Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 11 Cze 2010 08:31 

Chciałem się dowiedzieć czy serwis bierze jakąkolwiek odpowiedzialność za rezerwacje?

Chodzi mi o to, że:
zarezerwowałem za pomocą tego serwisu noclegi, dostałem potwierdzenie rezerwacji, jednak ponieważ ostatnio okazało się, że we Florencji mieliśmy problemy, postanowiłem potwierdzić rezerwację bezpośrednim mailem (podanym w potwierdzeniu rezerwacji) do hotelu.
Odpowiedź, którą otrzymałem:
"Kindly note we haven't yet received your booking."

Potwierdzenie rezerwacji z serwisu otrzymałem 8 czerwca około 17. Odpowiedź z hotelu 9 czerwca po 15.

Jak to jest z tymi rezerwacjami? Czy skoro płacę zaliczkę, to w razie czego przysługuje mi coś, czy zostanę na lodzie?

Proszę o sensowne, potwierdzone odpowiedzi, bo te typu "wydaje mi się że..." nic nie wniosą a wylot mam w niedzielę rano... :(
 Profil Relacje PM off  

Spróbuj Azji w wygodnym wydaniu 🏖️ 10 dni w Sri Lance 🤩 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel za 2914 PLN 😱 Spróbuj Azji w wygodnym wydaniu 🏖️ 10 dni w Sri Lance 🤩 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel za 2914 PLN 😱
Sułtański start wakacji w Alanyi 🌊🏖️ Tydzień w 4* hotelu z all inclusive przy Plaży Kleopatry w Turcji od 2599 PLN 😍 Sułtański start wakacji w Alanyi 🌊🏖️ Tydzień w 4* hotelu z all inclusive przy Plaży Kleopatry w Turcji od 2599 PLN 😍
#2 PostWysłany: 11 Cze 2010 09:08 
Założyciel
Awatar użytkownika

Loty: 534
Kilometry: 1 278 601
Odpisałem na stronie pod twoim komentarzem.

#3 PostWysłany: 12 Cze 2010 10:07 

niebieski
oo bardzo ciekawy temat.. Kamil mógłbyś podlinkować odpowiedź. Jestem ciekaw jaka jst odpowiedzialność pośredników typu hostelworld etc
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 12 Cze 2010 17:13 
Założyciel
Awatar użytkownika

Loty: 534
Kilometry: 1 278 601
Wkleję fragment korespondencji z autorem tematu, mam nadzieję, że się nie obrazi :)

Cytuj:
wieeeeelkie dzieki za pomoc i proponuję napisac o tej pomocy na forum, ja tez napisze, ze super sie starasz, bo to na prawde duzo daje jak sie uslyszy ze ktos postara sie tym zajac, a nie tak jak w regulaminie, co zlego to nie my ;)

Autor ciut za wcześnie zaczął alarm, zanim hostel otrzymał rezerwację. Sprawa zakończyła się pomyślnie.

Co do bezpośredniej odpowiedzi jest tu: http://www.fly4free.pl/jak-rezerwowac-n ... mment-2656

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości