Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 16 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 22 Lip 2012 11:40 

niebieski
Byłem blisko ideału :)
Warszawa - Forli - Warszawa, 3 noce z promocją Hotels4you -łączny koszt (przelot + spanie) 9,20 :)
 Profil Relacje PM off  

Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️ Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️
Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛 Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛
#2 PostWysłany: 22 Lip 2012 11:50 
Awatar użytkownika

Moje rekordy to 0,28 zł za Kraków - Budapeszt - Kraków (promocja ryanaira) i 0,90 $ za 3 noce w MJ Hostel w Rzymie (promocja hostelbookers)... Natomiast póki co nie udało mi się połączyć dwóch mega-okazji, czyli przelotu i noclegu jednocześnie ;)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 22 Lip 2012 12:05 

niebieski
hmmm

Dobre kilka lat temu lecial za 0,01PLN do Sztokholmu, gdzie stopem z lotniska do miasta, tam caly dzien na miescie i znowu stopem na lotniska skad lod do Polski za 0,01SEK. Niestety nalezy doliczyc 30SEK za jeden bilet komunikacji miejskiej w Sztokholmie i 2 PLN za autobusy we Wrocławiu.

Z noclegami, to nigdy nie udalo mi sie zblizyc do idealu...
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 22 Lip 2012 12:14 
Awatar użytkownika

niebieski
Ja najmilej wspominam (2 pierwsze opcje dzieki F4F):

- apartament na 4 noce w Playa da Rocha (Algarve) za około 20 GBP (z kuponem alpharooms, wyszło 1,25 funta osoba / noc)
- czterogwiazdkowy apartament z wyżywieniem HB na Majorce za 2 Euro / osoba / noc - zawieszony na skale salon oszklony z 3 stron i wszędzie wokół morze, pyszne jedzenie, do kolacji podawano wino oryginalnie w butelkach, ech...
- przede mną 16 nocy w Malezji z Tune Hotels - 8 w Kota Bharu i 8 w Bintulu na Borneo. Doloty Airasii z Kuala Lumpur kosztowały 55 zł, wychodzi 4,50 zł / doba. Ale oczywiście doliczając dolot z Polski do Azji, robi się zupełnie bleee.
- parę lotów do Gdańsk - Bergamo czy Wwa-Budapeszt za 4 zł to żaden wyczyn, ale płacąc punktami Wizz lata się właściwie za darmo i oby tak zostało ;-)

Wyczyn Macka78 trudny do pobicia - przelot w 2 strony i hotel w cenie butelki wody na lotnisku to już rawie rekord do księgi Guinessa :lol:
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 22 Lip 2012 12:48 
Awatar użytkownika

Loty: 95
Kilometry: 156 953
niebieski
ja skromnie, ale raz udało się WAW - KRK - WAW za 0pln + Hotel Piast ***** za 0,50 funta za dwójkę (hotels4u oczywiście) więc łącznie całkiem fajna cena
na innych wyjazdach też zazwyczaj śpię za free ale dzięki couchsurfingowi a nie błędom cenowym więc chyba nie wliczamy :)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 22 Lip 2012 20:02 
Awatar użytkownika

niebieski
KTW - BCN - KTW 8 PLN
hotel z pamiętnej promocji hotels4u ok. 2 GBP (lecielismy w 11 osób wiec bralismy srednia z wszystkich, nie pamietam dokladnie ile)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 22 Lip 2012 20:11 

Loty: 82
Kilometry: 195 392
niebieski
Mi się raz udało za 0 zł, PolskiBus gdy w promocji za pierwsze rezerwacje nie pobierał nawet złotówki złotówki Szczecin-Warszawa-Szczecin i 2 noce apartament 2 pokoje na Wilanowie z kodem Wimdu za 0 zł. Wimdu, 9flats i Airbnb to moje ulubione serwisy :)
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 22 Lip 2012 20:16 

niebieski
Ba, udało się nawet za -500 EUR :D W zeszłorocznym błędzie expedii lot BZG-WAW-BZG + hotel w Wawie za 0,35 EUR. Powrotny samolot z Warszawy był odwołany, co przy dwóch rezerwacjach dało 500 EUR odszkodowania ;)
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 22 Lip 2012 22:27 

niebieski
dzidzi napisał(a):
Mi się raz udało za 0 zł, PolskiBus gdy w promocji za pierwsze rezerwacje nie pobierał nawet złotówki złotówki Szczecin-Warszawa-Szczecin i 2 noce apartament 2 pokoje na Wilanowie z kodem Wimdu za 0 zł. Wimdu, 9flats i Airbnb to moje ulubione serwisy :)

Mamy zwycięzcę :)
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 22 Lip 2012 22:53 

niebieski
Bez jaj :lol:
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 22 Lip 2012 23:51 

Warszawa - Praga za 0zł w dwie strony + apartament 2 pok. przy Hradczanach na Małej Stranie za ok 30zł x 2 doby (wartość ok 365zł/doba) :D
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 23 Lip 2012 08:15 

Loty: 82
Kilometry: 195 392
niebieski
Anonymous napisał(a):
Pytanie czy zwycięzca doszedł piechotą z metra Wilanowska do Wilanowa czy dojechał komunikacją miejską? :D Wtedy będzie z 6 zeta RT.

Hehe no tak, do tego obiad i wstęp do Kopernika to już pod 50 zł podchodzi, ale to pewnie i tak nic w porównaniu z tymi co do Sztokholmu za 1 zł polecieli :D
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 23 Lip 2012 11:01 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 396
Kilometry: 561 467
Podróż promem Color Line na trasie Kilonia - Oslo - Kilonia (2 noclegi na promie + 2 rejsy) za 0 zł.

Ale za dojazd do Kilonii i z powrotem to trochę wyszło, więc się nie łapię :(
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 23 Lip 2012 15:41 

Jest jakaś fajna strona albo sposób żeby wyszukiwać te noclegi za 0 zł:P . Za każdym razem muszę wpisywać datę, miasto itd. A cena i tak jest inna niż ta co byłą pokazana w promocji.
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 24 Lip 2012 10:31 
Awatar użytkownika

Robin napisał(a):
to jest moja kwintescencja, może macie jakieś typy?

ja dążę do 0pln
i szukam takiej opcji cały rok

Najłatwiej to chyba zatrudnić się na wysokim stanowisku w spółce Skarbu Państwa, wtedy i hotele i transport kosztują zawsze zero złotych i nie trzeba szukać błędów taryfowych. Ale bez rodziny w PSLu może być ciężko o taką posadę.

Image

Moje podróże
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 28 Lip 2012 09:48 
Awatar użytkownika

Loty: 74
Kilometry: 154 967
niebieski
hahah :D ja niestety rodziny w PSL-u nie mam ;p mój rekord za nocleg 16 groszy za dwójkę w **** hotelu w Berlinie- Park Inn City West, wiec wychodzi 8 groszy za osobę, niestety dojazd z Katowic już trochę pokopany PB/SE w sumie 30 zł na osobę. Najtańszy lot to Kraków-Budapeszt z promocji Ryanaira, chyba 30 groszy to było :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 16 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości