Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 446 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 19, 20, 21, 22, 23
Autor Wiadomość
#441 PostWysłany: 12 Sie 2025 20:01 

FUX napisał(a):
wrac napisał(a):
Niestety nie podzielam zachwytu nad royal classy…

Nie musisz. Brałem drugi raz, rezerwowałem w październiku. Cena taka sama jak rok temu, najem dwa dni dłużej. Marcin ma dziennie kilkadziesiąt zapytań od desperatów, którzy oczekują cudów, w sensie auta, bo za dwa dni przyjeżdżają.
Po Genius max. miałem ofertę w analogicznym okresie o 30% droższą.
Każdy wybiera co jest mu wygodniejsze.

Biesz76 napisał(a):
Ogólnie przed wypożyczeniem auta odwiedziłem 3 grupy na FB polskojęzyczne.

Są różne. Na Sycylii jak chciałem zabukować, to najpierw chcieli a potem nie chcieli, nie mieli, etc.
Z wyprzedzeniem 8 miesięcznym. Generalnie kosmici.

To Twoje Royal to samo. Szanowny Pan Marcin końcem lipca nie racyzł odpisać. Dwa razy pisałem do niego. Też jest polecany na tych grupach, że niby ok, a jak widać nie jest
 Profil Relacje PM off  

Jarmark świąteczny w stolicy Chorwacji za 673 PLN 🎄🇭🇷 Bezpośrednio PLL LOT i noclegi w Zagrzebiu 🎅 Jarmark świąteczny w stolicy Chorwacji za 673 PLN 🎄🇭🇷 Bezpośrednio PLL LOT i noclegi w Zagrzebiu 🎅
Tydzień na Riwierze Tureckiej 🌴 All inclusive w 4* hotelu przy plaży Kleopatry za 2618 PLN Tydzień na Riwierze Tureckiej 🌴 All inclusive w 4* hotelu przy plaży Kleopatry za 2618 PLN
#442 PostWysłany: 30 Sie 2025 01:10 

Loty: 16
Kilometry: 63 624
Korzystał ktoś może z wypożyczalni Sarda Rent w San Teodoro?

Czy powszechną praktyką na Sardynii jest pobieranie kaucji (w tym przypadku €500). Wypożyczalnia ma warunek w umowie, że samochód ma zostać zwrócony umyty i odkurzony, można od tego odstąpić płacąc dodatkowo €45. Wcześniej, w innych krajach spotkałem się z takimi zapisami w umowie, ale ludzie z tamtych wypożyczalni mówili, że dotyczy to tylko bardzo brudnych pojazdów. Tutaj twierdzą, że rzeczywiście wymagają umycia pojazdu przed zwrotem. Spotkał się ktoś z taką praktyką na Sardynii?
 Profil Relacje PM off  

#443 PostWysłany: 30 Sie 2025 08:00 

Loty: 42
Kilometry: 111 152
niebieski
Tak, słyszałem. Rok temu nie było mowy, teraz ktoś nieśmiało napomknął. Oddałem tak, jak stał po 15 dniach korzystania.
Ta sama wypożyczalnia, stawka jak rok temu.

Myślę, że to tak zwana optymalizacja kosztów.
 Profil Relacje PM off  

#444 PostWysłany: 30 Sie 2025 10:53 

Loty: 16
Kilometry: 63 624
@FUX korzystałeś z Sarda Rent czy z innej wypożyczalni? Finalnie nie było problemu ze zwrotem samochodu bez umycia?
 Profil Relacje PM off  

#445 PostWysłany: 30 Sie 2025 21:42 

Loty: 42
Kilometry: 111 152
niebieski
Royals classy.
 Profil Relacje PM off  

#446 PostWysłany: 03 Wrz 2025 00:07 

Za niecałe dwa tygodnie będę w Sardynii, czy są jakieś wypożyczalnie bez kaucji? polecane przez Was
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 446 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 19, 20, 21, 22, 23

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości