Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 670 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 34  Następna
Autor Wiadomość
#561 PostWysłany: 19 Lis 2014 11:28 

Zbanowany
Generalnie może troszkę myślenia - promocja będzie raczej dostępna na stronie przewoźnika, będzie jakaś kampanie, informacja na stronie linii, jeżeli bilety są tylko u pośrednika, przy czym również brak informacji na stronie pośrednika/linii to można z dużą dozą prawdopodobieństwa przyjąć że to jest błąd.
tyle w temacie.
 Profil Relacje PM off  

Komfort na Lazurowym Wybrzeżu za 659 PLN 🇫🇷🏖️ 4* hotel w centrum Nicei i idealne godziny lotów✈️✨ Komfort na Lazurowym Wybrzeżu za 659 PLN 🇫🇷🏖️ 4* hotel w centrum Nicei i idealne godziny lotów✈️✨
🚨 MEGA 🚨 Loty na Zanzibar (z bagażem) za 1699 PLN 😍🔥 🚨 MEGA 🚨 Loty na Zanzibar (z bagażem) za 1699 PLN 😍🔥
#562 PostWysłany: 19 Lis 2014 11:42 

niebieski
witam, mam wrażenie, że forum podzieliło się na mądrych i całą resztę, po liczbie postów przy autorach wypowiedzi widać, że większość osób mających kłopoty z dealem Goa ma dość mały dorobek na forum, ich sugestie, prośby, wnioski które generalnie mają na celu udzielenie pomocy/rady przez bardziej doświadczonych userów - przez tych drugich właśnie są wyśmiewane, chyba nie o to w tym chodzi, chyba nie taka jest idea forum, jest takie stare przysłowie, zapomniał wół jak cielęciem był, wiem, że ten post nie spodoba się moderacji, ale może da coś wszystkim do myślenia, pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#563 PostWysłany: 19 Lis 2014 12:10 
Awatar użytkownika

Loty: 19
Kilometry: 36 462
santech napisał(a):
witam, mam wrażenie, że forum podzieliło się na mądrych i całą resztę, po liczbie postów przy autorach wypowiedzi widać, że większość osób mających kłopoty z dealem Goa ma dość mały dorobek na forum, ich sugestie, prośby, wnioski które generalnie mają na celu udzielenie pomocy/rady przez bardziej doświadczonych userów - przez tych drugich właśnie są wyśmiewane, chyba nie o to w tym chodzi, chyba nie taka jest idea forum, jest takie stare przysłowie, zapomniał wół jak cielęciem był, wiem, że ten post nie spodoba się moderacji, ale może da coś wszystkim do myślenia, pozdrawiam

no tak, ale z drugiej strony te wszystkie wnioski i prośby są często generowane przez, jak sam zauważyłeś, osoby które mają po kilka postów i to nierzadko takie, które pojawiły się na forum dopiero teraz, żeby właśnie pisać w tym temacie o anulowaniu biletów. Dlaczego bardziej doświadczeni użytkownicy mają teraz wypisywać nie wiadomo jakie poradniki z wiedzą, którą sami długo zdobywali na żądanie ludzi, którzy sami nie wnoszą nic do społeczności ale za to chcą mieć wszystko wyłożone na tacy? I żeby nie było - ja też należę do tych, którzy dopiero zgłębiają tajniki taniego latania, ale staram się samodzielnie szukać informacji (da się je znaleźć, trzeba tylko chcieć) a nie wypisuję wszystkie pytania jakie tylko mi przyjdą do głowy i oczekuję, że inni będą myśleć za mnie ;)
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#564 PostWysłany: 19 Lis 2014 12:20 

Loty: 178
Kilometry: 400 854
niebieski
Byłam w plecy 350 zł. W poniedziałek złożyłam reklamację w banku Millenium. Dziś została pozytywnie rozpatrzona i otrzymałam zwrot różnicy.
 Profil Relacje PM off  

#565 PostWysłany: 19 Lis 2014 12:21 
Awatar użytkownika

Loty: 89
Kilometry: 152 724
niebieski
W tym temacie zostało udzielonych bardzo dużo wartościowych informacji. Ale jeżeli użytkownik (nie ważne czy nowy czy stary) nie jest w stanie poświęcić swojego czasu na przeczytanie ze zrozumieniem tego tematu i zadaje po raz n-ty to samo pytanie, albo po raz n-ty wygłasza rewolucyjne mowy o angażowaniu połowy świata w tę sprawę, to dlaczego niby użytkownicy mający wiedzę mają poświęcać swój czas na udzielenie odpowiedzi (która na 99% została już udzielona wcześniej).
 Profil Relacje PM off  

#566 PostWysłany: 19 Lis 2014 12:27 

niebieski
Kadet napisał(a):
W tym temacie zostało udzielonych bardzo dużo wartościowych informacji. Ale jeżeli użytkownik (nie ważne czy nowy czy stary) nie jest w stanie poświęcić swojego czasu na przeczytanie ze zrozumieniem tego tematu i zadaje po raz n-ty to samo pytanie, albo po raz n-ty wygłasza rewolucyjne mowy o angażowaniu połowy świata w tę sprawę, to dlaczego niby użytkownicy mający wiedzę mają poświęcać swój czas na udzielenie odpowiedzi (która na 99% została już udzielona wcześniej).

odpowiedź jest prosta, jak ktoś tu już napisał może nie dosłownie, nie masz ochoty uczestniczyć w wątku, nie odpowiadaj,
 Profil Relacje PM off  

#567 PostWysłany: 19 Lis 2014 12:46 
Awatar użytkownika

Loty: 89
Kilometry: 152 724
niebieski
santech napisał(a):
odpowiedź jest prosta, jak ktoś tu już napisał może nie dosłownie, nie masz ochoty uczestniczyć w wątku, nie odpowiadaj,

Odpowiedź jest prosta, wiele osób pisało to wiele razy dosłownie, nie chcesz poświęcić swojego czasu na sprawdzenie czy pytanie zostało już zadane a odpowiedź udzielona - nie oczekuj, że ktoś poświęci swój czas na udzielenie po raz n-ty tej samej odpowiedzi :)
 Profil Relacje PM off
ppppp lubi ten post.

#568 PostWysłany: 19 Lis 2014 16:51 

A ja dziś dostałem nie info o anulacji biletu, ale Travel Document.
A mój pośrednik pojawiał się w tym temacie bardzo, bardzo rzadko...
Może jednak jest szansa? :D

#569 PostWysłany: 19 Lis 2014 18:20 

mrowka napisał(a):
Byłam w plecy 350 zł. W poniedziałek złożyłam reklamację w banku Millenium. Dziś została pozytywnie rozpatrzona i otrzymałam zwrot różnicy.

ja również 340zl "do tyłu".
Wdzięczny będę za uchylenie rąbka tajemnicy jakie to argumenty padły, iż bank pozytywnie na to spojrzał.

pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#570 PostWysłany: 19 Lis 2014 19:08 

czy komuś anulowali z seat24.de????
 Profil Relacje PM off  

#571 PostWysłany: 19 Lis 2014 20:15 

Loty: 127
Kilometry: 271 716
dzynks napisał(a):

Wygląda na to że pozostali pośrednicy utrzymali nasze rezerwacje, co ciekawe bilety zakupione u jednego z nich 29.10, a dokumenty podróży wystawione 7.11.
Tak więc wygląda że będzie dobrze. ;)

#572 PostWysłany: 19 Lis 2014 20:22 

jacekwoj16 napisał(a):
dzynks napisał(a):

Wygląda na to że pozostali pośrednicy utrzymali nasze rezerwacje, co ciekawe bilety zakupione u jednego z nich 29.10, a dokumenty podróży wystawione 7.11.
Tak więc wygląda że będzie dobrze. ;)

Ja kupiłem bilety na seat24.de oraz airtickets24.de i wszystko w porządku - ale wylot dopiero w sierpniu.
 Profil Relacje PM off  

#573 PostWysłany: 19 Lis 2014 20:38 

ja też kupiłam na airtickets24 i rezerwacja nadal się trzyma, wylot w kwietniu :D
 Profil Relacje PM off  

#574 PostWysłany: 19 Lis 2014 21:25 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Kwestia czasu.
 Profil Relacje PM off  

#575 PostWysłany: 19 Lis 2014 21:27 

Loty: 127
Kilometry: 271 716
kemot napisał(a):
Kwestia czasu.

Nie kracz :D

#576 PostWysłany: 19 Lis 2014 21:30 
Redaktor F4F

Loty: 39
Kilometry: 33 222
kemot napisał(a):
Kwestia czasu.

Nieładnie tak życzyć!
 Profil Relacje PM off  

#577 PostWysłany: 19 Lis 2014 21:31 

@Kemot
wróżysz z fusów czy wolisz karty?
A tak na serio, na jakiej podstawie twierdzisz, że anulują? I skoro masz pewność, to napisz jeszcze kiedy anulują.
 Profil Relacje PM off  

#578 PostWysłany: 19 Lis 2014 21:41 
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 122
srebrny
Anulują czy nie anulują to się jeszcze zobaczy ale samego "oczekiwania" nie zazdroszczę. Pewnie część siedzi trochę jak na gwoździach no i ryzyko inwestować w hotele i loty.
 Profil Relacje PM off  

#579 PostWysłany: 19 Lis 2014 21:41 

Loty: 84
Kilometry: 122 655
niebieski
Beata1983, bo może ma świadomość, że niektórzy na złość innym napiszą do pośrednika i poinformują, że sprzedali bilety po złej cenie.
 Profil Relacje PM off  

#580 PostWysłany: 19 Lis 2014 21:43 
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 122
srebrny
atc_damian napisał(a):
Beata1983, bo może ma świadomość, że niektórzy na złość innym napiszą do pośrednika i poinformują, że sprzedali bilety po złej cenie.

Myślę, że przesadziłeś.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 670 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 34  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości