane. No nic, będzie trzeba poczekać parę dni i do nich uderzyć. Mam nadzieję, że jakoś uda się to odkręcić pomimo wpisania fake adresu itp. :D
 Profil Relacje PM off  

#571 PostWysłany: 13 Wrz 2025 15:21 

platynowy
Panowie, czy wpisywaliście w konto na aldi-dealz ten kassenbon-pin?

#572 PostWysłany: 13 Wrz 2025 16:19 

niebieski
A co to? Tam była opcja, żeby kupować jako gość, bez zakładania konta, no i tak kupiłem.
 Profil Relacje PM off  

#573 PostWysłany: 13 Wrz 2025 16:22 

niebieski
Ja tak samo jako gość. Te kody jak rozumiem są one-way?
 Profil Relacje PM off  

#574 PostWysłany: 13 Wrz 2025 19:15 

srebrny
@podróżnik23 tak, jeden przejazd :D (OW)
 Profil Relacje PM off
podróżnik23 uważa post za pomocny.

#575 PostWysłany: 16 Wrz 2025 10:03 

Loty: 98
Kilometry: 169 063
niebieski
Czy ktoś kto kupował w sobotę otrzymał już vouchery lub zwrot kasy? Też jestem w sytuacji, że kupiłem 4 vouchery, kasa zeszła, a nie ma żadnego potwieredzenia. Nie wiem czy kupować nowe i robić spór na paypal czy jeszcze czekać

#576 PostWysłany: 16 Wrz 2025 12:25 
Awatar użytkownika

HON fly4free
@matek1212 Chyba najpierw trzeba kontaktować się ze sprzedawcą czyli Aldi, potem ewentualnie spòór.

Też nie mam nic od soboty.
 Profil Relacje PM off
KL_user uważa post za pomocny.

#577 PostWysłany: 16 Wrz 2025 12:42 

niebieski
Napisałem do nich przez formularz kontaktowy. Właśnie mi odpisali, że:
1. Można kupować, bo teraz strona działa poprawnie.
2. Jeśli już kupiłem i nie dostałem kodów to mam się nie przejmować, bo do każdego kto zakupił kody dojdą w ciągu kilku dni. Mieli błąd na stronie.
 Profil Relacje PM off
4 ludzi uważa post za pomocny.

#578 PostWysłany: 16 Wrz 2025 12:48 

srebrny
Potwierdzam. Zachęcony informacją od @podróżnik23 właśnie kupiłem i kod od razu przyszedł na maila, więc wygląda na to, że faktycznie strona już działa.
 Profil Relacje PM off  

#579 PostWysłany: 16 Wrz 2025 12:59 

Loty: 277
Kilometry: 348 934
srebrny
Ja również kupiłem i otrzymałem natychmiastowo kody. Według peppera wchodzą dowolne przejazdy, nie musi być miejsca początkowego ani końcowego w Niemczech.
KL_user uważa post za pomocny.

#580 PostWysłany: 16 Wrz 2025 13:10 

srebrny
Sprawdziłem trasę Warszawa-Budapeszt (przejazd bezpośredni) i kod nie wchodzi, więc wygląda na to, że chyba jednak musi być z/do Niemiec ;)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 593 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 26, 27, 28, 29, 30  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości