Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 102 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
#101 PostWysłany: 01 Kwi 2026 17:49 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 457 365
niebieski
Podzielę się w jaki sposób jak korzystam z YT Premium:

W tym celu zakupiłem roczny plan Black za 38,71 PLN (płatność ZEN) z indyjskiego flipkart.com. Zakupu dokonałem już ponad 2 miesiące temu i wszystko jest OK, ale czy faktycznie to wszystko jest zgodne z regulaminem YT i wytrzyma 12 miesięcy, to pewności nie ma.

https://www.flipkart.com/pages/fk-black-tnc?affid=admitad&affExtParam1=202779&affExtParam2=bff51d1070c46004bfc458dec5fd9dbb
Get complimentary YouTube Premium subscription:
o For 1 year when purchasing the 12-month BLACK subscription
o For 3 months when purchasing the 3-month BLACK subscription

1. Należy założyć konto w serwisie, a następnie wykupić plan black, który daje profity z dostępem do Premium.

2. Przy zakładaniu konta podałem adres email powiązany z YT (to jest chyba istotne). Ja użyłem swojego wieloletniego konta, ale jak ktoś czuje się niekomfortowo i obawia się o konto (w tym Gmail) to można utworzyć nowe. Jako adres zamieszkania podałem jakiś losowy w Indiach – nie ma to znaczenia

3. Sam serwis flipkart nie ma dostępu do konta, na podstawie tej danej jest przypisywany plan Premium.

4. Aby założyć konto, należy podać indyjski numer telefonu, w styczniu jeszcze go nie miałem więc skorzystałem z aplikacji https://apps.apple.com/de/app/sms-virtual-receive-sms/id1558276033?l=en-GB (należy wykupić 2 „kredyty”) po 0,99 w celu weryfikacji – na ten numer przychodzi kod OTP.
Co istotnie, numer jest ważny 15 min, ale w rzeczywistości u mnie było to tylko około 8 min. Zatem trzeba sprawnie zakładać konto lub dokupić kolejne kredyty, ponieważ sms-y potwierdzające przychodzą dwa.

5. Po wykupieniu subskrypcji Black, z automatu moje konto na YT zmieniło się na Premium.
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.
3 ludzi uważa post za pomocny.

Loty Etihad Airways do Singapuru z Warszawy od 2556 PLN ✈️🧳 Oferta first minute Loty Etihad Airways do Singapuru z Warszawy od 2556 PLN ✈️🧳 Oferta first minute
Wakacje w sercu południowej Transylwanii 🦇🏰 Wycieczka już od 497 PLN ✈️🛌 Wakacje w sercu południowej Transylwanii 🦇🏰 Wycieczka już od 497 PLN ✈️🛌
#102 PostWysłany: 01 Kwi 2026 21:22 

niebieski
U mnie Turcje dosyc szybko wycieli, teraz w PL mam plan za 60PLN miesiecznie co przy pelnym wykorzystaniu jest dosyc znosna cena
 Profil Relacje PM off
oskiboski lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 102 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości