Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 03 Lut 2016 15:45 

niebieski
Przygotowałem mały poradnik który daje dodatkowe 7% zniżki w banggood + darmowe 5$.
Powstał nowy "cashback" daje 5$ po rejestracji, wypłata od 5.01$. Wystarczy więc kupić cokolwiek ze stronki czy booking.com (4%) bądz gearbest (aż 12%, np taka kamerka http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_234671.html
po naliczeniu cahbacku i 5$, wyjdzie nas 36$ :D )
i mamy darmowe pieniążki za nic.
Dodatkowo na stronce jest baza kodów zniżkowych do sklepów typu Amazon/Sephora/Gap...

1) Wchodzisz https://givingassistant.org/ !(możecie się zarejestrować bez refa ale wtedy nie dostaniecie 5$),
tutaj UPEWNIJ SIĘ, że masz wyłączonego AdBlocka, Ghostery itp - po kliknięciu widzisz następujący ekran: http://i.imgur.com/rAV1pHU.png ,
wpisujesz maila - POLECAM OD RAZU REJESTROWANIE SIĘ NA MAILA JAKIEGO MASZ NA PAYPAL, później hasło i wszystko..
2) Następnie upewniasz się, że naliczyło 5$ - wygląda to tak - http://i.imgur.com/xPyy1jI.png
3) robisz kroki które są na screenie - http://i.imgur.com/yfNjJoE.png

KONIEC REJESTRACJI i już masz wszystko skonfigurowane

ZAKUPY:

1) Włączasz przeglądarkę w trybie INCOGNITO, upewniasz się, że ADBLOCK, GHOSTERY itp są WYŁĄCZONE - Logujesz się do GivingAssistant
- po zalogowaniu się na górze strony wpisujesz nazwę sklepu - przechodzisz do sklepu - to wygląda tak: http://i.imgur.com/RCwSUsC.png i klikasz w to co zaznaczone na screenie.
2) Robisz zakupy
3) Za jakiś czas (czasem parę godzin, ale do 7 dni) po zalogowaniu się do GA - otrzymasz informację o naliczonym cashbacku i maila także przysyłają z 'gratulacjami'
4) Kwota z cashbacku oczekuje w 'Pending Earnings' i trwa to od 15 do 60 dni - kiedyś dawali od razu, ale najwidoczniej za wiele osób robi wałki.

KONIEC :)

Ostatnio edytowany przez luziczek, 03 Lut 2016 17:27, edytowano w sumie 1 raz
Usunięcie reflinka.
 Profil Relacje PM off
grz3slaw uważa post za pomocny.

Luksusowy 5* hotel z prywatną plażą na Dżerbie 🏝️🧖‍♀️ All inclusive za 2369 PLN Luksusowy 5* hotel z prywatną plażą na Dżerbie 🏝️🧖‍♀️ All inclusive za 2369 PLN
Tydzień all inclusive w słonecznej Albanii 🏖️ 4* hotel przy plaży za 2589 PLN 😍 Tydzień all inclusive w słonecznej Albanii 🏖️ 4* hotel przy plaży za 2589 PLN 😍
#2 PostWysłany: 03 Lut 2016 15:49 

Od reflinków/łańcuszków jest inny temat.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 03 Lut 2016 15:54 

złoty
Każdy kto się interesował, zna możliwości tego cashback'a. Co do reflinków masz specjalny temat gdzie możesz podać swój ref. givingassistant-org-5-na-start,1527,84077

Może ktoś mi wytłumaczyć, dlaczego nie mogę nic zamówić z EUwarenhouse.
Przy każdym zakupie mam "This warehouse can not ship to your location." i nie mogę kliknąć na Buy it Now ani Add Card.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 03 Lut 2016 16:00 

niebieski
Może jest i inny temat ale tutaj ładnie jest wszystko opisane co zrobić żeby ten cashback zadziałał na 100%. Każdy kto korzystał z cashbacka wie że działają one często bardzo specyficznie, a tutaj postarałem się ze screenami ładnie wszystko pokazać jak zrobić poprawnie.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 03 Lut 2016 16:39 

Z cudzymi screenami, zakoszonymi z wykopu? Nieładnie 8-)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 03 Lut 2016 16:52 

niebieski
a po co robić nowe jak te działają ?
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 03 Lut 2016 17:30 
Awatar użytkownika

Loty: 116
Kilometry: 149 975
srebrny
Maldo napisał(a):
Może jest i inny temat ale tutaj ładnie jest wszystko opisane co zrobić żeby ten cashback zadziałał na 100%. Każdy kto korzystał z cashbacka wie że działają one często bardzo specyficznie, a tutaj postarałem się ze screenami ładnie wszystko pokazać jak zrobić poprawnie.

@Maldo
Zasady forum są proste – reflinki dozwolone są tylko w specjalnych tematach. I nie będziemy robić wyjątku dla Ciebie.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 03 Lut 2016 17:37 

@luziczek - Tylko szkoda, że nawet ja pomimo swojego stażu nie mogę założyć tematu z ref'em, czy też nawet przystąpić do tzw. "łańcuszka".
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 03 Lut 2016 17:52 

niebieski
luziczek napisał(a):
Maldo napisał(a):

@Maldo
Zasady forum są proste – reflinki dozwolone są tylko w specjalnych tematach. I nie będziemy robić wyjątku dla Ciebie.

Nie chce się tutaj w jakiś sposób ad personum kłócić, tylko przejrzałem regulamin który został mi wysłany w ramach ostrzeżenia i nie widzę nic na temat zamieszczania reflinków... Mógłbyś wskazać konkretny podpunkt ?
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 03 Lut 2016 17:53 
Awatar użytkownika

srebrny
regulamin-dzialania-watkow-lancuszkowych,1527,44721
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 03 Lut 2016 18:07 

niebieski
no dobrze ale to jest regulamin działu wątków łańcuszkowych, więc w kolejnej wersji ogólnego regulaminu moglibyście to załączyć bo przed umieszczeniem tego skryptu tutaj, specjalnie znalazłem regulamin forum i go dogłębnie przeczytałem, gdyż zwykle refy są zabronione, ale jako że w regulaminie nic na temat refów nie znalazłem uznałem że są one dozwolone.... A nikt przed dodaniem posta chyba nie będzie przeglądał wszystkich działów, gdyż może w którymś z tych działów jest jakiś regulamin z którym twój post jest niezgodny... Trochę tak, jakby to powiedzieć można złamać ten regulamin zupełnie nie wiedząc że sie go łamie...
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 03 Lut 2016 18:14 

@luziczek - Szkoda, że nie odniosłeś się do mojego postu... Też chciałbym brać udział w łańcuszkach...

@Maldo - Uważaj, bo Moderatorzy mogą wszystko... ;)

Ostatnio edytowany przez TomashBX, 03 Lut 2016 18:18, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
yeo lubi ten post.

#13 PostWysłany: 03 Lut 2016 18:15 
Awatar użytkownika

srebrny
Zgodnie z regulaminem (ogólnym):
Cytuj:
6. Użytkownicy zobowiązani są do starannego doboru publikowanej treści Postów, jej sensowności i zgodności z tematyką Forum, użycia wyszukiwarki przed publikacją tematu, który może być duplikatem i zapoznania się ze strukturą działów, jak również publikacji treści dopasowanej tematycznie do określonego działu.
Cytuj:
7. Użytkownicy zobowiązani są do zapoznania się i przestrzegania regulaminu subforów i określonych wątków. Informacje o zasadach znajdują się na wyróżnionym tle nad postami, bądź stanowią pierwszy wpis w wątku.
Cytuj:
14. Administratorzy Forum i Moderatorzy mogą kasować, edytować, przenosić wypowiedzi naruszające Regulamin, regulamin działów, lub normy społeczne forum nie ujęte w regulaminach bez powiadamiania o tym Użytkowników Forum.

Ponieważ regulamin działu „Łańcuszki poleceń” jest regulaminem działu i jest ujęty w regulaminie choćby w punktach 7 i 16, wynika z tego że niedokładnie przeczytałeś regulamin :-)

@TomashBX
Aby móc publikować w wątkach łańcuszkowych, musisz mieć min. półroczny staż i niebieski status reputacji.
I moderatorzy nie „mogą wszystko”. Mogą za to oczekiwać od Użytkowników przestrzegania zaakceptowanego podczas rejestracji regulaminu :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości