Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 16 Mar 2013 10:10 

Czy macie ten sam problem? Wczoraj znajdował a dziś od rana szukam połączeń na Kanary i nie wyświetla lotów Ryanaira. Może ktoś wie dlaczego???
 Profil Relacje PM off  

Luksusowy 5* hotel z prywatną plażą na Dżerbie 🏝️🧖‍♀️ All inclusive za 2369 PLN Luksusowy 5* hotel z prywatną plażą na Dżerbie 🏝️🧖‍♀️ All inclusive za 2369 PLN
Tydzień all inclusive w słonecznej Albanii 🏖️ 4* hotel przy plaży za 2589 PLN 😍 Tydzień all inclusive w słonecznej Albanii 🏖️ 4* hotel przy plaży za 2589 PLN 😍
#2 PostWysłany: 16 Mar 2013 10:53 

:O mi nic nie wyszukuje :( chyba coś popsuli a wczoraj działało normalnie
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 16 Mar 2013 11:28 

To nie filtr, sprawdziłam na wszystkie sposoby. Od ósmej rano do teraz próbuję na różnych komputerach i niestety lipa:( Znajduje najwyżej jedno połączenie Ryanaira a poza tym Norwegian i Air Berlin... Podczas szukania miga, że szuka Ryanair, ale w końcowym wyświetlaniu jest najwyżej jedno połączenie. Wygląda jakby Ryanair znalazł sposób na Azuona. Obecnie mam nową subskrypcję, pierwsza - roczna skończyła się trzy tygodnie temu.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 16 Mar 2013 11:34 

niebieski
Spokojnie. Jak nie działa teraz to nie ma co kombinować. Poczekaj kilka dni i zobacz wtedy. Powodów może być setki. Nie ma co wyrokować.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 16 Mar 2013 11:38 

Z przyjemnością bym poczekała, ale jestem w trakcie załatwiania wylotu na Kanary dla sześciu osób na drugą połowę kwietnia. Mam już zebrana kasę na bilety, mieliśmy się zmieścić w 160 euro na osobę. Brak Azuona, którego znam i korzystałam z niego wielokrotnie, bardzo utrudnia mi życie.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 16 Mar 2013 11:48 

niebieski
To nie możesz kupić sobie bezpośrednio na RyanAir? Przecież terminy się nie zmieniły, na 100% wiesz dokładnie o której i skąd mieliście lecieć.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 16 Mar 2013 12:01 

bartku, dzięki za podpowiedzi, wątek nie dotyczy co prawda moich lotów tylko problemów z wyszukiwarką, ale odpowiem; Niestety nie jest jeszcze ustalone skąd i na którą wyspę, wiadomo tylko, że chcemy wrócić przed weekendem majowym a cena ma być do 160 euro za jeden bilet.
W dodatku część z nas nie wraca do Polski, tylko z drugą turą przelatuje do Malagi. Azuon jest mi bardzo potrzeby, właśnie teraz. Proszę, sprawdźcie u siebie czy wszystko ok. Może ktoś ma podobne problemy z wyszukiwarką jak ja? Próbuję ustalić przyczynę.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 16 Mar 2013 12:16 
Awatar użytkownika

niebieski
ankaniespodzianka napisał(a):
bartku, dzięki za podpowiedzi, wątek nie dotyczy co prawda moich lotów tylko problemów z wyszukiwarką, ale odpowiem; Niestety nie jest jeszcze ustalone skąd i na którą wyspę, wiadomo tylko, że chcemy wrócić przed weekendem majowym a cena ma być do 160 euro za jeden bilet.
W dodatku część z nas nie wraca do Polski, tylko z drugą turą przelatuje do Malagi. Azuon jest mi bardzo potrzeby, właśnie teraz. Proszę, sprawdźcie u siebie czy wszystko ok. Może ktoś ma podobne problemy z wyszukiwarką jak ja? Próbuję ustalić przyczynę.

padło im api, baza, cache... cięzko ustalic przyczyne bez przeglądania logów po stronie serwera :)
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 16 Mar 2013 12:19 

dzięki:) W takim razie czekam i nie kombinuję.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 16 Mar 2013 15:12 

A może ktoś wie czy bywały już takie awarie i jak długo może potrwać zanim naprawią? Albo czy mogę coś zrobić, żeby przyspieszyć ponowne działanie programu? Zgłosić gdzieś, że nie działa u mnie? Jakoś takie bezczynne czekanie trochę mnie denerwuje... :)
Teraz, dla odmiany nie przyjmuje kodów z obrazków, za każdym razem wyskakuje okienko;"Pomyłka w odgadywaniu słów. Spróbuj jeszcze raz" Próbowałam 25 razy i naprawdę dokładnie przepisuję, ale bezskutecznie:(
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 16 Mar 2013 21:08 

niebieski
Przypominam, że jest weekend.
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 17 Mar 2013 10:44 
Awatar użytkownika

Załoga Azuona jest najwidoczniej zbyt zajęta blokowaniem kont i procesowaniem się ze zblokowanymi użytkownikami, tak że nie mają czasu na takie dyrdymały jak zapewnienie prawidłowego działania programu.

#13 PostWysłany: 18 Mar 2013 10:26 

dostałam dziś rano takie info na maila;
Dear Azuon User,

Some of you have experienced delays and poor search results in Azuon recently. This is due to memory issues our server is currently experiencing. We're looking into the problem and expect the server to be running at full speed within next 48 hours. Note that histories of all fares had to be deleted; it will take a couple of months to rebuild them at previous size.

Good news in this is that the Azuon community is growing faster than ever, thus we run out of memory!

Thank you for your patience and understanding.
Your Azuon Team

--
We may occasionally send you Azuon news and other information. To unsubscribe from these emails, please click here: www.azuon.com/core/unsubscribe.php?emai ... d=85044308

No ciekawe... Chyba będzie trzeba przerzucić się na Skyscaner.
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 18 Mar 2013 12:41 

niebieski
Ale SkyScanner chyba nie łapie FR i W6 w składakach tak dobrze jak Azuon?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości