Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Proszę o nie postowanie informacji o tym, że dostaliście bilety lub nie.
Gratulujemy lub współczujemy, ale nie potrzebujemy tutaj takich niemerytorycznych wpisów.
Tego typu posty proszę wrzucać :
euro-2016-aktualna-sytuacja-na-platformie,1563,90326

Sprzedaż, wymiana i oddawanie biletów jest niezgodne z regulaminem UEFA.
Wszystkie próby sprzedaży, wymiany lub oddawania biletów niezgodnie z regulaminem UEFA będą skutkowały skasowaniem i ostrzeżeniem!

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3613 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 181  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 10 Cze 2015 20:51 

Loty: 15
Kilometry: 12 258
niebieski
Teraz jak ktoś aplikuje na kilka biletów to może przydarzyć mu się sytuacja,że zostanie ściągnięta niezła sumka xD Albo nic nie zgarnie,bo zabraknie mu kasy na koncie,pomimo,iż został wcześniej wylosowany :-D

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
 Profil Relacje PM off  

Bali na rozpoczęcie sezonu za 2441 PLN ☀️🌴 Loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel z basenem 💦👙 Bali na rozpoczęcie sezonu za 2441 PLN ☀️🌴 Loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel z basenem 💦👙
Zimowe słońce na Sycylii 🌞🏖️ 3 dni w pięknym Trapani za 689 PLN 😍 Zimowe słońce na Sycylii 🌞🏖️ 3 dni w pięknym Trapani za 689 PLN 😍
#22 PostWysłany: 10 Cze 2015 21:01 

Straszny jest przeskok cenowy między Kat. 3 a 4, obawiam się, że szanse wylosowania tej drugiej będą minimalne.
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 10 Cze 2015 21:14 
Awatar użytkownika

Loty: 8
Kilometry: 8 761
niebieski
O ile w ogole mozna aplikowac? 4 bilety max? W tym mozna na kilka meczy ale zeby nie przekroczyc ogolnej liczby 4?
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 10 Cze 2015 21:38 

Ja zrobiłem dziś aplikacje na 2000euro :shock: ale jak znam życie nie wykonuje nic w sumie nie ma co się przejmowac jak coś wylosujemy bo jakby co może później odsprzedać na platformie
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 10 Cze 2015 22:10 
Awatar użytkownika

niebieski
To ile biletów "zamowiles"? :P
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 10 Cze 2015 22:25 

Nawet nie liczyłem tyle ile się dało myślę że około 30 ale na euro2012 też tak robiłem i nic nie wylosowalem :D ma się to szczęście choć później na platformę kupiłem wszystko co chciałem a nawet więcej i niektóre sprzedałem z zyskiem ;) :twisted: zresztą myślę że we Francji będzie jeszcze ciężej zdobyć bilety
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 10 Cze 2015 22:55 
Awatar użytkownika

Mam wypełnione wszystkie dane, a aplikacja nie chce przejść do 'potwierdzenia'. Ktoś cośporadzi?
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 11 Cze 2015 23:09 
Awatar użytkownika

niebieski
Nie umiem Ci pomóc, moge jedynie zasugerować zmiane przeglądarki i sprawdzenie czy przejdzie lub wylaczenie na chwile abblocka jak masz, On moze bruzdzi.
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 11 Cze 2015 23:26 

Po doświadczeniach Euro2012 poza meczami półfinał, finał jeśli ktoś nie myśli o handlu myślę, że warto czekać na grudzień i później bo będą po losowaniu już konkretne mecze (w tym mam nadzieję mecze .....-Polska), ale na przykładzie wyżej "kto bogatemu zabroni" ;)
 PM off  

#30 PostWysłany: 11 Cze 2015 23:44 
Awatar użytkownika

Loty: 321
Kilometry: 621 737
niebieski
wez mi tak nie mów bo ja sie szykuje tylko na półfinały...
Lyon Marsylia i powrót.

Ostatnio edytowany przez Roku, 24 Cze 2015 10:25, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 11 Cze 2015 23:54 

masz temat co się działo od grudnia 2011r., praktycznie do końca czerwca 2012r. (w półfinale zagrały Włochy, masa biletów wróciła do puli i kilka dni przed półfinałem 2 wpadły tj. zostały kupione online też przeze mnie, tak więc kto wie, w każdym bądź razie dało się...)
 PM off  

#32 PostWysłany: 12 Cze 2015 00:02 
Awatar użytkownika

Loty: 321
Kilometry: 621 737
niebieski
Anonymous napisał(a):
masz temat co się działo od grudnia 2011r., praktycznie do końca czerwca 2012r. (w półfinale zagrały Włochy, masa biletów wróciła do puli i kilka dni przed półfinałem 2 wpadły tj. zostały kupione online też przeze mnie, tak więc kto wie, w każdym bądź razie dało się...)

Kij, mam kuzynke w Prowansji chyba będę mimo wszystko leciał w ciemno. A nóż się uda. Z drugiej strony jeszcze te igrzyska w RIO też kuszą. W końcu trzeba uderzyć poza Europe

#33 PostWysłany: 12 Cze 2015 13:44 
Awatar użytkownika

niebieski
Anonymous napisał(a):
Po doświadczeniach Euro2012 poza meczami półfinał, finał jeśli ktoś nie myśli o handlu myślę, że warto czekać na grudzień i później bo będą po losowaniu już konkretne mecze (w tym mam nadzieję mecze .....-Polska), ale na przykładzie wyżej "kto bogatemu zabroni" ;)

Mam podobne zdanie. Mysle, ze lokalizacja euro2012 nie byla powodem sporej dostepnosci biletow ale jednak mysle, ze we francji na chociaz jeden dobry mecz na ostatnia chwile bedzie mozna dostac bilet na portalu juz podczas trwania turnieju.

Jezeli chodzi o grudzien i te bilety FMT. To co kupuje sie bilety na cala grupe? Czy po prostu wylosowywuje sie prawo pierwokupu biletow na te mecze w ktorych np. polacy beda grac?
 Profil Relacje PM off  

#34 PostWysłany: 12 Cze 2015 13:52 

Anonymous napisał(a):
po doświadczeniach z Euro2012 zapewne większość i tak będzie czekać na pulę tuż przed lub w trakcie Euro2016, oj działo się wtedy temat z 1642 stronami:
bilety-i-wyjazdy-na-wydarzenia-sportowe,237,6927

na teraz za dużo niewiadomych...

na stronie 1 tego tematu podałem link do tematu jak to wyglądało przed Euro2012, myślę że teraz będzie podobnie (nie spodziewam się np. tłumu chętnych Francuzów na kibicowanie na meczu np. Polska-Rosja za niezłą garść euro itp ;) )
 PM off  

#35 PostWysłany: 12 Cze 2015 19:57 

niebieski
DonCorrado napisał(a):

Jezeli chodzi o grudzien i te bilety FMT. To co kupuje sie bilety na cala grupe? Czy po prostu wylosowywuje sie prawo pierwokupu biletow na te mecze w ktorych np. polacy beda grac?

FMT w 2012 roku występowało dwóch w wariantach:
FMT Group - pakiet biletów na wszystkie mecze danej reprezentacji w grupie
FMT Tournament - pakiet biletów na wszystkie mecze danej reprezentacji, także w fazie pucharowej (w najlepszym przypadku - aż do finału)
 Profil Relacje PM off  

#36 PostWysłany: 13 Cze 2015 10:43 

niebieski
U nas na EURO grało tylko 16 drużyn i praktycznie nie było niespodzianek w eliminacjach, a to powodowało, ze większość meczów była atrakcyjna. Teraz będzie 24 teamy, co powoduje, ze przyjedzie dużo średniaków. Sam złożyłem wstępną aplikację na kilka meczy, ale pewno ją wycofam i będę kupował w kolejnych fazach, bo raczej specjalnie na mecz Walia - Islandia nie będę się wybierał. Pozostawię tylko finał i jakieś ćwierćfinały.
 Profil Relacje PM off  

#37 PostWysłany: 13 Cze 2015 11:25 

A mam pytanie bo tak jak wcześniej napisałem nie wylosowałem nic na na euro 2012,
losowany jest każdy mecz oddzielnie czy losowane są kona czyli jak złożeyłem na 10 meczy to albo wylozuje 10 albo wcale??
i czy była jakaś prowizja ze oddawanie biletów na platformę odsprzedażową??
 Profil Relacje PM off  

#38 PostWysłany: 13 Cze 2015 12:28 

niebieski
Każdy mecz oddzielnie, a jak sprzedawałeś na platformie to taniej (chyba o 5%).
 Profil Relacje PM off  

#39 PostWysłany: 14 Cze 2015 15:08 

niebieski
Może ktoś się orientuje?

Czy po wylosowaniu pieniądze automatycznie są blokowane na karcie? Czy może będę miał możliwość zrezygnowania z kilku biletów?

Pytam bo aplikuję o całą fazę pucharową, ale jakby jakimś cudem mnie wylosowali na wszystko, to i tak skorzystałbym raczej tylko z półfinałów i finału.
 Profil Relacje PM off  

#40 PostWysłany: 14 Cze 2015 15:52 

niebieski
Od razu jak Cię wylosują to ściągną kasę z karty. Nie ma już pola manewru. Potem bilety będą na Twoim koncie, ale będziesz je mógł oddać, z tym, że potrącą jakąś kwotę. Przynajmniej tak było z EURO w Polsce.
 Profil Relacje PM off
kosa uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3613 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 181  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość