Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 97 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 12 Kwi 2016 17:38 

grreg20 napisał(a):
Dla mnie szukanie porad nt. tego jak i gdzie się oświadczyć swojej dziewczynie nie różni się wiele od tego, gdyby się poszukiwało porad nt. tego w jaki sposób - kolokwialnie mówiąc - "zrobić dziecko".

Ja myślę, że w szukaniu inspiracji nie ma nic złego i to nie świadczy źle o autorze. Nie każdy jest tak skoncentrowany na podróżach, jak my tutaj. Niektóre miejsca, które dla większości na Forum wydają się oczywiste, oczywiste nie są.
W kopalni soli w Bochni znajduje się jedyna zarejestrowana w Polsce jednostka wodna pływająca po wodach słonych, a jednocześnie nie mająca dostępu do otwartych akwenów. Może tam?

A dziecko to się do niedawna jeszcze każdej robiło tak samo, choć teraz pewne postępowe środowiska zaczynają udowadniać, że nie wykorzystywało się wszystkich możliwości i konfiguracji ;)
 PM off
grreg20 lubi ten post.

Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️ Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️
Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛 Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛
#42 PostWysłany: 12 Kwi 2016 17:48 

Loty: 191
Kilometry: 627 645
niebieski
Czarnobyl. Mało ludzi,oryginalna sceneria i na pewno nigdy nie zapomni tej chwili.
 Profil Relacje PM off
5 ludzi lubi ten post.

#43 PostWysłany: 12 Kwi 2016 17:54 

@Kian Dałeś do pieca :D Idąc dalej tym tropem: http://www.cntraveler.com/galleries/201 ... -on-earth/
Poprawka: @jobi wygrał dzisiaj internety :D

Ostatnio edytowany przez Anonymous 12 Kwi 2016 18:00, edytowano w sumie 2 razy
 PM off  

#44 PostWysłany: 12 Kwi 2016 17:54 
Awatar użytkownika

niebieski
Oświęcim jest bliżej. Temat schodzi na psy :shock:

Ja zaprosiłbym na noc/kolację do luksusowego hotelu i oświadczył się w pokoju przed/po kolacji.
Dogadał się z obsługą, żeby kamerdyner przyniósł bukiet, szampana itp.
A wyjazd później już z narzeczoną.
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

#45 PostWysłany: 12 Kwi 2016 18:05 

Panczenista napisał(a):
W skrócie: Planuje się w oświadczyć
A.

Nie idź tą drogą, bo małżeństwo to ostatni etap przed śmiercią.
 PM off
4 ludzi lubi ten post.

#46 PostWysłany: 12 Kwi 2016 18:11 

@Higflyer, małżeństwo to także praprzyczyna rozwodu ;)
 PM off
2 ludzi lubi ten post.

#47 PostWysłany: 12 Kwi 2016 18:23 
Awatar użytkownika

niebieski
Przeczytałam sobie ponownie post @Panczenista i wychodzi mi, że sami nakręcilismy temat (jak zwykle zresztą :mrgreen: ) Chłopak umieścił post w złym dziale, niezgodnie z zasadami bo powinno być w "szukam taniego loty w okresie od 1-15 sierpnia" Ani nie chciał rad jak ma TO zrobić ani czy powinien:)
Chciał tylko, żeby uszyć mu wyjazd w podanym terminie za wskazaną kwotę. Tiaa... :?
7 ludzi lubi ten post.

#48 PostWysłany: 12 Kwi 2016 18:32 
Awatar użytkownika

niebieski
Prosił też o pomysł (przy braku dobrych wujków czy cioć) - dlatego "zhejtowaliśmy" go już na pierwszej stronie. :-D

PS Dla tych, co dylemat mają jeszcze przed sobą, 2 krótkie lekturki:
1) szczególnie przedostatni akapit z http://www.psychologytoday.com/blog/liv ... ive-longer,
2) http://stresscourse.tripod.com/id26.html ;-)
 Profil Relacje PM off  

#49 PostWysłany: 12 Kwi 2016 19:00 
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 282
HON fly4free
Pawel_T napisał(a):
czy 2 rzedy za przyszla panna mloda siedzi @tom971 ? :D

toś mi Paweł wykrakal .. dziś 13D.. grrr

Załączniki:
20160412_181822.jpeg
20160412_181822.jpeg [ 41.28 KiB | Obejrzany 1405 razy ]
Pawel_T lubi ten post.

#50 PostWysłany: 12 Kwi 2016 20:07 

Moi drodzy!
On wcale nie prosił o pomysły na oświadczyny, napisał:
"Możecie coś doradzić, podrzucić jakiś przelot lub chociaż pomysł" - czyli bardziej chodzi o ofertę lub chociażby fajną lokalizację na ok. tygodniowy wyjazd, mieszczący się w budżecie, gdzie będzie mógł się jednocześnie jej oświadczyć.

Nie róbcie z igły widły :D

Ja ze swojej strony na 7-9 dni poleciłabym w sierpniu Teneryfę, Dubaj, Sycylię - piękna pogoda, cudne widoki, fajny wypoczynek + na na pewno znajdzie się jakieś urokliwe miejsce by włożyć jej ten wymarzony pierścionek :)
 Profil Relacje PM off
Panczenista lubi ten post.

#51 PostWysłany: 12 Kwi 2016 20:12 

Loty: 116
Kilometry: 157 931
niebieski
włożyć ... to możesz wiesz co i gdzie..hehe ;)
 Profil Relacje PM off  

#52 PostWysłany: 12 Kwi 2016 20:13 

Ginia napisał(a):
Ja ze swojej strony na 7-9 dni poleciłabym w sierpniu Teneryfę, Dubaj, Sycylię [...]

Napisał, że nie ma paszportu.
Serio, ten wątek skłonił Cię do rejestracji? :)
 PM off  

#53 PostWysłany: 12 Kwi 2016 22:11 

To nie mają paszportu tylko mieszkają na kartę rowerową? Historia jak z jakiegoś serialu. Pogubiłem się.
 PM off  

#54 PostWysłany: 12 Kwi 2016 22:15 

@Don_Bartoss Czas więc wyrobić paszport! A może to studenci i mają za 50% ceny? :D
 PM off
rafal83 lubi ten post.

#55 PostWysłany: 12 Kwi 2016 22:23 

@Higflyer, jest tak jak piszesz. Mieszkają bez ślubu, jasno to zostało zadeklarowane że w grzechu, a moderacja nie reaguje............... ( @pemat - żartuję ;) )
@MacKoz, grunt żeby Forum dostało zaproszenie na ślub!
 PM off
2 ludzi lubi ten post.

#56 PostWysłany: 13 Kwi 2016 00:05 
Awatar użytkownika

Loty: 23
Kilometry: 65 696
Jest świetny i zaskakujący motyw zaręczyn w LORO PARKU na Teneryfie (niezbyt tani pomysł ale bardzo oryginalny i MEGA zaskakujący - dziewczyna będzie w szoku). Nie wiem czy ktoś z was był świadkiem (tuż przed pokazem orek) i czy to ogólnie dostępna oferta/mozliwość jednak ja byłem świadkiem takiej sytuacji. Ogólnie operator kamery przed występem robi sobie fajne jaja z widowni pokazujac na telebimie różne osoby/pary sugerując pocałunki, kupa śmiechu po czym operator skupia sie na wybranej parze no i facet wyciąga pierścionek, zaskoczenie widowni, a jeszcze wieksze dziewczyny niesamowite no i masz wsparcie kibiców - nie jest w stanie odmówić :)
 Profil Relacje PM off  

#57 PostWysłany: 13 Kwi 2016 01:18 
Awatar użytkownika

niebieski
Byłem na tym pokazie orek.
Wodzirej jest wesoły, orki dokazują, chlapiąc gawiedź ile wlezie, ale zaręczyny przy takiej widowni to chyba coś dla ekshibicjonistów 8-)
Zgadzam się jednak z argumentem, że dziewczynie byłoby trudno odmówić, będąc pokazywaną na sporym telebimie setkom pożeraczy popcornu.
Jak ktoś chce być zauważony, to może i jest to jakieś rozwiązanie, chociaż wg mnie okoliczności przyrody jakieś takie nieromantyczne (ale może ja się nie znam).
To już może lepiej w Siam Parku, tam są jakieś restauracyjki, platforma widokowa, można też spróbować założyć pierścionek, zjeżdżając na pontoniku w tunelu.
Albo na Teide może.

Ale jakoś mi się Hiszpania nie wydaje romantyczną.
Jak już to zabrałbym swoją wybrankę do Włoch, np. do Werony pod balkon Romea a Julii (łatwo to połączyć z Wenecją a dolecieć z Polski można taniutko do uroczego Bergamo). Albo do Rzymu, bo też tanie loty, luba się nie umęczy a kasy starczy na trochę luksusu, żeby utrwalić miłe wspomnienia. Np. plażę można przy okazji zaliczyć, wszak to środek lata będzie.
 Profil Relacje PM off  

#58 PostWysłany: 13 Kwi 2016 08:53 

Załącznik:
oswiad1.png
oswiad1.png [ 10.08 KiB | Obejrzany 990 razy ]
Załącznik:
oswiad2.png
oswiad2.png [ 11.15 KiB | Obejrzany 990 razy ]

Przejazdy Mediolan - Wenecja Megabusem, a do Werony pociągiem. Przy wykupieniu WDC będzie kilkadziesiąt złotych taniej.
 PM off
Panczenista lubi ten post.

#59 PostWysłany: 13 Kwi 2016 09:12 
Awatar użytkownika

niebieski
BTW
Jak można nie miec paszportu :o to jakbym nie miał reki :)
 Profil Relacje PM off  

#60 PostWysłany: 13 Kwi 2016 09:19 

Loty: 141
Kilometry: 295 347
niebieski
Panczenista widząc, że robimy sobie jaja przestał się udzielać speszony... a my fajne "chopoki som" :(

Panczenista a skąd w ogóle jesteś? Łatwiej byłoby nam sklecić Ci jakiś wyjazd?

Ja od siebie mogę dodać wieczorny widok na Valettę ze Sliemy,
Budapeszt w trakcie rejsu wieczornego, ew widok z PEtrinu i Małej Strany nocą na Pragę - te widoki są... no nie ma opcji by się nie zgodziła... to tak ekonomicznie.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 97 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości