Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 151 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna
Autor Wiadomość
#61 PostWysłany: 04 Sie 2014 01:20 

Trochę się bałem, że coś źle doczytałem, bo wszystko było głównie po niemiecku, i że coś jest w tym dealu nie tak. Ale właśnie wróciłem i to zdecydowanie było bardzo dobrze wydane 25 EUR - nawet wyżywienie nie było prostym stołem z chlebem, masłem i marmoladą (jak się spodziewałem), a naprawdę porządnym szwedzkim stołem bez limitów. Mocna rzecz i dzięki za linka!
 Profil Relacje PM off  

City break w Maroku 🏰🌴 Loty + 3 noce w hotelu ze śniadaniami w Marrakeszu za 929 PLN ☀️ City break w Maroku 🏰🌴 Loty + 3 noce w hotelu ze śniadaniami w Marrakeszu za 929 PLN ☀️
☀️ Słońce przez cały rok 🌴 Tydzień z wyżywieniem w 4* hotelu na Zanzibarze od 3799 PLN 🌊😍 ☀️ Słońce przez cały rok 🌴 Tydzień z wyżywieniem w 4* hotelu na Zanzibarze od 3799 PLN 🌊😍
#62 PostWysłany: 06 Sie 2014 21:37 

Witam,
mam takie pytanie: jeśli spóźni się z zapłatą za tą rezerwacje 1 lub 2 dni (czyli powiedzmy wpłaci się 19 dni przez przyjazdem) to czy komuś z was zdarzyło się że anulowali rezerwację?
 Profil Relacje PM off  

#63 PostWysłany: 23 Sie 2014 12:21 

niebieski
Ktoś jeszcze może potwierdzić jak to jest na miejscu? Pierwszego dnia dają bilety wstępu do Parku na obydwa dni, czy pierwszego dnia rano na pierwszy dzień, a drugiego dnia rano na drugi dzień? Czy w ogóle wydają na dwa dni czy robią z tym problem i wydają tylko na jeden?
 Profil Relacje PM off  

#64 PostWysłany: 23 Sie 2014 12:36 
Awatar użytkownika

Loty: 408
Kilometry: 718 413
srebrny
ps. jaki znacie najlepszy sposób na dojazd nie licząc samochodów ?
do Berlina dojadę a jak najlepiej(taniej) dalej ?
dzięki !
 Profil Relacje PM off  

#65 PostWysłany: 23 Sie 2014 12:43 

cheesy napisał(a):
Ktoś jeszcze może potwierdzić jak to jest na miejscu? Pierwszego dnia dają bilety wstępu do Parku na obydwa dni, czy pierwszego dnia rano na pierwszy dzień, a drugiego dnia rano na drugi dzień? Czy w ogóle wydają na dwa dni czy robią z tym problem i wydają tylko na jeden?

Od razu wydają zestaw biletów na dwa dni.

suszek napisał(a):
ps. jaki znacie najlepszy sposób na dojazd nie licząc samochodów ?
do Berlina dojadę a jak najlepiej(taniej) dalej ?
dzięki !

Najtaniej chyba W6 z Gdańska do Lubeki a potem pociągiem/autostopem do Soltau...
 Profil Relacje PM off  

#66 PostWysłany: 23 Sie 2014 12:54 
Awatar użytkownika

Loty: 408
Kilometry: 718 413
srebrny
Niestety te loty tak się złożyły że dwie dodatkowe noce musiałbym spędzić w hotelach-a ten czas wolimy poświęcić na powrót do polski.
Promocje są fajne na SE do Berlina, czasowo super, tylko jak dalej :)
 Profil Relacje PM off  

#67 PostWysłany: 24 Sie 2014 09:39 

niebieski
moof dzięki za info.

suszek możesz próbować Becker Reisen. Z Warszawy bezpośrednio do Hamburga za 299 PLN RT (z innych miast też są połączenia). Dzieci do 12 lat 50% ceny. Bilety m.in. na voyager.pl
Z Hamburga shuttle bus do Heide Park za 21 EUR RT. Dzieci (nie pamiętam konkretnie przedziału wiekowego) 50% zniżki.
Ew. Becker Reisen do Tostedt. Stamtąd Deutsche Bahn do Wolterdingen (20 EUR RT. Dzieci zniżka.) Z Wolterdingen ok. 3 km piechotą.
 Profil Relacje PM off  

#68 PostWysłany: 02 Wrz 2014 12:43 

Jeśli ktoś się wybiera w najbliższych dniach do HeideParku to mam do oddania 2 bilety wejściowe do parku. Bilety są ważne tylko do 05.09.2014. Oferta dla osób z Poznania lub okolic, ponieważ możliwy tylko odbiór osobisty biletów. Jak ktoś zainteresowany zapraszam na PW.
 Profil Relacje PM off  

#69 PostWysłany: 04 Wrz 2014 15:12 
Awatar użytkownika

niebieski
a napiszcie proszę jak tam jest na miejscu przy zameldowaniu - oni jakoś weryfikują te nazwiska, które były na rezerwacji, sprawdzają czy ilość osób się zgadza?
 Profil Relacje PM off  

#70 PostWysłany: 04 Wrz 2014 15:18 

niebieski
lagor napisał(a):
a napiszcie proszę jak tam jest na miejscu przy zameldowaniu - oni jakoś weryfikują te nazwiska, które były na rezerwacji, sprawdzają czy ilość osób się zgadza?

Pytają o nazwisko i dają do podpisania kwit meldunkowy z danymi rezerwacji. Samego paszportu/dowodu nie wymagali. Nie weryfikowali liczby osób.
 Profil Relacje PM off  

#71 PostWysłany: 04 Wrz 2014 15:24 
Awatar użytkownika

niebieski
czyli tak naprawdę musi być ta osoba, która zakładała rezerwację, a reszta nie jest "kontrolowana"?
 Profil Relacje PM off  

#72 PostWysłany: 04 Wrz 2014 16:00 

niebieski
lagor napisał(a):
czyli tak naprawdę musi być ta osoba, która zakładała rezerwację, a reszta nie jest "kontrolowana"?

Tak jak przeczytałeś wyżej. Poza tym już wcześniej w wątku było podawane, że najlepiej iść samemu do Holiday Camp i odebrać bilety. Ale czy weryfikacja taka jak dotychczas będzie zawsze - nikt Ci nie zagwarantuje...
 Profil Relacje PM off  

#73 PostWysłany: 04 Wrz 2014 16:03 
Awatar użytkownika

srebrny
cheesy napisał(a):
lagor napisał(a):

Tak jak przeczytałeś wyżej. Poza tym już wcześniej w wątku było podawane, że najlepiej iść samemu do Holiday Camp i odebrać bilety. Ale czy weryfikacja taka jak dotychczas będzie zawsze - nikt Ci nie zagwarantuje...

Byłem tam 4 razy, nikt nigdy dowodu nie chciał. Więc teoretycznie nie musi być nawet osoby która jest numer 1 w rezerwacji. Oczywiście nie zachęcam do podszywania się, jak ktoś nie może jechać to najlepiej zadzwonić/napisać i zmienić nazwisko główne i tyle.

#74 PostWysłany: 04 Wrz 2014 16:06 
Awatar użytkownika

niebieski
Pytam bo mam 1 osobe 'na gape' dodatkowo i zastanawiam sie czy to przejdzie
 Profil Relacje PM off  

#75 PostWysłany: 04 Wrz 2014 16:08 
Awatar użytkownika

srebrny
W sensie ze 5 osób na 4-osobowy domek? Nie próbowałem, ale również nigdy nikt nie liczył tego, choć to bardzo nie ładnie tak robić :D

#76 PostWysłany: 04 Wrz 2014 16:10 

Przejdzie bez problemu. Podobnie z jedzeniem - raczej nikt nie kontroluje otrzymywanych pasków (ja nie chciałem nakładać paska na rękę, więc w razie czego miałem w kieszeni, ale nikt na niego nie zwracał uwagi). O łazience nie wspomnę.

Pytanie tylko gdzie kończy się dobra oferta, a zaczyna cebulactwo :)
 Profil Relacje PM off  

#77 PostWysłany: 04 Wrz 2014 17:01 
Awatar użytkownika

niebieski
wiem, wiem… nie linczujcie mnie :lol:
po prostu kolega mnie zapytał czy mógłby się dołączyć do nas, kupić sobie normalnie bilet itd…
no i się zastawiam czy go brać i dlatego pytam Was jak jest coby nie robić wiochy sobie i jemu kłopotu… ;)
 Profil Relacje PM off  

#78 PostWysłany: 04 Wrz 2014 21:16 
Awatar użytkownika

srebrny
Nie chcę wszczynać kolejnej wielkiej dyskusji o moralności, ale branie do hotelu/miejsca noclegowego większej ilości osób niż to zadeklarowano - nie jest ok. Nie rób wstydu, macie świetną okazję za 25% ceny. To nie jest w porządku i fakt, że nikt tego nie sprawdza nie powinien mieć tu znaczenia.

Kolega niech zostanie w domu, a jak ma wielkie ciśnienie to napisz do nich czy nie ma opcji na dostawkę za symboliczną opłatą.
lagor lubi ten post.

#79 PostWysłany: 06 Wrz 2014 11:28 

Mam pytanie do tych co juz byli - czy jest tam bielizna pościelowa, ręczniki, czajnik i lodówka w domku? Czy w domku jest łazienka?
 Profil Relacje PM off  

#80 PostWysłany: 06 Wrz 2014 12:01 
Awatar użytkownika

srebrny
kamilaz napisał(a):
Mam pytanie do tych co juz byli - czy jest tam bielizna pościelowa, ręczniki, czajnik i lodówka w domku? Czy w domku jest łazienka?

Bielizna pościelowa przynajmniej przez 4 ostatnie lata była dodatkowo płatna. Chyba 4€/komplet. Jadąc samochodem warto wrzucić swoją, przy 4 osobach jest kilkanaście € w kieszeni.

Ręczników nie ma.

Czajnika (chyba) nie ma.

Lodówki nie ma.

Łazienki nie ma.

Podsumowując - to nie jest hotel tylko domki ;) W niektórych są łazienki, jednak nie w tych z promocji. Nie jest to jednak problemem, zbiorowe łazienki z prysznicami są na prawdę czyste i zadbane, dodatkowo są chyba 2 dodatkowe budynki z samymi WC.

Aaa i jeśli to dla kogoś istotne to łóżka są piętrowe.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 151 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: bergamoot oraz 1 gość