Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 22 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Azerbejdżan 2022
#21 PostWysłany: 25 Kwi 2023 23:35 

niebieski
DAD - no nie, to nie omyłka ;) Wymyśliłem, że będę pisał relacje w miarę na świeżo, ale podsumowanie napiszę po kilku miesiącach od powrotu, aby móc spojrzeć na to, co przeżyłem z dystansu. No i stąd ten symboliczny 100 dzień, czyli właśnie 3, 4 miesiące po powrocie.

Astarloa12 - tak jak to napisali ghostwriter, piwili i kostek966, w Azerbejdżanie alkohol nie stanowi żadnego problemu. W tym aspekcie ten kraj zdecydowanie należy traktować raczej jako sferę wpływów post - sowieckich, a nie muzułmańskich. Wszędzie można kupić zarówno tani miejscowy alkohol, jak i droższy importowany.
 Profil Relacje PM off  

Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐 Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐
Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN
 Temat postu: Re: Azerbejdżan 2022
#22 PostWysłany: 28 Lip 2025 15:19 

Loty: 121
Kilometry: 283 513
-- 28 Lip 2025 14:10 --

Cześć. Czy przypadkiem nie zostały Ci jakieś kontakty do gościa który Was woził (lub jego syna z recepcji hotelu) w Nachiczewanie? Planuję być tam niebawem i byłaby to fajna opcja v/s taksówkarze lotniskowi :)

-- 28 Lip 2025 14:19 --

Sudoku napisał(a):
@Chris Peen Czekam na wrażenia z Nachiczewania, bo sam mam bilety do Baku na marzec i się zastanawiam, czy robić jednodniowy wypad do enklawy, cz odpuścić.
Czy udało Ci się znaleźć jakiś sposób na obniżenie ceny lotów wewnętrznych? Bo nie mogę ich znaleźć na żadnej wyszukiwarce, tylko bezpośrednio na stronie Azala w cenie 70 AZN/OW.

Mam taki sam pomysł - wypad jednodniowy. Ceny biletów chyba powędrowały do góry - obecnie dla "innostrańców" koszt w jedną stronę to 114 AZM. Wracam do pytania - czy można jakoś taniej?? :)

Ostatnio podbity przez KlemensII, 28 Lip 2025 15:19
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 22 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość