Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 27 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 09 Mar 2013 20:21 
Awatar użytkownika

http://www.gumtree.pl/cp-bilety/srodmie ... -463367359

no nieładnie darmowe bilety odsprzedawać ... no nieładnie ;) :lol:

Luksusowy 5* hotel z prywatną plażą na Dżerbie 🏝️🧖‍♀️ All inclusive za 2369 PLN Luksusowy 5* hotel z prywatną plażą na Dżerbie 🏝️🧖‍♀️ All inclusive za 2369 PLN
Tydzień all inclusive w słonecznej Albanii 🏖️ 4* hotel przy plaży za 2589 PLN 😍 Tydzień all inclusive w słonecznej Albanii 🏖️ 4* hotel przy plaży za 2589 PLN 😍
#2 PostWysłany: 09 Mar 2013 23:35 
Awatar użytkownika

Loty: 105
Kilometry: 146 485
niebieski
jacek69 napisał(a):
lukas-tur napisał(a):
http://www.gumtree.pl/cp-bilety/srodmiescie/bilety-dla-2-4-osob-waw-berlin-waw-12-15-03-okazja-dla-4-osob-463367359

Może osoba, która podarowała bilety, ujawni prawdziwy nick obdarowanego (bo musi mieć drugi, gdyż bez żadnych postów nie można słać PW z prośbą o bilety),ew. e-mail, a Admin podziękuje tej osobie za owocną współpracę?
Się rozmarzyłem, przecież to nie pierwsza osoba, która handluje tutaj darmowymi dobrami, a nawet podarowanymi jej przez inne osoby z forum :P

zawsze mozna sie przekonać kto to :D
Image

#3 PostWysłany: 10 Mar 2013 12:39 

niebieski
ZMR napisał(a):
SUPER LASTY na dzisiaj:

WAW-KRAKÓW g.14.30

WAW-POZNAN g.11.15

Raz jeszcze: no nieładnie darmowe bilety odsprzedawać ... no nieładnie:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=1374148

michalp napisał(a):
po jednym bilecie do oddania:
Krakow-Warszawa 8.03 18:10
Warszawa-Krakow 10.03 14:30
___
edit: Warszawa-Krakow oddany

blady.felix napisał(a):
Warszawa - Poznań 10.03 godz. 11:15
1 bilet do oddania

EDIT: Bilet oddany.

A jak się nie uda sprzedać na Allegro, to "oddawać" w ostatniej chwili tu.

Załączniki:
Przedmioty uzytkownika Peter-Lodz.jpg
Przedmioty uzytkownika Peter-Lodz.jpg [ 129.82 KiB | Obejrzany 728 razy ]

Ostatnio edytowany przez Ich 10 Mar 2013 14:47, edytowano w sumie 2 razy
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 10 Mar 2013 13:02 
Awatar użytkownika

jacek69 napisał(a):
Więc to ZMR jest tym wielkim altruistą?!
Polecam zapamiętać ten nick, zanim się mu odda bilet!

Ja stosuję jeszcze jedną zasadę, nie daję nic osobom z małą aktywnością, oraz podejrzanym delikwentom.

O! To ciekawym, czy bilet, który właśnie dzisiaj oddałem ZMR pojawi się na Allegro, a w poniedziałek tutaj jako Super Last Minute?

Image
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 10 Mar 2013 15:37 

ostatnio też oddałam gratis 2 bilety ZMR - ciekawe ile zarobił? Uważam, że jest to cwaniactwo.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 10 Mar 2013 18:43 

pawelyop napisał(a):
jacek69 napisał(a):
lukas-tur napisał(a):
http://www.gumtree.pl/cp-bilety/srodmiescie/bilety-dla-2-4-osob-waw-berlin-waw-12-15-03-okazja-dla-4-osob-463367359

Może osoba, która podarowała bilety, ujawni prawdziwy nick obdarowanego (bo musi mieć drugi, gdyż bez żadnych postów nie można słać PW z prośbą o bilety),ew. e-mail, a Admin podziękuje tej osobie za owocną współpracę?
Się rozmarzyłem, przecież to nie pierwsza osoba, która handluje tutaj darmowymi dobrami, a nawet podarowanymi jej przez inne osoby z forum :P

zawsze mozna sie przekonać kto to :D
Image

Widzę, że zamieszanie jest z darowanymi biletami. Kontakt był tylko mejlowy. Nie wiem jaki nick ma ta osoba tu, ale podarowałem osobie o adresie zoltowski.mariusz@gmail.com.

