Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Proszę o nie postowanie informacji o tym, że dostaliście bilety lub nie.
Gratulujemy lub współczujemy, ale nie potrzebujemy tutaj takich niemerytorycznych wpisów.
Tego typu posty proszę wrzucać :
euro-2016-aktualna-sytuacja-na-platformie,1563,90326

Sprzedaż, wymiana i oddawanie biletów jest niezgodne z regulaminem UEFA.
Wszystkie próby sprzedaży, wymiany lub oddawania biletów niezgodnie z regulaminem UEFA będą skutkowały skasowaniem i ostrzeżeniem!

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3613 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 181  Następna
Autor Wiadomość
#401 PostWysłany: 10 Sty 2016 13:10 

Ale chodzi tez o to, ze wiekszy tlum pod brama to tez dobry cel do zamachu i to bez zawracania sobie glowy ogarnianiem biletu przez ewentualnego zamachowca skoro nie musi wchodzic na stadion. Dla wszelkich dzialan antyterrorystycznych wazniejsze jest co kto wnosi czy nawet co wiezie w okolice stadionow i to musza ostro kontrolowac, a nie to czy na dany bilet wchodzi Henek czy Zdzisek.
 Profil Relacje PM off  

❗Bali w sezonie na DWA tygodnie 😱 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel za 2671 PLN 🤩 ❗Bali w sezonie na DWA tygodnie 😱 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel za 2671 PLN 🤩
🔥Weekend i loty w świetnych godzinach ✈️ City break w Atenach z 4⭐ hotelem w centrum za 699 PLN 😍 🔥Weekend i loty w świetnych godzinach ✈️ City break w Atenach z 4⭐ hotelem w centrum za 699 PLN 😍
#402 PostWysłany: 10 Sty 2016 13:19 

Czy już aplikowaliście o bilety na mecze polaków..? Czy podobnie jak w przypadku Euro 2012 można płacić zwykła kartą płatniczą podając kod zabezpieczający cvc.
 Profil Relacje PM off  

#403 PostWysłany: 10 Sty 2016 13:25 

Podajesz każdą kartę z wystarczającym wolnym saldem transakcji internetowych dostępnym w dniach przydziału biletu/ów po bodajże 18,02.2016r., oczywiście po ich wylosowaniu
 PM off  

#404 PostWysłany: 10 Sty 2016 13:32 

przemskib napisał(a):
Hej,

Mam pytanie odnośnie losowania na rodzinę/znajomych - czy jeśli ktoś wylosuje 4 bilety, ale sam nie chce jechać to jest opcja, żeby te 3 osoby pojechały bez niego?

Co do sprawdzania danych przed meczem to powiem tak. Furtka bedzie uchylona dość szeroko ze względu na fakt iż proceder handlu biletami przybiera przed imprezą ogromne rozmiary. Beneficjentami są nie tylko drobni handlarze ale tez działacze europejskich federacji którzy otrzymują własna pulę biletów...i jak myślicie co z nimi robią....Poza tym jeśli wylosuję bilety na własne nazwisko to jak zadeklarować kto pojedzie ze mną na imprezę tak by dane te były imiennie nadrukowane na bilecie. Jak je zedytować gdy ktoś wypadnie ze składu...nonsens. Poza tym pamiętajcie że impreza odbywa się w lato jak w krótkich spodenkach trzymać dokumenty, paszporty itd.

-- 10 Sty 2016 12:34 --

Anonymous napisał(a):
Podajesz każdą kartę z wystarczającym wolnym saldem transakcji internetowych dostępnym w dniach przydziału biletu/ów po bodajże 18,02.2016r., oczywiście po ich wylosowaniu

Dzięki gorny77 to znaczy że środki schodzą mi z karty w momencie szczęśliwego ;) losowania tj: 18.02.16..
 Profil Relacje PM off  

#405 PostWysłany: 10 Sty 2016 13:40 

Dokładnie tak, w momencie aplikowania podajesz tylko dane dowolnej karty, podane masz w euro, ile ewentualnie po wylosowaniu zostanie z niej ściągnięte (należy pamiętać o towarzyszącym temu przewalutowaniach i że należy mieć ok. 18.02.2016r. na podanej karcie wystarczający zapas, bo np. euro może mieć przelicznik ok. 4,50 zł!)
 PM off  

#406 PostWysłany: 10 Sty 2016 13:45 

Jasne na Euro 2012 nie aplikowałem, jedynie nocami polowałem na bilety wrzucane z odsprzedaży. Pamiętam dareckiego i jego słynna "szklaną kulę"....tutaj na tym forum ;)

Ostatnio edytowany przez Zeus, 12 Sty 2016 17:42, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

#407 PostWysłany: 10 Sty 2016 13:49 

A ja pamiętam coś bardziej ważnego, czy też znaczącego: NIC tj. żadnych biletów nie można było kupić przez długi czas na stronie UEFY, póki tego nie zmienili, gdy się nie posiadało karty z 3D SECURY!
 PM off  

#408 PostWysłany: 10 Sty 2016 13:53 

Kupowałem na zwykłą kartę płatniczą millenium z płaskim nadrukiem.

Ostatnio edytowany przez Zeus, 12 Sty 2016 17:41, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

#409 PostWysłany: 10 Sty 2016 13:56 

Bo to i teraz np. to obowiązuje, że każda karta jest DOBRA, byle małą wystarczające wolne saldo dostępnych środków pieniężnych

ps. zgodnie z zasadami forum, nie cytuj postu wcześniejszego, bezpośrednio pod nim pisząc
 PM off  

#410 PostWysłany: 10 Sty 2016 15:00 

niebieski
Aplikować o bilety można do 18 stycznia i ja polecam już wtedy mieć na karcie odpowiednią ilość środków. Przydział biletów ma być w lutym, ale UEFA czasem ściąga środki wcześniej niż podaje oficjalne wyniki (oznacza to wtedy, że na pewno nas wylosowano). Czasem jest to kilka dni, dlatego jeśli oficjalne maile mają pójść zaraz na początku lutego (nigdzie nie ma konkretnej daty), to lepiej mieć środki już pod koniec stycznia. I nie ruszać ich tak długo aż nie dostaniemy maila od UEFA (o wygranej lub porażce).

Cytuj:
Sugerujemy, aby Państwa karta kredytowa była ważna co najmniej do 31 sierpnia 2016 w celu umożliwienia UEFA wykonania zwrotu w przypadku zakupu biletów warunkowych na fazę pucharową, gdy Państwa drużyna zostanie wyeliminowana przed wybranym meczem. Jeżeli płatność nie jest możliwa, wniosek zostanie automatycznie anulowany, a bilety zostaną oddane innemu wnioskodawcy. Nie będzie drugiej próby obciążenia karty. Wyniki przydziału biletów zostaną ogłoszone nie później niż do 29 lutego 2016 r.
 Profil Relacje PM off  

#411 PostWysłany: 12 Sty 2016 22:12 

Witam! Orientuje się ktoś czy za bilety można zapłacić kartą przedpłaconą Master Card z kodem CVV?
 Profil Relacje PM off  

#412 PostWysłany: 12 Sty 2016 22:14 
Awatar użytkownika

Loty: 172
Kilometry: 436 641
niebieski
Można.
 Profil Relacje PM off  

#413 PostWysłany: 12 Sty 2016 22:15 

niebieski
Tylko sprawdź sobie limity na transakcje internetowe.
 Profil Relacje PM off  

#414 PostWysłany: 13 Sty 2016 18:08 

Chciałbym zapytać o sposób płatności za bilety. Uefa podaje, że po wylosowaniu pobierze środki z karty KREDYTOWEJ której numer podano w zgłoszeniu. Czy podanie numeru zwykłej karty płatniczej na której będzie wystarczająca ilość środków również jest akceptowalna?
EDIT: odpowiedź na moje pytanie pojawiła się powyżej z tego co zrozumiałem, ale nie widze tutaj opcji wykasowania postu. Miałem forum otwarte przez kilka dni i nie zauważyłem nowych wiadomości, także sorki
 Profil Relacje PM off  

#415 PostWysłany: 14 Sty 2016 15:13 
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 282
HON fly4free
Posłaliście już aplikacje?
Ja poszedłem bardzo zachowawczo..

Załączniki:
wnio.JPG
wnio.JPG [ 36.23 KiB | Obejrzany 1215 razy ]

#416 PostWysłany: 14 Sty 2016 15:18 

oczywiście żartujesz: tym wyborem znacząco zwiększyłeś szansę wylosowania biletów (1-2 kategoria to jednak mniejszy ułamek całości wszystkich rezerwacji)
Coś ucichło jeśli chodzi o podział w przyznawaniu biletów dla/bez posiadaczy kart kibica (ogromna liczba pretensji do PZPN o wprowadzenie w błąd, podobno myślą jak wybrnąć zapewne udziałem procentowym np. 50/50%)
 PM off  

#417 PostWysłany: 14 Sty 2016 21:51 

niebieski
Z moich informacji z PZPN wynika, że na chwilę obecną wygląda to tak, że rozważają zrobienie puli dla samych KK oraz puli dla wszystkich (KK i bez KK), czyli mając KK mamy szanse na każdy bilet, a bez KK na ograniczoną procentowo pulę (40-50%). Czekają na informację o ilości aplikacji wysłanych przez Polaków. Decyzja po 18 stycznia.
 Profil Relacje PM off  

#418 PostWysłany: 14 Sty 2016 23:28 
Awatar użytkownika

Loty: 119
Kilometry: 174 534
srebrny
@tom971
wylosujesz wszystkie,
na euro w Polsce to połowa biletów była 1 kategorii, a tu nikt ich nie chce,
najsłabsza kategoria to pewnie tylko kilka miejsc za bramkami:)

#419 PostWysłany: 15 Sty 2016 10:01 
Awatar użytkownika

srebrny
DOWTEL napisał(a):
Poza tym pamiętajcie że impreza odbywa się w lato jak w krótkich spodenkach trzymać dokumenty, paszporty itd.

To akurat nie jest żaden argument. Byłem już na meczach, na których sprawdzali dane osobowe. Tak zresztą nawet było na finale LE w Warszawie pod koniec maja. Do tej pory na imprezach rangi ME nie sprawdzali tożsamości ale obecnie sytuacja jest raczej wyjątkowa, więc kto wie ...
 Profil Relacje PM off
DOWTEL lubi ten post.

#420 PostWysłany: 15 Sty 2016 10:26 

tom971 napisał(a):
Posłaliście już aplikacje?
Ja poszedłem bardzo zachowawczo..

Zdajesz sobie sprawę, że Finale będziesz siedzieć w 4. kat.???
 PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3613 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 181  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość