Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1222 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 62  Następna
Autor Wiadomość
#1021 PostWysłany: 06 Mar 2015 18:22 

niebieski
Robiłem dzisiaj rezerwację 2 pokoi w IC w Warszawie na 2 różne konta.
Nie wiem jak to zrobiłem ale zamiast zarezerwować 2 pokoje na 7.03 to na jednym koncie zarezerwowałem na 7.03 a na drugim na 8.03.
Zadzwoniłem do HT i powiedziałem o moim problemie.
Miła Pani po drugiej stronie oceanu powiedziała, że normalnie rezerwacja jest bezzwrotna i nic się nie da zrobić ale powiedziała, że spróbuje zadzwonić do hotelu i zmienić tę rezerwację. Zostawiła mnie na linii i po kilku minutach powiedziała, że hotel zgodził się na zmianę i wszystko skończyło się dobrze.
Jeśli komuś uda się zrobić podobnego babola to dzwońcie na infolinię - może jeszcze udać się to odkręcić!
 Profil Relacje PM off
3 ludzi uważa post za pomocny.

Wreszcie coś z Radomia! ♥️😇 Cypr okołoweekendowo za 549 PLN (loty + hotel nad morzem ze śniadaniami) 🌊🍴 Wreszcie coś z Radomia! ♥️😇 Cypr okołoweekendowo za 549 PLN (loty + hotel nad morzem ze śniadaniami) 🌊🍴
Tanio 🔥 City break w Atenach za 411 PLN 😎 Loty (idealne godziny) + hotel z widokiem na Akropol 😍 Tanio 🔥 City break w Atenach za 411 PLN 😎 Loty (idealne godziny) + hotel z widokiem na Akropol 😍
#1022 PostWysłany: 06 Mar 2015 19:59 

Loty: 170
Kilometry: 241 509
niebieski
jeśli mam środki do 21 marca, wystarczy że zrobię rezerwacje do tego czasu, a pobyt może być po tej dacie??
 Profil Relacje PM off  

#1023 PostWysłany: 06 Mar 2015 20:15 
Awatar użytkownika

Loty: 2
Kilometry: 14 922
Może być. Płacisz z góry, więc środki schodzą w momencie transakcji, a nie noclegu.
art77 uważa post za pomocny.

#1024 PostWysłany: 08 Mar 2015 12:36 

niebieski
kendi napisał(a):
Nie wiem jak to zrobiłem ale zamiast zarezerwować 2 pokoje na 7.03 to na jednym koncie zarezerwowałem na 7.03 a na drugim na 8.03.
Miła Pani po drugiej stronie oceanu powiedziała, że normalnie rezerwacja jest bezzwrotna i nic się nie da zrobić ale powiedziała, że spróbuje zadzwonić do hotelu i zmienić tę rezerwację. Zostawiła mnie na linii i po kilku minutach powiedziała, że hotel zgodził się na zmianę i wszystko skończyło się dobrze.
Jeśli komuś uda się zrobić podobnego babola to dzwońcie na infolinię - może jeszcze udać się to odkręcić!

Myślę, że zawsze można zadzwonić do hotelu z prośbą o taką zmianę, to od dobrej woli hotelu zależy czy przesuną rezerwację czy nie. Jak ktoś nie jest biegły w językach, to się z HT nie dogada ;)
 Profil Relacje PM off  

#1025 PostWysłany: 08 Mar 2015 17:09 

niebieski
dostałem maila , że serwis nie może przedłużyć wszystkich kodów , wiec zastanawiam się nad rezerwacją : czy jak nie skorzystam z usługi już sama rezerwacja przedłuża nocleg?? Zna ktoś najtańszy hotel w serwisie ??
 Profil Relacje PM off  

#1026 PostWysłany: 08 Mar 2015 17:19 
Awatar użytkownika

Loty: 250
Kilometry: 590 205
niebieski
Również otrzymałem takiego maila.
Na tę chwilę jest za 8 euro Hotel Augusta w Bogocie
2 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#1027 PostWysłany: 08 Mar 2015 17:22 

niebieski
art77 napisał(a):
dostałem maila , że serwis nie może przedłużyć wszystkich kodów , wiec zastanawiam się nad rezerwacją : czy jak nie skorzystam z usługi już sama rezerwacja przedłuża nocleg?? Zna ktoś najtańszy hotel w serwisie ??

Tak, natychmiast po dokonaniu rezerwacji ważność środków pozostałych na koncie jest przedłużona o 365 dni.

-- 08 Mar 2015 16:30 --

sopel1987 napisał(a):
kendi napisał(a):

Myślę, że zawsze można zadzwonić do hotelu z prośbą o taką zmianę, to od dobrej woli hotelu zależy czy przesuną rezerwację czy nie. Jak ktoś nie jest biegły w językach, to się z HT nie dogada ;)

Oczywiście, że można zadzwonić do hotelu, tak też zrobiłem. Niestety w hotelu powiedzieli mi, że rezerwacja była robiona przez pośrednika i tylko pośrednik może dokonać zmiany w tej rezerwacji. Po rozmowie z Hotel Tonight zadzwoniłem do hotelu ponownie i rozmawiałem z tą samą kobietą i powiedziała mi, że przed chwilą dzwonił do niej pośrednik i rezerwacja jest już zmieniona.
 Profil Relacje PM off
art77 lubi ten post.
art77 uważa post za pomocny.

#1028 PostWysłany: 08 Mar 2015 17:32 

niebieski
poczekam jeszcze , może tak jakieś 1 E na Dzień Kobiet :D jak nie lecimy do Bogoty :)
edit : kupiłem Bogotę za 31 zł , taniej już nie będzie bo na jutro kosztuje 10 razy drożej
 Profil Relacje PM off  

#1029 PostWysłany: 09 Mar 2015 09:14 
Awatar użytkownika

Loty: 250
Kilometry: 590 205
niebieski
@art77 jak tam Twój hotel w Bogocie ?
Mój pobyt kupiony ok 17 za 9 USD o północy został anulowany. Pierwszy raz cieszę się z takiego stanu rzeczy :-)

Thank you for booking with us! I wanted to reach out to you regarding your booking at Hotel Augusta. As you may have noticed, this rate was extremely low. While we do our best to get you the best rates available for every night you book with us, this rate was loaded in error by the hotel. Unfortunately, they're not able to honor that rate, and so have cancelled the bookings. I have returned your credits and, as an additional courtesy, extended your entire credit balance for a full year. We sincerely apologize that we were unable to find an acceptable resolution from Hotel Augusta, but please know we did our very best.

#1030 PostWysłany: 09 Mar 2015 09:17 

złoty
Mornington Bromma w Sztokholmie (265PLN) ma wliczone śniadanie dla rezerwacji z HT (to chyba dość istotna informacja biorąc pod uwagę ceny jedzenia w Szwecji) :D
 Profil Relacje PM off  

#1031 PostWysłany: 09 Mar 2015 09:36 

niebieski
anulowany i środki przedłużone o rok :) małe perypetie bo gdy zwrócili środki to mnie wylogowali a ja z rozpędu założyłem nowe konto ... wiec od razu BAN :D no ale wszystko ok
 Profil Relacje PM off  

#1032 PostWysłany: 09 Mar 2015 13:04 
Awatar użytkownika

Loty: 125
Kilometry: 137 396
niebieski
MARCH15 £15/€20 na pierwszą rezerwację
forever89 lubi ten post.

#1033 PostWysłany: 09 Mar 2015 13:15 

Chcę zarezerwować hotel w pewnym mieście na najbliższy weekend, niestety dostępny jest tylko jeden hotel, podczas gdy w ciągu tygodnia są dostępne dwa. Czy mogę liczyć, że jeszcze dorzucą ten drugi do puli w ciągu najbliższych dni?

#1034 PostWysłany: 09 Mar 2015 13:34 
Awatar użytkownika

Loty: 126
Kilometry: 220 210
srebrny
Czy istnieję gdzieś lista wszystkich miast (wystarczy w Polsce), gdzie HT jest dostępna?
Kiedyś, gdy miejsc było mniej, lista była wprost podana w aplikacji, teraz trzeba ręcznie wyszukiwać
 Profil Relacje PM off  

#1035 PostWysłany: 09 Mar 2015 13:39 
Awatar użytkownika

niebieski
@subway

Niestety wszystko to zależy od hotelu. Ja w takiej sytuacji zazwyczaj sprawdzam w innych serwisach czy są jeszcze wolne pokoje na dany dzień w tym hotelu - jeśli są, to szansa, że jeszcze pojawią się w HT na pewno jest większa. Pomaga też obserwowanie polityki wrzucania noclegów w danym hotelu w poprzednich tygodniach.
 Profil Relacje PM off
subway uważa post za pomocny.

#1036 PostWysłany: 09 Mar 2015 13:40 

niebieski
subway napisał(a):
Chcę zarezerwować hotel w pewnym mieście na najbliższy weekend, niestety dostępny jest tylko jeden hotel, podczas gdy w ciągu tygodnia są dostępne dwa. Czy mogę liczyć, że jeszcze dorzucą ten drugi do puli w ciągu najbliższych dni?

Różne hotele mają różną strategię wrzucania terminów do HT.
Jedne wrzucają na cały najbliższy tydzień, inne na 1,2,3,4 dni naprzód.
Możesz liczyć, że ten drugi jeszcze wrzucą na najbliższy weekend - o ile oczywiście będą mieli wolne pokoje na ten termin.
 Profil Relacje PM off

#1037 PostWysłany: 09 Mar 2015 13:47 
Awatar użytkownika

Loty: 338
Kilometry: 649 879
niebieski
subway napisał(a):

Tego nie da się przewidzieć czy dorzucą czy nie w konkretnym mieście i konkretnym terminie. Korzystałam z HT już 9 razy i zwykle obserwowałam jakie hotele pojawiają się w danym miejscu. Zazwyczaj było tak, że im bliżej było mojego terminu, tym pojawiał się większy wybór. Ale gwarancji raczej nikt Ci nie da... ;)
 Profil Relacje PM off

#1038 PostWysłany: 09 Mar 2015 14:02 

niebieski
filipk90 napisał(a):

Dziala wam? Mi pokazalo, ze jest juz nieaktualny.
 Profil Relacje PM off  

#1039 PostWysłany: 09 Mar 2015 14:12 

digger napisał(a):
filipk90 napisał(a):

Dziala wam? Mi pokazalo, ze jest juz nieaktualny.

Mam taki sam komunikat. Wersja Polska w PLN, jeśli to ma jakieś znaczenie.

#1040 PostWysłany: 10 Mar 2015 11:20 

niebieski
W styczniu znajoma zabookowala hotel z mojego polecenia.
Wykorzystala wszystkie srodki na koncie. Nic nie dostalem za polecenie, a w mailu:

Cytuj:
Unfortunately, this booking didn’t qualify for referral credits. Per the rules of our referral program, your friend's booking must include at least £30 from their own credit card. But when your friend makes another booking that does qualify, we’ll definitely make sure you get your £15 in referral credits. We’ll shoot you an email when that happens.

W zeszlym tygodniu dokladnie taka sama sytuacja jak ze stycznia.
Kolejna osoba bookuje z mojego polecenia.
Srodki z konta + zero doplaty z karty. Bonus za polecenie wpadl na konto.

Wiec nie wiem jak to jest z tym bonusem. Musi byc x doplaty z karty?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1222 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 62  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: marrak oraz 3 gości