Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: airbnb 0 zł
#1 PostWysłany: 29 Sty 2013 10:15 

Spotkaliście się może z taką opcją że przy próbie rezerwacji wyskakuje wam 0 zł płatności bo wpisuje jakis tam kod referencyjny tzn z poleceniem, mam na srodkach 330 zł no i zamawiam cos ponizej tej kwoty i przy platnosci wyskakuje mi 0 zł lub 1 zł powiedzcie mi czy nie będzie problemu z tym jak zarezerwuje za 0 zł ? może lepiej poszukać czegoś co przynajmniej 1 zł bedzie kosztowało . Bo rozumiem ze z tych zebranych srodków to tez moge wykorzystac jakas część np 25 $ a koszt wynajecia min 75$ ? czy jakos tak ?
 Profil Relacje PM off  

All inclusive latem w Turcji 🌊🍹 Tydzień w 4* hotelu już od 2309 PLN All inclusive latem w Turcji 🌊🍹 Tydzień w 4* hotelu już od 2309 PLN
All inclusive na Majorce 🌊🍹 Tydzień w 4* hotelu przy plaży za 2349 PLN All inclusive na Majorce 🌊🍹 Tydzień w 4* hotelu przy plaży za 2349 PLN
 Temat postu: Re: airbnb 0 zł
#2 PostWysłany: 29 Sty 2013 10:28 

niebieski
Wiele takich rezerwacji za 0zł już zrobiłem i nie było najmniejszego problemu. Śmiało rezerwuj.
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: airbnb 0 zł
#3 PostWysłany: 21 Lut 2013 23:23 

Witam,
przepraszam, że odgrzebuję temat, ale...
Wyszła mi taka rezerwacja, właśnie z kodów polecających(kod dodał się automatycznie, już drugi raz podczas mojego wyjazdu): 10e za noc w Zakopanem dla dwóch osób(zarezerwowałem x2). Rezerwacja wisiała MIESIĄC w serwisie, a dzisiaj, po 3 dniach od powrotu zaczęli upominać się, że "zapomnieli zdjąć mi reszty z karty" - oczywiście jest to kłamstwo, gdyż cena po obniżce kodem wynosiła równe 10euro za noc. Oczywiście rezerwacja nie wynosiła 75dolarów za noc, ale kod zadziałał AUTOMATYCZNIE(nic nie wpisywałem).

Problem taki, że w laptopie spalił się dysk(gwarancja, więc mam na to papiery), stąd nie posiadam już print screena z rezerwacji, który zrobiłem na wszelki wypadek. Powiedziałem im, że mogę zrobić im screen na każdą rezerwację, aby pokazać, że to jakiś błąd ich strony, a skoro zostałem wprowadzony w błąd i nie uprzedzony przed wyjazdem tylko 3dni po to nie jest to moja wina.

Panowie, jak myślicie, z doświadczenia - czy chcą zrobić ze mnie kretyna i wymusić kasę czy naprawdę mają coś po swojej stronie? Uważam, że już sama blokada konta to z ich strony dziecinada(chyba abym screena nie zrobił).

Powiem, że to już druga taka rezerwacja, 1wsza za 18e/noc w Budapeszcie-przeszła choć problem był taki sam, ale wysłałem screen to im gęby uciszyło i przeprosili... Teraz nie mam screena. Co robić, ma ktoś z Was doświadczenie? Ostro się zdenerwowałem, bo widzę, że ktoś chce zrobić ze mnie debila i oszukać...
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości