Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 174 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Następna
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 31 Maj 2014 12:38 
Awatar użytkownika

niebieski
Dzis jechalem Blacklanem w Pradze. Slabooo...Skoda Suberb. Kierowca bardzo mily. Z ukrainy. Przyjechal do Czech i tak sobie dorabia. Rozmawialismy po polsku. Kod nie pamietam ktory, jeden z pierwszych na 20 euro. Czyli przejazd za free.
 Profil Relacje PM off  

Odkryj Kanary 😍 Loty na Teneryfę z Warszawy i noclegi z basenem za 1237 PLN 😎 Odkryj Kanary 😍 Loty na Teneryfę z Warszawy i noclegi z basenem za 1237 PLN 😎
Odwiedź Wietnam ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2489 PLN 🇻🇳 🍛 Odwiedź Wietnam ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2489 PLN 🇻🇳 🍛
#42 PostWysłany: 31 Maj 2014 13:02 

lendziro napisał(a):
mathie napisał(a):
W Gdańsku kierowca mnie wiózł Vito, na około dużo dłuższą drogą, chciał dopłaty za nieznaczną zmianę kursu...

Ale za trase pierwotnie ustalona tylko ze objazdem czy za trase dłuższą ktora zmodyfikowales podczas wsiadania ?

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

chcialem zmienic na krótszą, ale kierowca chciał dopłaty. To powiedziałem, żeby w ustalone miejsce mnie zawiózł, pojechał dłuższą drogą do okoła i przez to spóźniłem się na pociąg, nie wiem czy specjalnie to zrobił czy po prostu łatwiej mu było na około jechać.
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 03 Cze 2014 13:08 

Zbanowany
niebieski
Mialem wrecz komiczna sytuacje na lotnisku Chopina. Taksiarz stwierdzil, ze pojedzie ze mna jeszcze jeden pasazer, bo jego kolega niestety nie dotarl na lotnisko i ze nic sie nie stanie, bo to 'po drodze'. Samochod to zdezelowany, stary Vito. Napisalem reklaamcje do blacklane.
W Krakowie wiozl mnie elegancki kierowca mercedesem klasy S z 2013 roku
 Profil Relacje PM off  

#44 PostWysłany: 03 Cze 2014 13:35 

Zbanowany
Rosjanin w Vito wymiata. Odniosłem wrażenie, że zanim zaczął jeździć dla blackline, zabierał pasażerów z Okęcia na "cenę umowną" lub na taksometr wiózł nic nie świadomych turystów przez pół miasta i tak mu już zostało :)

W dalszą podróż zawiózł nas również Vito, tyle że nowy, z klimą, butelką wody i przemiłym, inteligentnym kierowcą, i takiego standardu od Blackline oczekuję.
 Profil Relacje PM off  

#45 PostWysłany: 03 Cze 2014 17:28 

Zbanowany
niebieski
Przed chwila dzwonil do mnie Pan od przejazdu i zamiast skulic ogon i przeprosic - upieral sie przy swoich konfabulacjach.
Chyba dostal po dupie od Blacklane i jego cwaniakowanie w Warszawie, mam nadzieje, dobiegnie konca.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#46 PostWysłany: 03 Cze 2014 17:36 

niebieski
Jeśli dostaniecie SMSa ,że Waszym kierowcą będzie Pan Marek R.( Volvo S80 - full opcja ) lub Grzegorz G. ( nówka Mercedes S klasy wersja LONG, Mercedes S klasy - poprzednia wersja, Mercedes Viano ) możecie być pewni ,że pojedzie w mega komfortowych warunkach.