Następnym razem raczej nie podaruje, a będę wolał, aby bilety przepadły,

Wku... mnie to, że ktoś sprzedaje bilety. Nikt z tego mojego biletu nie skorzysta. Kto go kupi l straci. Wysłałem maila o anulowanie rezerwacji.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 10 Mar 2013 19:25 

owszem, dostałem bilety od psor2, ale wypadło mi coś i żeby bilety się nie zmarnowały, wrzuciłem je sporotem na forum. użytkownik student zgłosił chęć ich przyjęcia więc z czystym sumieniem mu je oddałem. nie jest moją winą fakt, że ktoś jest nieuczciwy...
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 10 Mar 2013 19:46 

niebieski
jacek69 napisał(a):
em_zet napisał(a):
owszem, dostałem bilety od psor2, ale wypadło mi coś i żeby bilety się nie zmarnowały, wrzuciłem je sporotem na forum. użytkownik student zgłosił chęć ich przyjęcia więc z czystym sumieniem mu je oddałem. nie jest moją winą fakt, że ktoś jest nieuczciwy...

Ty cwaniaku też padłeś ofiarą znajomych?
Pewnie twoim znajomym jest ZMR, a Ty znajomym ZMR-a, a najpewniej jedna osoba o rozdwojonej jaźni i nie pamięta, że ma dwa nicki :P

Z orientacją rzeczywiście ma problemy, bo w nocy z 7 na 8 marca proponował bilety na 7.03.:

ZMR napisał(a):
GIGALAST!!!Oddam!!!

WAW-ZAK 07.03.2013 g.7.00 rano

Z resztą też bilet z listy użytkownika Peter-Lodz na Allegro.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 10 Mar 2013 19:49 
Awatar użytkownika

Loty: 123
Kilometry: 110 954
niebieski
Ich napisał(a):
Z orientacją rzeczywiście ma problemy, bo w nocy z 7 na 8 marca proponował bilety na 7.03.:

ZMR napisał(a):
GIGALAST!!!Oddam!!!

WAW-ZAK 07.03.2013 g.7.00 rano

Z resztą też bilet z listy użytkownika Peter-Lodz na Allegro.

to właśnie mój bilet...tracę wiarę w ludzi :(

#10 PostWysłany: 10 Mar 2013 19:54 

nie, oddałem bilet użytkownikowi student. z reszta chęć oddania zgłaszałem na tym forum.
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 10 Mar 2013 20:30 

proszę tylko nie oskarżać mnie o nieuczciwe zachowanie. tak jak już mówiłem -odkupiłem 4 bilety Waw-Ber-Waw od psor2 jednak z powodów osobistych nie mógłbym tych biletów wykorzystać. zgłosiłem chęć ich oddania na forum, użytkownik student wysłał mi prywatną wiadomość, w której prosił o przekazanie biletów. bilety przekazałem na adres studenciak1991@o2.pl. następnie na forum wyczytałem, że zostały one wystawione na aukcję. nie rozumiem ile mojej winy w tym, że ktoś jest nieuczciwy i próbuje sprzedać otrzymane za darmo bilety.
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 10 Mar 2013 20:54 

Tak tylko jeszcze wtrącę 3 grosze na zakończenie dyskusji.

em_zet napisał(a):
proszę tylko nie oskarżać mnie o nieuczciwe zachowanie. tak jak już mówiłem -odkupiłem 4 bilety Waw-Ber-Waw od psor2 jednak z powodów osobistych nie mógłbym tych biletów wykorzystać. zgłosiłem chęć ich oddania na forum, użytkownik student wysłał mi prywatną wiadomość, w której prosił o przekazanie biletów. bilety przekazałem na adres studenciak1991@o2.pl. następnie na forum wyczytałem, że zostały one wystawione na aukcję. nie rozumiem ile mojej winy w tym, że ktoś jest nieuczciwy i próbuje sprzedać otrzymane za darmo bilety.

Proszę nie kłamać, że bilety odkupiłeś!!!

Podarowałem je Tobie całkiem za darmo.
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 10 Mar 2013 21:08 

psor2 napisał(a):
Widzę, że zamieszanie jest z darowanymi biletami. Kontakt był tylko mejlowy. Nie wiem jaki nick ma ta osoba tu, ale podarowałem osobie o adresie zoltowski.mariusz@gmail.com.

Następnym razem raczej nie podaruje, a będę wolał, aby bilety przepadły,

Wku... mnie to, że ktoś sprzedaje bilety. Nikt z tego mojego biletu nie skorzysta. Kto go kupi l straci. Wysłałem maila o anulowanie rezerwacji.

Moja prywatna obserwacja:

zoltowski.mariusz@gmail.com

em_zet = MZ = Mariusz Zoltowski

edit:

także em_zet też chyba powinien być ukarany za to zachowanie
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 10 Mar 2013 21:15 

no tak, to ja. ale nie rozumiem w czym jest problem? nie sprzedawałem żadnych biletów, oddałem je użytkownikowi student, otrzymalem od użytkownika psor2.
PS: i przepraszam - oczywiście otrzymałem, za darmo. oddalem też za darmo. mogę udowodnić cały proces przekazywania biletów ponieważ kontaktowałem się mailowo.
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 10 Mar 2013 21:32 

viewtopic.php?p=219862#p219862

z tego postu rozumiem, że dostałeś te bilety od psor2 i wystawiłeś je na gumtree. Obecnie tej oferty nie ma już, jednak wychodzi na to, że chciałeś sprzedać te bilety.
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 10 Mar 2013 21:39 

Ziela napisał(a):
http://fly4free.pl/forum/viewtopic.php?p=219862#p219862

z tego postu rozumiem, że dostałeś te bilety od psor2 i wystawiłeś je na gumtree. Obecnie tej oferty nie ma już, jednak wychodzi na to, że chciałeś sprzedać te bilety.

Człowieku, wyjaśniał już to:
em_zet napisał(a):
 Profil Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 10 Mar 2013 21:45 

aha- w tym rzecz. tak jak już mówiłem- bilety OTRZYMAŁEM ZA DARMO i ODDAŁEM ZA DARMO użytkownikowi o adresie mailowym - studenciak1991@o2.pl - o mojej propozycji i odpowiedzi poświadczyć może screen z 8 strony forum gdzie oferowałem otrzymane bilety a użytkownik student wskazał, że wysłał mi w tej sprawie PW.

Załączniki:
hhhh.png
hhhh.png [ 133.91 KiB | Obejrzany 688 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 10 Mar 2013 21:51 

No ok, to widzę i nie podważam tego, że chciałeś oddać te bilety na forum. Nie napisałeś nic do tej pory o tym gumtree, a to mnie interesuje.

Czy to była Twoja aukcja na gumtree?
 Profil Relacje PM off  

#19 PostWysłany: 10 Mar 2013 22:05 

oczywiście, że nie moja. mam nadzieję, że oczyściłem się z zarzutów.
 Profil Relacje PM off  

#20 PostWysłany: 10 Mar 2013 22:12 

No głównie chodziło mi o tą ofertę na gumtree i mogę powiedzieć, że dzielnie się bronisz. Mam tylko nadzieję, że to rzeczywiście był zbieg okoliczności, choć nie do końca w to wierzę - zgadza się data wyjazdu, powrotu i liczba osób. No ale więcej nie drąże tego tematu :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 27 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości