Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 04 Lis 2011 00:11 
Awatar użytkownika

Loty: 32
Kilometry: 46 097
niebieski
Czy zna ktoś hiszpański i mógłby mi przetłumaczyć, co mówią pasażerowie z tego filmiku? http://www.lancelotdigital.com/tension-en-guacimeta-ryanair-cancela-un-vuelo-de-lanzarote-a-madrid-para-enviar-el-avion-a-dublin/
Leciałam tym lotem razem z nimi i chciałabym wiedzieć, co mówią.

Moje podróże: https://podroze-podroze-podroze.blogspot.com
 Profil Relacje PM off  

MADERA w wydaniu ✨premium✨ 🌊 Loty i luksusowy ⭐⭐⭐⭐hotel za 1249 PLN 😍 MADERA w wydaniu ✨premium✨ 🌊 Loty i luksusowy ⭐⭐⭐⭐hotel za 1249 PLN 😍
Zimowe all inclusive na Teneryfie 🌴🍹 4* hotel z basenem i spa za 2455 PLN Zimowe all inclusive na Teneryfie 🌴🍹 4* hotel z basenem i spa za 2455 PLN
#2 PostWysłany: 04 Lis 2011 01:54 
Moderator forum

Ogolnie, opowiadaja jak to po przybyciu rano poinformowano ich ze samolot ma usterke, brak inzyniera, ze opoznienie, po ilus tam godzinach ktos powiedzial ze bedzie inny samolo(to pani mlodsza) Pani starsza ze nalezy im sie podstawienie innego samolotu i co to w ogóle jest (ona nie ma pieniedzy na zbyciu aby kupowac nowy bilet ) Pan -ze probowali sie zorganizowac aby wymoc na R rozwiazanie (kupno biletow na inny lot za 200 300 euro na ostatnim miejscu), zgromadzenie sie przed bramka aby zajac samolot kierowany do Edynburga doprowadzilo do przepychanek z cudzoziemcami i pojawienia sie Guardia Civil, (okazalo sie ze potrzebna czesc ma dopiero przywiezc samolot z Dublinu)
p.m. mowi ze R dal im formularze skargi , ale niewazne, bo wewnetrzne (tzn firmy)
Tyle + - pasazerowie,

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 05 Lis 2011 17:43 
Awatar użytkownika

Loty: 32
Kilometry: 46 097
niebieski
Dzięki:)

Moje podróże: https://podroze-podroze-podroze.blogspot.com
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości