Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 19 Maj 2016 15:37 
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 282
HON fly4free
:)

http://niewygodne.info.pl/artykul7/03032-Krakow-po-arabsku-coraz-czesciej-w-internecie.htm

Image
qras lubi ten post.

Odkryj Kanary 😍 Loty na Teneryfę z Warszawy i noclegi z basenem za 1237 PLN 😎 Odkryj Kanary 😍 Loty na Teneryfę z Warszawy i noclegi z basenem za 1237 PLN 😎
Odwiedź Wietnam ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2489 PLN 🇻🇳 🍛 Odwiedź Wietnam ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2489 PLN 🇻🇳 🍛
#2 PostWysłany: 19 Maj 2016 16:46 

niebieski
Owszem, może byc coś na rzeczy, ale wg mnie lekka nadinterpretacja. Równie dobrze można wpisać Las Vegas po arabsku i sprawdzić, że też najwięcej wyszukań jest z tych krajów zaznaczonych na mapie... Co nei zmienia faktu, że ja i tak o bezpieczeństwo tej imprezy jestem poważnie zaniepokojony.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 19 Maj 2016 16:53 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
@chris0o
Nie wczytywałem się w artykuł ale chyba bardziej chodzi o to, że zaczęli coś pisać o Krakowie a nie że to robią od dawna, co mogłoby mieć miejsce w przypadku LA.
chris0o lubi ten post.

#4 PostWysłany: 19 Maj 2016 16:57 
Awatar użytkownika

niebieski
Z artykułu raczej wynika to, że od pewnego czasu hasło Kraków jest często wpisywanym hasłem w wyżej wymienionych krajach.

Dlaczego własnie w tych krajach ? Każdy odpowie według własnego uznania.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 19 Maj 2016 17:11 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Oglądali wideo z Juwenalii AGH i dlatego.

Nie róbmy spekulacji...
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#6 PostWysłany: 19 Maj 2016 17:13 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
Pewnie wielu z Krakowian slyszalo historie o znalezionym portfelu, ktory okazal sie wlasnoscia Syryjczykow czy tez ich innych sasiadow i po jego zwrocie w ramach podziekowania ostrzegli, zeby na SDM opuscic z rodzina Krakow. Moja teoria jest taka, ze Krakowa w jezyku arabskim szukali wlasnie ci, ktorym nie oddano portfeli :lol:
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#7 PostWysłany: 19 Maj 2016 18:53 

Loty: 8
Kilometry: 7 105
niebieski
Już ze trzy takie portfele znaleziono w metrze w Warszawie i w podziękowaniu nie można zazwyczaj w najbliższy weekend z niego korzystać. :D
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#8 PostWysłany: 19 Maj 2016 19:27 
Awatar użytkownika

srebrny
Ja słyszałem o wagonach tych portfeli, a nie o trzech ;)
 Profil Relacje PM off
ane.wald lubi ten post.

#9 PostWysłany: 19 Maj 2016 20:16 

Loty: 139
Kilometry: 183 310
niebieski
Myślę, że będzie bombowa impreza :roll:
Jakoś sobie nie wyobrażam naszych walecznych smerfów w konfrontacji z terrorystami, oni nawet transportu kiboli nie potrafią ogarnąć (mój ojciec pracuje w PLK i za każdym razem jak jedzie pociąg z kibolami to wpadają przed i po żeby zapytać jak było... :lol: ) a co dopiero z osobami, które przechytrzyły większość europejskich wywiadów i formacji obronnych.
Jeśli ktoś planuje zamach, a tutaj prawdopodobieństwo wynosi 50%, to nie można czuć się bezpiecznie.

Porównajcie sobie jeden z największych festiwali w Polsce - Woodstock, który gromadzi (według Policji; czytałem o latach 2013 i 2015) ok. 210 000 osób w jednym momencie - do ŚDM, na których może być milion i więcej osób i to na jakimś bagnie (lato ma być chłodne i deszczowe) z dala od cywilizacji. Jak oni tego mają upilnować?
Nie chcę siać paniki, ale na chłopski rozum: Nie skontrolują każdego kto tam będzie wchodził, wystarczy, że będzie chłodniej i nawet nikt nie zauważy, że ktoś ma na sobie np. pas szahida, w takim tłumie może zginąć kilkadziesiąt, a nawet kilkaset osób (-> Ankara 2015, 102 osoby zabite a z tego co widać na wideo było tam sporo luzu i wybuch też nie wydawał się olbrzymi

).

Mam nadzieję, że nic się nie stanie, ale przed tragedią może nas uratować tylko litość (?) zamachowców, na pewno nie polskie służby.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] oraz 10 gości