Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 24 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 18 Gru 2012 11:08 

GOVERN napisał(a):
Pisałem już dwukrotnie prośbę do flightdiary o dopisanie do bazy lotniska BQT / UMBB (na którym kiedyś lądowałem i chciałem po prostu dopisać ten lot) i nadal nie ma go w bazie:(
Czy ktoś z Was może mi pomóc i zna skuteczny sposób, aby dopisali to lotnisko?
A może administrator potrzebuję np. kilkunastu próśb, aby łaskawie dopisać lotnisko? To może napiszcie, każdy z Was, kto może taką prośbę... zobaczymy wtedy
Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc

Nie wiem czy zauważyliście, że flightdiary ma również problem z kontyntntami np Wyspy Kanaryjskie to dla nich nadal Europa, pomimo że leżą w Afryce. Pisałem do nich kiedyś, odpisali mi że wiedzą iż mają taki błąd, ble, ble ble i tyle. Tez nie poprawili :-)
 Profil Relacje PM off  

Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️ Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️
Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛 Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛
#22 PostWysłany: 18 Gru 2012 15:46 

GOVERN napisał(a):
A może polecicie jakieś inne serwisy konkurencyjne do Flightdiary?

A co konkurencyjnych, to chyba jeszcze nikt nie podał tego:
http://openflights.org/
Może i szata graficzna nie zachwyca, ale można tam układac loty w "wycieczki" (segmenty), tzn. jeśli masz osobne loty np.
1. WAW-FRA
2. FRA-PEK
3. PEK-MAD
4. MAD-WAW
To możesz te wszystkie loty wrzucic w trip, który nazwiesz np. Chiny i wówczas będziesz mógł wyświetlac sobie całe tripy, a nie tylko pojedyncze loty, zastanawiając się "jak ja to wtedy leciałem, bo z tego lotniska mam 7 różnych lotów" ;-)

Nie zauważyłem,zeby jakis inny serwis miał taką opcję
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 19 Gru 2012 15:13 

niebieski
kronopio napisał(a):
Nie wiem czy zauważyliście, że flightdiary ma również problem z kontyntntami np Wyspy Kanaryjskie to dla nich nadal Europa, pomimo że leżą w Afryce. Pisałem do nich kiedyś, odpisali mi że wiedzą iż mają taki błąd, ble, ble ble i tyle. Tez nie poprawili :-)

Wyspy Kanaryjskie to Europa przecież. Tak samo jak Hawaje to Ameryka Północna.
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 19 Gru 2012 15:45 
Awatar użytkownika

srebrny
bartek. napisał(a):
Wyspy Kanaryjskie to Europa przecież. Tak samo jak Hawaje to Ameryka Północna.

a Tahiti to Europa ;)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 24 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości