Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 16 Gru 2011 00:10 

Loty: 121
Kilometry: 264 274
Witam, Wszystkich :)
Dopiero rozpoczynam swoją przygodę na forum, wcześniej tylko czytałem. Mam nadzieję że trafiłem z tematem w odpowiednią kategorie.

We Wrześniu chciałbym odbyć w/w podróż. Mam pytanie czy na wszystkie połączenia w/w warto czekać do czerwca na promocje czy może niektóre nie ulegną dużym zmianom. Orientacyjnie podam obecne koszty na Wrzesień. Plan jest taki żeby na pierwszej wyspie spędzić ok 7 dni później ok 2 dni w Walencji, 7 dni Lanzarote, 2 dni w Barcelonie i powrót do kraju(najlepiej Warszawa ale nie jest to oczywiście konieczne). Zamysł jest taki, żeby wrócić najpóźniej w pierwszym tygodniu października. Zastanawiam się też którą destynację wybrać Palme, Sardynie czy Sycylię? (Jak myślicie?) Wyjazd jest 2 osobowy z dziewczyną tylko z bagażem podręcznym, chcielibyśmy wynająć samochód i zjechać całą wyspę.

Obecne koszty: (bez dodatkowych opłat manipulacyjnych)
Kraków-Palma 09.09.2012 Cena:157,48 -> Palma-Walencja 15.09.2012 Cena: 53€
Kraków-Cagliari 07.09.2012 Cena:198,40 -> Cagliari-Walencja 15.09.2012 Cena: 48€
Kraków-Trapani 11.09.2012 Cena:198,40 -> Trapani-Walencja 17.09.2012 Cena: 57,63€
Walencja-Lanzarote 16.09.2012 Cena:48,63€
Lanzarote-Barcelona 22.09.2012 Cena:38,63€
Barcelona-Poznań 23.09.2012 Cena:48€

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Urlop na Cyprze za 639 PLN 😍 Loty i noclegi w centrum Ajia Napa 😎 Urlop na Cyprze za 639 PLN 😍 Loty i noclegi w centrum Ajia Napa 😎
Egipska przygoda 🌴 5* hotel z aquaparkiem w Hurghadzie 🏊 All inclusive za 1965 PLN Egipska przygoda 🌴 5* hotel z aquaparkiem w Hurghadzie 🏊 All inclusive za 1965 PLN
#2 PostWysłany: 16 Gru 2011 00:50 
Awatar użytkownika

Lepiej czekać. Z destynacji które wymieniłeś mi najbardziej podobała się Sycylia, ale wszystkie trzy są zdecydowanie warte odwiedzenia. Może poleć tam, gdzie będą najtańsze bilety? ;)

Image

Moje podróże
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 16 Gru 2011 10:20 

Loty: 121
Kilometry: 264 274
Dzięki za odpowiedź ;) w takim razie uzbrajam się w cierpliwość. Za parę miesięcy poinformuje jak sytuacja się rozwinęła.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 16 Gru 2011 10:47 

niebieski
Ceny zdecydowanie za wysokie jak na tanie latanie. Jeżeli nie masz obaw to spokojnie czekaj do lipca. Popatrz sobie w historii działu "Znalazłem tani bilet" ile fajnych ofert było na wrzesień.
Ale żeby nie było - prorokiem nikt tu nie jest.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Facebook [Bot] oraz 12 gości