Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Szwecja!!! pytanie!?
#1 PostWysłany: 22 Sie 2012 22:23 

Witam,

Mam takie trochę z jednej strony głupie pytanie a z drugiej nie wiem gdzie je zadać i komu... Wybieram sie na trzy dni do Szwecji z dwoma osobami... ogólnie będziemy tam tylko 2 noce ale i tak jak na tak krótki czas ceny jakie tam są trochę nas przerażają szczególnie, że to miał być tani studencki wyjazd tak jak cena biletów :P Tak więc czy może sie ktoś podzielić doświadczeniem i praktyką czy jest opcja żeby np. sprzedać tam papierosy z Polski ( oczywiście nie chodzi mi o jakiś przemyt tylko np. 10 paczek)
Nigdy w życiu czegoś takiego nie robiłam i nie wiem czy taka praktyka jest w ogóle realizowana w życiu codziennym w Szwecji??? Jeżeli ktoś ma jakieś doświadczenie lub wie że z góry ze to fatalny pomysł będę wdzięczna za opinie :)

Pozdrawiam :)
 Profil Relacje PM off  

Tydzień w słonecznej Hiszpanii 🏖️ 4* hotel z wyżywieniem na Costa Doradaza 2299 PLN 💛 Tydzień w słonecznej Hiszpanii 🏖️ 4* hotel z wyżywieniem na Costa Doradaza 2299 PLN 💛
Majówka na Majorce za 1609 PLN ⛱️🌞 Loty + ⭐⭐⭐ hotel przy plaży (z wyżywieniem) 🍴☕ Majówka na Majorce za 1609 PLN ⛱️🌞 Loty + ⭐⭐⭐ hotel przy plaży (z wyżywieniem) 🍴☕
#2 PostWysłany: 22 Sie 2012 22:52 

niebieski
Jest jak najbardziej realizowana, dodac tez nalezy ze jest nielegalna.
Jak lecicie z Polski to podpytaj współpasażerów, ktoś ci pewnie pomoże.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 22 Sie 2012 23:06 

weźcie namiot i jedzenie z polski, podróżujcie autostopem, a nie wydacie ani grosza. Lepiej poświęcić te 2 dni na zwiedzanie niż stresować się i desperacko szukać kogoś kto kupi od was papierosy, a nie zawiadomi policji.

W namiocie można spać legalnie (ileśset metrów od najbliższych zabudowań), jedzenie przejdzie dowolne, oprócz płynów i sosów powyżej 100ml

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 10 gości