Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 27 Kwi 2012 15:42 
Awatar użytkownika

niebieski
Sprawa wygląda tak składam skargę na linie lotniczą w związku z opóźnieniem samolotu, a że lot był ze Szwecji do Polski Urząd Lotnictwa Cywilnego przesłał sprawę do Szwecji.

Ze Szwecji dostałem maila, że zarząd otrzymał dokumenty należące do sprawy.

Część dokumentów jest napisana w języku polskim (np. Twój list do przewoźnika lotniczego oraz dodatkowe fakty w aplikacji).
Dlatego wymaga podsumowania w języku angielskim informacje, które są istotne dla sprawy.

Zarząd potrzebuje dodatkowych informacji.
Jeśli to nie zostanie odebrany w wyznaczonym czasie, może odwołać sprawę.

Nie znam na tyle angielskiego by przetłumaczyć tekst, a nie chce tłumaczyć go przez translatora bo różne głupoty czasem powstają.

Mam prośbę jeśli ktoś by się mógł podjąć takiego tłumaczenia około 500wyrazów, nie są skomplikowanie trudne, ale chce by tekst był w miarę poprawny. Troszkę lepiej przetłumaczony niż translator.

Jeśli otrzymam odszkodowanie 250 euro to na pewno się odwdzięczę.

Gdy ktoś się zdecyduje mi pomóc prześle tekst prywatnie.
 Profil Relacje PM off  

Ateny od piątku do poniedziałku za 519 PLN 🇬🇷🏛️🗺️📷 Loty i pobyt w ⭐⭐⭐⭐ hotelu Novotel Ateny od piątku do poniedziałku za 519 PLN 🇬🇷🏛️🗺️📷 Loty i pobyt w ⭐⭐⭐⭐ hotelu Novotel
Egipski raj bez żadnych zmartwień 🍹 All inclusive w 4* hotelu za 1799 PLN 😍 Egipski raj bez żadnych zmartwień 🍹 All inclusive w 4* hotelu za 1799 PLN 😍
#2 PostWysłany: 27 Kwi 2012 16:39 
Awatar użytkownika

Loty: 95
Kilometry: 156 953
niebieski
wysłałem Ci PW, wyślij to przetłumaczę :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] oraz 8 gości