Ostatnio edytowany przez Washington, 03 Cze 2014 17:43, edytowano w sumie 1 raz
ja wiem że to miała być pozytywna rekomendacja, ale proszę bez danych osobowych na forum
 Profil Relacje PM off  

#47 PostWysłany: 03 Cze 2014 18:45 

niebieski
Jakie miasto dobrze by wiedzieć...

wysłane via tapatalk

#48 PostWysłany: 03 Cze 2014 18:48 

niebieski
Mateusz099 napisał(a):
Jeśli dostaniecie SMSa ,że Waszym kierowcą będzie Pan Marek R.( Volvo S80 - full opcja ) lub Grzegorz G. ( nówka Mercedes S klasy wersja LONG, Mercedes S klasy - poprzednia wersja, Mercedes Viano ) możecie być pewni ,że pojedzie w mega komfortowych warunkach.

Prawda, ale Grzegorz G. to niezły buc, który nie myśli zbyt ciepło o F4F :)
 Profil Relacje PM off  

#49 PostWysłany: 03 Cze 2014 18:49 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Komornik napisał(a):
Przed chwila dzwonil do mnie Pan od przejazdu i zamiast skulic ogon i przeprosic - upieral sie przy swoich konfabulacjach.
Chyba dostal po dupie od Blacklane i jego cwaniakowanie w Warszawie, mam nadzieje, dobiegnie konca.

Tylko ciekawe co zrobią z jego rezerwacjami, których pewnie miał nie mało :roll:
 Profil Relacje PM off  

#50 PostWysłany: 03 Cze 2014 18:49 

Zbanowany
niebieski
blasto napisał(a):
Mateusz099 napisał(a):

Prawda, ale Grzegorz G. to niezły buc, który nie myśli zbyt ciepło o F4F :)

Sytuacje, ktora opisalem wyzej, mialem wlasnie z panem Grzegorzem G.
 Profil Relacje PM off  

#51 PostWysłany: 03 Cze 2014 19:00 

niebieski
wikiman napisał(a):
Jakie miasto dobrze by wiedzieć...

wysłane via tapatalk

Warszawa

jerzy92 napisał(a):
Komornik napisał(a):

Tylko ciekawe co zrobią z jego rezerwacjami, których pewnie miał nie mało :roll:

Wrzucą ponownie na "giełdę" ogłoszeń i w myk znajdzie się następca.

To może ja od siebie dodam przygodę w Gdańsku - bodajże Paweł Cz. Stary MB "beczka" lub Vito, nie liczcie na limuzynę. Ktoś zamawiał first class w Gdańsku?
 Profil Relacje PM off  

#52 PostWysłany: 03 Cze 2014 19:06 
Awatar użytkownika

Zbanowany
07_Zgłoś.Się napisał(a):
Wrzucą ponownie na "giełdę" ogłoszeń i w myk znajdzie się następca.

To może ja od siebie dodam przygodę w Gdańsku - bodajże Paweł Cz. Stary MB "beczka" lub Vito, nie liczcie na limuzynę. Ktoś zamawiał first class w Gdańsku?

Uff.. Obawiałem się zwrotu wpłaconej kwoty tzn voucherow :D
Poza wspomnianym Pawłem, czasem Grzegorz weźmie kurs i jeździ S-ką, bodajże w212 albo coś podobnego ;)
Więc może tym też jeździ do kursów first class, ale to tylko przypuszczenia.
 Profil Relacje PM off  

#53 PostWysłany: 03 Cze 2014 19:09 
Awatar użytkownika

platynowy
07_Zgłoś.Się napisał(a):
Ktoś zamawiał first class w Gdańsku?

tak, żona jechała z lotniska wymuskanym Mercedesem S na tablicach z Pr. Gdańskiego 8-)
 Profil Relacje PM off
07_Zgłoś.Się lubi ten post.

#54 PostWysłany: 03 Cze 2014 19:15 

niebieski
Ja jechałem z nim w piątek, koledzy jechali z jego pracownikiem - w niedzielę wracaliśmy również z pracownikiem Pana Grzegorza i nie było żadnych kłopotów / problemów. Odebrali nas z lotniska, na lotnisko odwieźli, rozmowa w drodze do hotelu jak najbardziej się kleiła. Wcześniej - ok 2 tyg temu również jechaliśmy w dwie strony z pracownikiem Pana Grzegorza i również bez problemu.

Bus to był srebrny Mercedes Viano z przyciemnionymi szybami, bardzo komfortowa jazda. Mercedes S klasa w wersji long to już klasa sama w sobie. Do starszej S klasy również się nie mogę przyczepić, chociaż raz nie działała klimatyzacja.
 Profil Relacje PM off  

#55 PostWysłany: 03 Cze 2014 19:19 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Mateusz099 napisał(a):
Bus to był srebrny Mercedes Viano z przyciemnionymi szybami, bardzo komfortowa jazda. Mercedes S klasa w wersji long to już klasa sama w sobie. Do starszej S klasy również się nie mogę przyczepić, chociaż raz nie działała klimatyzacja.

A zamawialiście busa, czy zamiennie do podstawili ?

Przy okazji Benek przy wymianie maili proponował za 5 w pełni opłaconych przejazdów, jakiś/jakieś potem za darmo :P
 Profil Relacje PM off  

#56 PostWysłany: 06 Cze 2014 10:25 
Awatar użytkownika

Loty: 39
Kilometry: 45 226
niebieski
Wlasnie przyjechał po mnie pan Grzegorz G. W warszawie Niestety jak ktos wczesniej pisal stary mercedes vito srebrny. Ufajdane siedzenia w srodku. Nie jest to ani limuzyna ani busness class niestety . Szkoda bo ten pan najwyraźniej posiada kilka aut a ostatnio faktycznie jechałem u niego mercedesem s class

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

#57 PostWysłany: 06 Cze 2014 17:55 

Zbanowany
Dlatego wlasnie pisalem ze na terenie polski to raczej nalezy traktowac jako prywatna linie taxi, ktos wynajmowal cos jeszcze poza terenem polski niz to co tutaj opisano (Hamburg, Praga) ??
W niemczech Sixt ma usluge transportu limuzynami i tam to zupelnie inaczej wyglada i tez kosztuje ;)
 Profil Relacje PM off  

#58 PostWysłany: 06 Cze 2014 18:13 

Zbanowany
niebieski
Turndown napisał(a):
Dlatego wlasnie pisalem ze na terenie polski to raczej nalezy traktowac jako prywatna linie taxi

Nie zgodze sie. W niektorych miastach w PL podstawiaja takie limuzyny, ze szczeka opada, a kierowcy sa ubrani w elegancki garnitur, sa pod krawatem i otwieraja drzwi od samochodu. Natomiast chamstwo, ktore przedstawia Grzegorz G z Warszawy nalezy tepic. Im wiecej reklamacji zlozonych do Blacklane, tym wieksze prawdopodobienstwo, ze serwis zrezygnuje z jego uslug. Tak jak opisywalem wyzej, Pan Grzegorz G podstawil mi na lotnisko stary, zdezelowany i smierdzacy VAN, kierowca byl jakis mlody oprych, ktory oznajmil mi, ze pojedziemy razem z innym pasazerem, bo to po drodze. Po zlozonej reklamacji w Blacklane Pan Grzegorz G wydzwanial do mnie, ze niby na to wszystko sie zgodzilem. Byl chamski i niemiły. Reklamacja w blacklane oczywiscie zostala uznana.
 Profil Relacje PM off  

#59 PostWysłany: 06 Cze 2014 18:47 
Awatar użytkownika

Loty: 51
Kilometry: 29 292
Tak się wtrącę z pytaniem... ten Grzegorz to... "cały" po niemiecku, trochę spolszczony?
 Profil Relacje PM off  

#60 PostWysłany: 06 Cze 2014 19:07 

niebieski
limaK napisał(a):
Tak się wtrącę z pytaniem... ten Grzegorz to... "cały" po niemiecku, trochę spolszczony?

Tak.

Na waszym miejscu bym pisał reklamację bo on nie widzi czy z kuponu czy opłacone, a gdybym zapłacił 100 zł za e czy s klase a by mi podjechał vito to bym się wk****
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 174 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości