Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 07 Kwi 2016 23:43 

Witajcie Podróżnicy,

Zajmuje się produkcją muzyki elektronicznej, a dzięki taniej ofercie na Kubę udało mi się zwiedzić i nakręcić teledysk do mojego najnowszego kawałka 'Cuba Casa Particular' (oznacza to prywatny domek z pokojem do wynajęcia - popularny sposób noclegu na Kubie). Na wyspie spędziłem 14 dni podróżując pomiędzy Varadero, Havaną, Pinar Del Rio oraz Vinales. Teledysk jest swoistą relacją z tej przygody. Przyznaję, że był to totalny odlot, inny świat. Mam ogromną nadzieję, że teledysk zachęci Was do odwiedzenia tego magicznego zakątka świata!

Link poniżej:

Z ciekawostek:
- na 54 sekundzie (0:54) klipu jest tamtejszy 'Apple Store',
- na 2 min 22 sek (2:22) klipu widać opuszczony i rozszabrowany kurort,
- na 3 min 12 sek (3:12) klipu zaczynają się ujęcia z playa Cayo Jutias gdzie można łatwo wyłowić muszle wielkości ludzkiej głowy! Widać je na klipie kiedy dziewczyna wraca z wody na plażę. Niestety przepisy UE zabraniają ich przywożenia. Nawet jako pamiątkę.

Jeśli macie jakieś pytania to z przyjemnością służę radą co, jak i dlaczego;)
Jeśli podoba Wam się teledysk, albo muzyka to będę wdzięczny za subskrypcję i łapki w górę.

Pozdrawiam,
Slefn

https://soundcloud.com/slefn
https://www.facebook.com/slefnmusic
https://twitter.com/slefn
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

Zimowe all inclusive na Teneryfie 🌴🍹 4* hotel z basenem i spa za 2455 PLN Zimowe all inclusive na Teneryfie 🌴🍹 4* hotel z basenem i spa za 2455 PLN
Mega❗ Malta na 3-dniowy city break za 331 PLN ☕😮 Mega❗ Malta na 3-dniowy city break za 331 PLN ☕😮
#2 PostWysłany: 07 Kwi 2016 23:45 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
te takie opuszczone budy w 2:25 to nadają się do zamieszkania? dach nie spadnie na łeb?

#3 PostWysłany: 08 Kwi 2016 00:15 
Awatar użytkownika

niebieski
Dawno nie widziałem teledysku tak bardzo niedopasowanego do muzyki ;)
Rozumiem ujęcia do tej muzy z Amsterdamu, Ibizy czy Koh Phangan podczas fullmoon party, ale Kuba?

:mrgreen:
2 ludzi lubi ten post.

#4 PostWysłany: 09 Kwi 2016 10:38 

@namteH: naturalnie da się tam mieszkać! Konstrukcje są stabilne. Nie ma szyb w oknach, ale no problem - większość budynków na Kubie ich nie ma (zazwyczaj mają takie drewniane rolety). Jak jesteś super sprawny to i kraba sobie złapiesz przy skałach wchodzących w morze, a popijesz kokosem :D

@nick: super, że teledysk Cię zszokował haha o to chodzi! Jeśli chcesz doznać więcej szoku w przyszłości to zapraszam do subskrybcji na yt ;)
 Profil Relacje PM off
namteH lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości