Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Pocztówki booking :arrow: pocztowka-od-booking-com,81,134957

numer telefonu do obsługi booking.com: 22 3060857

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6309 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 312, 313, 314, 315, 316
Autor Wiadomość
#6301 PostWysłany: 04 Lis 2025 12:41 

niebieski
Od wczoraj mam problem z bookingiem, bo... nie umiem dokonać żadnej rezerwacji! Wybieram sobie nocleg, klikam "zarezerwuj" i na tym koniec... Pojawia się ikonka "mielenia", mijają minuty, czekam, czekam i nic, nie przechodzę do dalszej strony. Próbowałem z innej przeglądarki, usunąłem cookies, kilka razy się wylogowałem i nic. Miał ktoś może coś takiego? A może to jakaś większa awaria, ale nikt o tym nie pisze...

Ale cena 😮❗️ Wycieczka do Gruzji za 288 PLN 🔥 Loty do Kutaisi i hotel w cenie 😎 Ale cena 😮❗️ Wycieczka do Gruzji za 288 PLN 🔥 Loty do Kutaisi i hotel w cenie 😎
Stambuł i Goa za 1297 PLN 🔥⚡ Egzotyka na wyciągnięcie ręki i w supercenie 👋☀️🌴 Stambuł i Goa za 1297 PLN 🔥⚡ Egzotyka na wyciągnięcie ręki i w supercenie 👋☀️🌴
#6302 PostWysłany: 04 Lis 2025 13:05 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Może przeinstaluj OS lub spróbuj z innego urządzenia.
 Profil Relacje PM off  

#6303 PostWysłany: 04 Lis 2025 13:09 

niebieski
Ale żeby przeinstalowywać OS z powodu bookingu? Wszystko pozostałe działa bez problemów.

PS>Zmieniłem urządzenie, dalej to samo... i to zarówno jak jestem zalogowany, jak i nie.

#6304 PostWysłany: 04 Lis 2025 15:30 

srebrny
A próbowałeś z użyciem aplikacji na telefonie? U mnie w takim przypadku pomogło.
 Profil Relacje PM off  

#6305 PostWysłany: 04 Lis 2025 15:55 

niebieski
I tu jest problem, bo w tej chwili nie mam smartfona. Tylko to jest naprawdę dziwne, że na żadnym laptopie nie działa, niezależnie od konta...

PS>okazuje się, że tylko nie tylko u mnie nie działa na przegladarce, więc jest to jednak coś szerszego...

#6306 PostWysłany: 05 Lis 2025 20:39 

Spróbuj usunąć dane przeglądania/ciasteczka w przeglądarce lub otworzyć w karcie incognito.
 Profil Relacje PM off  

#6307 PostWysłany: 05 Lis 2025 21:40 

Loty: 42
Kilometry: 111 152
niebieski
Kartę zmieniałeś, jakieś dane w systemie Booking?
Może tam jest problem.
I sprawdź, czy nie logujesz się do jakiegoś podkonta biznesowego.
Poproś system o nowe hasło. Może to pomoże.
 Profil Relacje PM off  

#6308 PostWysłany: 06 Lis 2025 00:49 

niebieski
Przecież tłumaczę, że takie coś jest na wielu kontach i na wielu komputerach, wszędzie tam, gdzie ktoś próbował się łączyć z internetu przez starszego laptopa/komputer, również w opcji niezalogowanej, więc to nie może być związane tylko z moim kontem i przeglądarką.

Na smartfonie działa, czyli prawdopodobnie chodzi o Windowsa. Ci, którzy mają starszy niż Windows 10, nie przechodzą do etapu rezerwacji. Fajnie. To chyba pierwszy przypadek, gdy mój 8.1 okazuje się za stary i to dopiero teraz, bo w październiku jeszcze wszystko śmigało...
miriam lubi ten post.

#6309 PostWysłany: 06 Lis 2025 07:25 
Awatar użytkownika

srebrny
Z ciekawości sprawdziłem na virtualce z Win7 i mam taki sam problem.
Na Chrome można sobie z tym poradzić "wymuszając" wersje mobilną w "DevTools".
Pudelek lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6309 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 312, 313, 314, 315, 316

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości