Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 08 Wrz 2015 08:16 

Witam!
Jestem (jak większość tu się ogłaszających) sierotą życiową i szukam ludzi na wyprawę. Sam nigdzie nie byłem, boję się jechać. Mam w planach zwiedzenie Tajlandii, Malezji i Indonezji w całości.Termin do dogadania. Piszcie śmiało, każdą propozycję rozważę.
 Profil Relacje PM off
Kian lubi ten post.

Egzotyka i tropiki 🌴🌊 Wyspy Świętego Tomasza i Książęca oraz Lizbona w jednej podróży za 2745 PLN ☀️💛 Egzotyka i tropiki 🌴🌊 Wyspy Świętego Tomasza i Książęca oraz Lizbona w jednej podróży za 2745 PLN ☀️💛
💣 Petarda 💣 Tanie loty do Tajlandii (Phuket) od 1751 PLN ☀️👙 💣 Petarda 💣 Tanie loty do Tajlandii (Phuket) od 1751 PLN ☀️👙
#2 PostWysłany: 08 Wrz 2015 08:48 
Awatar użytkownika

niebieski
No to sie opisales.

W takim przypadku powinienes wybrac biuro podrozy, nikt "normalny" nie bedize Cie bral tylko dlatego, że jesteś ofiarą zyciowa. Musisz coś dać od siebie, może znasz dobrze język, można opracujesz jakąś trasę etc.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 08 Wrz 2015 09:24 

Jeśli miałbym głowę na karku to pojechałbym sam. Ten dział forum jest dla takich ludzi jak ja, więc się ogłosiłem.
 Profil Relacje PM off
jacek96 lubi ten post.

#4 PostWysłany: 08 Wrz 2015 11:08 

srebrny
Oczywiscie, ze ten dzial jest po temu. Pewnie sa tez osoby, ktore nie maja z kim jechac,a nie lubia same jezdzic i chetnie pojada z osoba bez doswiadczenia.
Kto niezainteresowany, ten nie musi odpowiadac na ogloszenie.
 Profil Relacje PM off
bzyfon lubi ten post.

#5 PostWysłany: 09 Wrz 2015 11:27 
Awatar użytkownika

Loty: 232
Kilometry: 592 703
13 stycznia lecę do Azji, będę w Kuala Lumpur, Langkawi, Jakarta i Singapurze. Powrót 4 lutego. Jeśli masz ochotę lecieć - daj znać. Ja podróżuję samotnie :)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 20 Wrz 2015 14:22 

Loty: 43
Kilometry: 82 989
niebieski
markoss napisał(a):
Witam!
Jestem (jak większość tu się ogłaszających) sierotą życiową i szukam ludzi na wyprawę. Sam nigdzie nie byłem, boję się jechać. Mam w planach zwiedzenie Tajlandii, Malezji i Indonezji w całości.Termin do dogadania. Piszcie śmiało, każdą propozycję rozważę.

Witaj sieroto :) Muszę się sprowadzić na ziemię, że "w całości" to się raczej nie da, nawet jak zamierzasz tam do emerytury zamieszkać - zakładam, że jeszcze nie pobierasz tego świadczenia :) Na "zwiedzenie" pobieżne samej Indonezji kilka miesięcy to za mało :) Byłem teraz w Indo miesiąc ... zaledwie "liznąłem" a tempo mam dobre :)

Oczekiwania już opisałeś, to teraz może co możesz zaproponować od siebie poza nieznajmoscia tematu ? :)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość