Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 07 Mar 2011 17:14 

Mam problem z kupieniem biletu w Ryanairze. Za każdym razem kiedy próbuję jakiś kupić wyświetla mi się to: http://img843.imageshack.us/i/ryanairx.jpg/

Bez problemu kupiłem bilet na pierwszy odcinek mojej trasy, a problemy zaczęły się kiedy 3 minuty później chciałem kupić bilet na 2 odcinek. Karta nie działa też kiedy próbuję kupić bilet na inną trasę.

Używam karty Nettlera. Kupiłem nią już dużo biletów Ryanaira. Jestem pewien, że wszystko wpisuję dobrze. Nie wiem co się dzieje. Spotkał się już ktoś może z czymś podobnym?
 Profil Relacje PM off  

Malta okołoweekendowo za 519 PLN 🏝️🌞 Loty z Warszawy + ⭐⭐⭐⭐ hotel spa 🔥👙 Malta okołoweekendowo za 519 PLN 🏝️🌞 Loty z Warszawy + ⭐⭐⭐⭐ hotel spa 🔥👙
Grecka wyspa Leukada first minute za 2146 PLN 🏝️ Loty + ⭐⭐⭐ hotel ze śniadaniami i widokiem na morze 🌊 Grecka wyspa Leukada first minute za 2146 PLN 🏝️ Loty + ⭐⭐⭐ hotel ze śniadaniami i widokiem na morze 🌊
#2 PostWysłany: 07 Mar 2011 17:25 
Założyciel
Awatar użytkownika

Loty: 534
Kilometry: 1 278 601
Spotkało wiele osób, istnieje teoria spiskowa, ze to umyślne działanie Ryanaira, by nie kupować biletów z pominięciem haraczu :). Mi ni epomagała zmiana przeglądarek, czyszczenie cookies, zmiana komputera. Pomogło jak... dopisałem do rezerwacji drugie imię, które mam w paszporcie, ale którego normalnie nie używam :). Wreszcie sie przydało

#3 PostWysłany: 07 Mar 2011 17:50 
Moderator forum

Tak, spotkaliśmy się z tym problemem
viewtopic.php?f=15&t=5&start=10
i jak dotąd nie wiadomo co to jest.
Kamil, ciekawy pomysł ,
ale bardziej jeszcze ciekawe czy dodanie literki której nie ma w dokumencie przejdzie na lotnisku. :?:

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 07 Mar 2011 19:29 

niebieski
Spróbujcie skorzystać z innej karty np. znajomego. Może przejdzie.

#5 PostWysłany: 07 Mar 2011 20:11 

Dzięki za pomoc ;)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 07 Mar 2011 21:31 

Chyba jest limit 500 zł, za jednorazowy zakup.Jak bilety są droższe, trzeba je rozbić tak, by placić do 500 zł, powinno być OK.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 08 Mar 2011 00:01 

niebieski
Mateusz napisał(a):
piohe napisał(a):
Chyba jest limit 500 zł, za jednorazowy zakup.Jak bilety są droższe, trzeba je rozbić tak, by placić do 500 zł, powinno być OK.

Dzisiaj rano męczyłem się z tym 2h i dopiero Pani na infolinii dała mi tą informację :)

a nie męczyłbyś się gdybyś doczytał kartkę z regulaminem ;)

PS jeszcze się nie spotkałem z opisywanym problemem, a w ostatnim czasie kupiłem trochę biletów znajomych. Łącznie z tym że na jedną kartę kupowałem na tą samą trasę parę biletów na różne rezerwacje i obyło się bez problemu.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości