Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 323 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17
Autor Wiadomość
#321 PostWysłany: 26 Lut 2026 14:49 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Tak, ja i @tom971, braliśmy busa, bez problemów wynajem.

Loty Etihad Airways do Singapuru z Warszawy od 2556 PLN ✈️🧳 Oferta first minute Loty Etihad Airways do Singapuru z Warszawy od 2556 PLN ✈️🧳 Oferta first minute
Wakacje w sercu południowej Transylwanii 🦇🏰 Wycieczka już od 497 PLN ✈️🛌 Wakacje w sercu południowej Transylwanii 🦇🏰 Wycieczka już od 497 PLN ✈️🛌
#322 PostWysłany: 26 Lut 2026 16:13 
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 282
HON fly4free
Stusi napisał(a):
skąd tyle negatywnych

Tam w odróżnieniu od krajów jest więcej drog szutrowych
Zatem nawet uważając podczas prowadzenia rośnie prawdopodobieństwo rys odprysków rozwalonych szyb
Wiec jest naturalnie więcej takich sytuacji..
Ale jak bierzesz full cover to masz to w poważaniu
Przy zdawaniu auta nikt tam sie nawet nie pochylał tak śnieg walił, dźwięk kierowcy otwierających sie parę stopni więcej niż to bylo po wyjeździe z fabryki nikt nie zauważył
Gadekk lubi ten post.

#323 PostWysłany: 27 Mar 2026 19:37 

Loty: 283
Kilometry: 614 517
Ja korzystałem we wrześniu ubiegłego roku.Zarezerwowałem małe auto.Otrzymałem prawie nowe KIA Picanto w automacie.Jedyny minus to dosyć długie oczekiwanie w kolejce.Trzy osoby przede mną to około godziny czekania.Formalności związane z pobraniem auta może potrwać więc około dwudziestu minut.Blokada na karcie debetowej o ile dobrze pamiętam około 350 Euro.Za cztery dni wypożyczenia za pośrednictwem VIP car zapłaciłem 530 zł.Zdecydowanie odradzam korzystanie z usług rodaków którzy szeroko oferują się na Islandii.Zwróciłem się z zapytaniem do kilku z nich i najtaniej we wrześniu na cztery dni wyliczono mi 1300 zł.A z reguły cena oscylowała w przedziale 1400-1500 zł.Co prawda w ofercie były Dacie Duster,ale we wrześniu KIA Picanto świetnie radziła sobie na islandzkich drogach,a nawet na kilkudziesięciu kilometrach na szutrach.Kiedy jedenaście lat temu byłem pierwszy raz na Islandii wypożyczonym Volkswagenem Polo na początku czerwca przejechałem interior Islandii z północy na południe.Owszem wtedy pogoda była idealna.Jednakże jeśli ktoś nie ma w planie zagłębiać się dalej w islandzki interier małe auto jak najbardziej wystarczy.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 323 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość