Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Zakaz handlu biletami na forum. Prośby/oferty lądują w ujemnym koszu

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1933 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 97  Następna
Autor Wiadomość
#261 PostWysłany: 28 Mar 2024 11:21 
Awatar użytkownika

Loty: 8
Kilometry: 8 761
niebieski
-- 28 Mar 2024 10:18 --

madej napisał(a):
DonCorrado napisał(a):
Na co się tu nastawiacie? na to co będzie dostepne? Ja mysle o Polska Austria, ale nie wiem czy za 60 euro czy 150, ciulaty ten stadion jezeli chodzi o widocznosc sie wydaje, tak po prawdzie wolal bym jechac na inny mecz i stadion cos wyzej w drabince po grupach ale nie wiem czy w czerwcu kupie bilet, wiec lepiej cos miec w garsci (o ile sie uda). Z tego co czytalem to do 15 kwietnia mozna wystawiac bilety do odsprzedazy to tez troche mi komplikuje.

bardzo trafne spostrzeżenie, polowałem na fans first bilety ale już wiem że z nich zrezygnuje. Oto widok z tych trybun:
https://www.google.com/maps/@52.5143264 ... ?entry=ttu

zdaje sobie z tego sprawe, raczej bym cos wyzej chcial, bo to miejsce co pokazales jest za 30 ojro, tylko ze mozna kupic za 150 i siedziec 2 metry od miejsca co kosztowalo 60 euro, ja kiedys mialem bilet z Orange, na euro 2012, to od tamtej pory wiem, ze bilety dla sponsorow sa na dobre miejsca, wiec przy takim losowaniu jak teraz, kupujac cos za 150 czy 200 euro za bilet, nie spodziwam sie ze dostane cos blizej srodka tylko jak najbardziej z boku i wysoko bo te lepsze juz sa u sponsorow i smietanki. doprawny dzis rano zaczalem sie wahac czy cos kupowac dzisiaj, jakby to bylo papierowe to ani bym sie zastanawial, nie chodzi o zarobek w przyszlosci, byle sie udalo odsprzedac jak sie rozmysle albo trafie monachium czy nawet lipsk jakis mecz co by mnie interesowal

-- 28 Mar 2024 10:21 --

lukaszmaciaszczyk jak nie palnujesz 10ciu meczow podczas tego euro tylko jeden ale fajny to nie przypalaj sie na 30 czy 60 euro, tylko wybierz lepsze miejsce i ciesz sie porzadnie - pisze to w kontekscie stadionu w berlinie i tej bieżni,(to moje odczucie rób jak chcesz oczywiscie) ja jestem taki na dwa razy na ten berlin i polska austria, wolal bym co innego i mi zwyczajnie szkoda kasy bo to dla mnie spory wydatek, zwlaszcza jakbym w czerwcu kupil bilet na mecz na prawde bardziej mnie interesujacy

Ostatnio edytowany przez DonCorrado, 28 Mar 2024 11:27, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

🔥Weekend i loty w świetnych godzinach ✈️ City break w Atenach z 4⭐ hotelem w centrum za 699 PLN 😍 🔥Weekend i loty w świetnych godzinach ✈️ City break w Atenach z 4⭐ hotelem w centrum za 699 PLN 😍
🌴 Słońce, plaża i relaks ☀️Tydzień na Zakintos w 4* hotelu z wyżywieniem za 2311 PLN ✈️🇬🇷 🌴 Słońce, plaża i relaks ☀️Tydzień na Zakintos w 4* hotelu z wyżywieniem za 2311 PLN ✈️🇬🇷
#262 PostWysłany: 28 Mar 2024 11:27 

Celuję w te bilety za 150 euro ale jest to mecz, który mi najbardziej odpowiada ze względu na termin i logistykę więc nastawiam się, że kupię po prostu co się uda.
 Profil Relacje PM off
wtak uważa post za pomocny.

#263 PostWysłany: 28 Mar 2024 11:30 
Awatar użytkownika

platynowy
ej, ale Wy jedziecie kibicować, a mecz to sobie w domu w TV obejrzeć można ;)
"widok z trybun" to rzecz drugorzędna :)

Image
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

#264 PostWysłany: 28 Mar 2024 11:31 

Można połączyć kibicowanie z oglądaniem według mnie

Ostatnio edytowany przez Kashpir, 28 Mar 2024 11:46, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika, jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

#265 PostWysłany: 28 Mar 2024 11:34 
Awatar użytkownika

niebieski
Od biedy wlasnie, ze nie mam biletów na nic innego, ale teraz jest szansa mam dokładnie tak jak Ty, choc tak jak pisalem, wolał bym na inny mecz jechac, cena 150 i widok na tym stadionie mnie chyba najbardziej odstrsza, a miejsca wybrac nie moge, tylko kategorie, nie wiem czy nie spasuje

marcino123 kibicowac to mozna z przed TV. ;) lubie fajne wydarzenia sportowe ale nie moge sobie pozwalic na szastanie kasa dlatego staram sie wybrac najbaridziej interesujacy i dostepny dla mnie produkt w fajnym miejscu., fajnie jechac do berlina, cos zobaczyc, i jeszcze zobaczyc fajny mecz Euro, tu jednak dochodzi kupowanie kota w worku bo nie wybierasz sobie miejsca itp, troche jojdam, wiem o tym ale zaloze sie ze sa osoby co maja podobne rozkminy, zycie. Jeszcze dodam ze kupuje dwa bilety, bo nie wiem z kim pojade, mam dwoch kolegow co jezdza, dzis zapytam jedziemy? a na jaki mecz? jakie miejsce? mowie nie wiem ... eeee to nie .... a jak przyjdzie czerwiec to WIESZ CO, POJECHAL BYM Z TOBA ....
 Profil Relacje PM off  

#266 PostWysłany: 28 Mar 2024 11:38 

Proponuję w tym wątku nie pisać kiedy kto ma urlop, na jaki mecz się wybiera w jakim terminie i jak długo na to czekał, tylko konkretne informacje na temat organizacji / biletów lub jakiś wskazówek, bo temat się rozjeżdża troszkę
 Profil Relacje PM off
6 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#267 PostWysłany: 28 Mar 2024 11:49 

niebieski
wracając do wczorajszej zabawy z zakupem ticketow UKR, dziś to samo zrobia hol fra i öst plus multum koni z de więc jak zawsze uefa ma głęboko w d jaki fan ( kon fan he he) kupi ten ticket :ugeek:
 Profil Relacje PM off
Legion1 lubi ten post.

#268 PostWysłany: 28 Mar 2024 11:56 
Awatar użytkownika

niebieski
no ale zauważyłem jedną rzecz dziś rano, że aby przełączyć się na PL trzeba już wpisać poprawny numer pesel :D (wcześniej można było wpisać cokolwiek) co dla laika z francji czy holandi może stanowić nielada problem i już teraz widzę, że się z tym gryzą na forum :D do tego pojawił się pasek przeciążenia 8-)
 Profil Relacje PM off
jacek96 lubi ten post.

#269 PostWysłany: 28 Mar 2024 11:58 

niebieski
madej napisał(a):
no ale zauważyłem jedną rzecz dziś rano, że aby przełączyć się na PL trzeba już wpisać poprawny numer pesel :D (wcześniej można było wpisać cokolwiek) co dla laika z francji czy holandi może stanowić nielada problem i już teraz widzę, że się z tym gryzą na forum :D do tego pojawił się pasek przeciążenia 8-)

Wlasnie go mam :ugeek:
 Profil Relacje PM off  

#270 PostWysłany: 28 Mar 2024 11:59 
Awatar użytkownika

niebieski
czyli FRA , HOL lub AUT nie mogli kupować biletów na mecze z NIE WIADOMĄ 4 druzyną tylko dopiero dzis moga je dokupić? Sam nie wiem, nie zdziwil bym sie jakby nasza pula byla dzis tylko wlaczona, ewentualnie kiedys tam jak nie zejdzie to francuz sobie bedzie mogl kupic, ale raczej Oni juz wylosowali mecze z nami podczas pierwszej tury

Ja mialem nr dowodu wpisane a wczoraj jak sprawdzalem jak z tym kupnem poprzez zmiane POL na UKR to nie dalo sie zmienic musialem wpisac juz PESEL i przeszlo. Watpie zebym od czapy numer dowodu podal, po prostu ostatnio wolą PESEL a nie dowod, nie zwracal bym na to uwagi.
 Profil Relacje PM off  

#271 PostWysłany: 28 Mar 2024 12:03 
Awatar użytkownika

niebieski
dziś zmieniłem z UKR na PL a miałem numer dowodu wpisany i już mi nie przeszło ;)

hahaha

Załączniki:
lol.png
lol.png [ 70.61 KiB | Obejrzany 691 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#272 PostWysłany: 28 Mar 2024 12:05 

niebieski
brazilmik napisał(a):
madej napisał(a):

Wlasnie go mam :ugeek:

obecnie czas oczekiwania na wejscie na swoje konto mialem 3min (pasek) za 1h juz pewnie będzie sporo dłuzszy :ugeek:
 Profil Relacje PM off  

#273 PostWysłany: 28 Mar 2024 12:08 

Loty: 424
Kilometry: 507 296
niebieski
I jak tu się wstrzelić? wczoraj był przez pewien okres ustawiony maksymalny czas na portalu na 4 minuty.
 Profil Relacje PM off  

#274 PostWysłany: 28 Mar 2024 12:08 

Czy też macie taki błąd?

Załączniki:
blad.JPG
blad.JPG [ 41.04 KiB | Obejrzany 677 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#275 PostWysłany: 28 Mar 2024 12:11 
Awatar użytkownika

niebieski
jestem na portalu, spokojnie, biletów nie ma, będą o 14 tak jak mówili, można ładować kolejkę kilka minut przed, wcześniej nic wam nie da.
 Profil Relacje PM off
KamcioPL lubi ten post.

#276 PostWysłany: 28 Mar 2024 12:12 

niebieski
matkur napisał(a):
Czy też macie taki błąd?

Był kilka razy z 2h , z pozycji Portal Ticket logował następnie potem bez problemu :ugeek:
 Profil Relacje PM off  

#277 PostWysłany: 28 Mar 2024 12:19 
Awatar użytkownika

niebieski
wylogoowywuje sie i loguje bez zadnego paska nie wiem moze łącze macie LTE albo co
 Profil Relacje PM off  

#278 PostWysłany: 28 Mar 2024 12:21 

niebieski
DonCorrado napisał(a):
wylogoowywuje sie i loguje bez zadnego paska nie wiem moze łącze macie LTE albo co

zonka, syn ,corka mowią to samo ze idalnie ;) ... :ugeek:
 Profil Relacje PM off  

#279 PostWysłany: 28 Mar 2024 12:29 
Awatar użytkownika

niebieski
Sprawdzałem teraz w FAQ to "oficjalnie" sprzedaż dla FRA, HOL, AUT jest juz dawno zamknięta, tak ze nie ma się co podniecac ze Oni jakos będą atakować, chyba ze kombinatorzy/konie to tak. Oni na duże mecze nie mają daleko, tak ze nie zależy im na jakimś meczu z Polską i to w fazie grupowej - ja tak to widze.
 Profil Relacje PM off  

#280 PostWysłany: 28 Mar 2024 12:38 
Awatar użytkownika

niebieski
ich nie ma co ich obawiać.
gorzej z innymi, Rumuni też się burza z tym peselem widzę a to koniki przecież.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1933 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 97  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość