Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1172 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 59  Następna
Autor Wiadomość
#661 PostWysłany: 28 Wrz 2016 10:18 

Czyli nie ma "chamskiej podpuchy", system zwariował i tyle
Ale jakby tak kliknąć na link i po wcześniejszym założeniu któremuś z rodziców konta mywizz zalogować się zgodnie z instrukcją na konto mywizz rodzica.... (ale nie wiem jak system się zachowa i czy znowu nie zwariuje tj. czy zamiast przyznania rodzicowi darmowego wdc standard nie nastąpi to czego się obawiasz, czyli zmiana u ciebie wdc grupa na standard)

Chyba najlepiej będzie jak zapomnisz tj. potraktujesz ten e-mail jako ciekawostkę
 PM off  

Tylko 564 PLN za przedłużony weekend na Malcie 🤩😎 Loty z Warszawy i 3 noce w hotelu Tylko 564 PLN za przedłużony weekend na Malcie 🤩😎 Loty z Warszawy i 3 noce w hotelu
🌴Twoje wielkie włoskie wakacje! 🌞 Wczasy w 4* hotelu przy z wyżywieniem w Kalabrii za 2829 PLN 🇮🇹🍝 🌴Twoje wielkie włoskie wakacje! 🌞 Wczasy w 4* hotelu przy z wyżywieniem w Kalabrii za 2829 PLN 🇮🇹🍝
#662 PostWysłany: 29 Wrz 2016 21:29 
Awatar użytkownika

Loty: 176
Kilometry: 331 643
niebieski
Kupiłem przelot wraz z WDC Standard. Po jakim czasie uaktywnią mi WDC na koncie ? Muszę dokupić drugi odcinek lotu...

e: Dodzwoniłem się na maltański numer. Dopiero włączą za 24 godziny...
 Profil Relacje PM off  

#663 PostWysłany: 03 Paź 2016 13:27 

Loty: 225
Kilometry: 316 630
niebieski
Cześć,
W związku z tym, że na moim koncie Wizz mam aktualnie zgromadzoną sporą ilość środków, a nie chcę na siłę ich wykorzystywać, oferuję zakup biletów Wizza ze zniżką 20%. Maks. ilość osób na rezerwacji to 4, gdyż z wiadomych przyczyn muszę też zakupić bilet dla siebie.
Osoby zainteresowane proszę o wiadomość prywatną.

#664 PostWysłany: 29 Paź 2016 22:08 
Awatar użytkownika

Loty: 167
Kilometry: 199 924
niebieski
Mając na koncie WDC doładowania punktami o różnej długości ich ważności, przeplatane płatnościami, nie mogłem dojść, czy te punkty, których ważność niedługo się kończy, zostały zużyte, czy nie. Jeśli dobrze rozumiem, rozwiązaniem jest stara strona (book.wizzair.com) lub zapewne liczenie ręczne. Ktoś potwierdzi? A może komuś się przyda :P

#665 PostWysłany: 29 Paź 2016 22:18 

Anonymous napisał(a):
było wielokrotnie: 1. te pkt z booking z 6-miesięcznym terminem ważności, 2. z rocznym terminem, . 3. te z 2-letnim okresem ważności, 4. na końcu jako ostatnie te z terminem "nigdy" czyli bezterminowe np. ze zwrotu Wizz za anulowany lot

A i należy pamiętać, że na rezerwacji choćby częściowo za pkt wizz max. może być 1+4
 PM off  

#666 PostWysłany: 29 Paź 2016 22:20 

srebrny
@‌Donovaninho‌ Na starej stronie pokazuje nadal w tabelce w miarę czytelnie datę wygaśnięcia punktów i datę ich przyznania.
 Profil Relacje PM off  

#667 PostWysłany: 29 Paź 2016 22:24 

W sumie kilka osób chwaliło w tym zakresie nową stronę Wizzair, gdyż daty ważności pkt tam zapisuje "jak Bóg przykazał" czyli normalnie, a nie na wzór amerykański (miesiąc-dzień-rok)
 PM off  

#668 PostWysłany: 29 Paź 2016 22:25 
Awatar użytkownika

niebieski
Anonymous napisał(a):
Anonymous napisał(a):
było wielokrotnie: 1. te pkt z booking z 6-miesięcznym terminem ważności, 2. z rocznym terminem, . 3. te z 2-letnim okresem ważności, 4. na końcu jako ostatnie te z terminem "nigdy" czyli bezterminowe np. ze zwrotu Wizz za anulowany lot

A i należy pamiętać, że na rezerwacji choćby częściowo za pkt wizz max. może być 1+4

Czytałem i wiedziałem, ale nie o to chodzi.

@miriam, właśnie się zastanawiałem, czy dobrze rozumiem dane ze starej strony. Dzięki. Swoją drogą nie rozumiem, jak na nowej może nie być tych informacji.

#669 PostWysłany: 29 Paź 2016 22:34 

Donovaninho napisał(a):
Mając na koncie WDC doładowania punktami o różnej długości ich ważności, przeplatane płatnościami, nie mogłem dojść, czy te punkty, których ważność niedługo się kończy, zostały zużyte, czy nie. Jeśli dobrze rozumiem, rozwiązaniem jest stara strona (book.wizzair.com) lub zapewne liczenie ręczne. Ktoś potwierdzi? A może komuś się przyda :P

na nowej też wszystko jest: po zalogowaniu u góry w Odprawa i rezerwacje - Konto Wizz - różowe ważne z terminem do kiedy - niebieskie zużyte z podaniem do której rezerwacji i jaką miały datę ważności
 PM off
miriam lubi ten post.

#670 PostWysłany: 29 Paź 2016 23:33 
Awatar użytkownika

niebieski
Moim zdaniem wchodząc na starą stronę widać, że nie o to chodzi. Na nowej różowe to wpłaty, niebieskie wypłaty.
Na starej mam napisane ile punktów, z którego 'doładowania' jest ważnych.

#671 PostWysłany: 21 Lis 2016 17:51 
Awatar użytkownika

Loty: 215
Kilometry: 398 654
niebieski
mam kilka przyszłych rezerwacji na bookingu robionych z podaniem numeru konta z Wizzair. przy rezerwowaniu było wszystko OK, a teraz wszędzie taki komunikat:
Cytuj:
Nie rozpoznano Numer karty członkowskiej Wizz Air.

o co chodzi ?
 Profil Relacje PM off  

#672 PostWysłany: 21 Lis 2016 18:00 

niebieski
Robiłem wczoraj rezerwację, miałem to samo.
 Profil Relacje PM off  

#673 PostWysłany: 21 Lis 2016 18:02 

Zapewne przez nową stronę
Klasycznie spróbujcie przez starą book Wizzair
 PM off  

#674 PostWysłany: 21 Lis 2016 18:07 

niebieski
Ale jaki to ma związek? Przeszedłem z nowej, wyświetlił się banner Wizz, pokazało też przybliżony zwrot oraz pojawiło się pole na wpisanie numeru Wizz. Wszystko wydaje się być w porządku, tyle, że wyświetlił się ten komunikat.
 Profil Relacje PM off  

#675 PostWysłany: 21 Lis 2016 18:08 

ZASADNICZY!!!
Spróbuj.....
 PM off  

#676 PostWysłany: 21 Lis 2016 18:14 
Awatar użytkownika

Loty: 215
Kilometry: 398 654
niebieski
co rozumiesz przez "spróbuj przez starą stronę" ??
rezerwacje robiłem dawno. teraz już nie ma takich cen i nie wszystkie z nich są z bezpłatnym odwołaniem, także na pewno nie będę ich anulowywał i rezerwował od nowa.
na bookingu jest opcja edycji numeru z Wizzair, ale ponownie wpisanie nie pomaga.
 Profil Relacje PM off  

#677 PostWysłany: 21 Lis 2016 18:17 

niebieski
Aaa, olał. Mam numer wpisany na potwierdzeniu, najwyżej będę się wykłócał w drodze reklamacji. Mam jeszcze 10 miesięcy do noclegu, może to naprawią do tej pory.
 Profil Relacje PM off
smatekk lubi ten post.

#678 PostWysłany: 21 Lis 2016 18:20 

Strona wizz to jedno i rezerwacja przez nia, dla pewnosci rezerwujemy przez starą stronę book, bo jest stabilna
Jak wchodzicie na booking i na wydruku czy potwierdzeniu rezerwacji macie napisz Wizzair, to w ogóle nie wiem po co to sprawdzacie, chyba, że chcecie zmienić nr mywizz
Po pobycie jak nastepnego miesiąca ok 10po miesiacu rezerwacji plt wizz nie naliczy złożycie reklamację
A tak w ogóle to tu wedlug mnie jest nie na temat, jest właściwy Wizz Hotel
 PM off  

#679 PostWysłany: 19 Sty 2017 23:46 

Mam do Was pytanie.

Kupiłam bilety będąc w wizzair club, wygasło mi przed wylotem i teraz jak chcę dokupić duży bagaż podręczny to wyskakuje mi po regularnej cenie - w miarę logicznie.

Ale z drugiej strony, znajomy kupił bilety jako "zwyklak" i po zakupie dostał gratisowo rok w wizzair club. Chce teraz do tego lotu dokupić duży bagaż podręczny i też go ma w regularnej cenie....

Pomożecie mi to rozwikłać? :)
 Profil Relacje PM off  

#680 PostWysłany: 19 Sty 2017 23:55 

Od razu taniej, potem drożej (i tak od ...........2 lat już jest)
https://www.fly4free.pl/dodatkowa-oplat ... -wizz-air/

Darmowe wdc rozdają na "chybił trafił" to i może Ciebie trafi
 PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1172 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 59  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości