Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 18 Wrz 2013 17:22 

Witam, mam maly problem z rezerwacja hotelu przez portal vivastay.com
Przegladajac hotele zwocilem uwage na cene i tak przypadkiem trafilem na blad taryfowy hotelu(chyba)- 3 $ za pobyt dla 2 osob na 2 noclegi w Wenecji. Hotel nie chce uznac rezerwacji, czy jest jakas szansa ze zostanie ona przez nich uznana? Napisalem do nich ze bede stratny bo zakupilem juz bilety lotnicze, ale nie kupowalem w ciemno bo przeciez potwierdzenia od hotelu w mailu nie otrzymalem. Zaznacze ze potwierdzenie od vivastay posiadam ale cisza z ich strony. teraz nie wiem czy kupowac te bilety lotnicze czy odpuscic. Prosze o pomoc, a jesli nie napisalem w odpowidnim dziale to o przenosienie , pozdrawiam.
 Profil Relacje PM off  

Luksusowy 5* hotel z prywatną plażą na Dżerbie 🏝️🧖‍♀️ All inclusive za 2369 PLN Luksusowy 5* hotel z prywatną plażą na Dżerbie 🏝️🧖‍♀️ All inclusive za 2369 PLN
Tydzień all inclusive w słonecznej Albanii 🏖️ 4* hotel przy plaży za 2589 PLN 😍 Tydzień all inclusive w słonecznej Albanii 🏖️ 4* hotel przy plaży za 2589 PLN 😍
#2 PostWysłany: 18 Wrz 2013 17:29 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
świetnie ze się podzieliłeś z nami tą informacją teraz :D

#3 PostWysłany: 18 Wrz 2013 17:39 

namteH napisał(a):
świetnie ze się podzieliłeś z nami tą informacją teraz :D

Kolego 25 min temu zrobilem rezerwacje ktora nie chca uznac, hotel ekspresowo odpisal, wiec dosc szybko wg mnie
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 18 Wrz 2013 17:59 
Awatar użytkownika

srebrny
To conajmniej 24 minuty za późno nas informujesz :) Teraz chyba nie możemy Ci w tej sytuacji pomóc jak nas tak potraktowałeś :D

http://mamasaidbecool.pl/
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 18 Wrz 2013 18:06 

niebieski
Jaki hotel i terminy ? :)

Ostatnio edytowany przez skoczek650, 18 Wrz 2013 18:10, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 18 Wrz 2013 18:17 

prze hotel4free.pl , ateneo. termin 20 - 23 pazdziernika, pozniej sprawdzajac juz takiej ceny nie bylo, malo tego nie widac juz vivastay przy poszukiwaniach. Dlatego to musial byc blad taryfowy.

z miejsca dostalem :

We are unable to accept your reservation request.
There is a problem in the configuration system of prices in many Hotels in Italy.
The rate is absolutly wrong as you can imagine.
We can't confirm this reservation!

Best Regards
Hotel Ateneo
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 18 Wrz 2013 18:24 

niebieski
Nie gadaj z nimi bezpośrednio, tylko przez pośrednika u którego robiłeś rezerwacje.
Może pośrednik uzna twoją rezerwacje i on pokryje różnice w cenie.

PS. nie mogę znaleźć tego hotelu ;/
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 18 Wrz 2013 18:45 

złoty
Ze strony:
How will I know that my reservation has been confirmed?
You will receive an email straight after making your reservation, which will contain the voucher(s) for your hotel(s) that you will need to print and present to your hotel(s) upon check-in.

Ja napisałbym do customercare@vivastay.com , np. w booking.com zazwyczaj załatwiają polubownie. Ale o vivastay szczerze mówiąc pierwszy raz słyszę.

J.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 18 Wrz 2013 18:58 

Juz napisalem, zaraz po mailu od hotelu, jak narazie cisza, poczekam kilka dni bo co mi zalezy. Ja tez pierwszy raz słyszalem o tym serwisie. Dlatego tez nie kupowalem na szybko biletów. hotel byl napewno, zreszta od viva mam ta rezerwacje czy tam potwierdzenie tego zakupu. Dam znac czy cos sie zmienilo jak tylko bedzie jakis postep, Dzieki za rady

Wiec tak ,jak pisalem daje znac co i jak. Dzis finał taki ze hotel przyjal moja rezerwacje za te 3 $ i jest potwierdzona, wiec wszystko dobrze sie skonczyło
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości