Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 07 Kwi 2014 18:52 

Sorki za nieco głupie pytanie.Zastanawiam się jak wygląda honorowanie biletów w Megabusie w przypadku kiedy nie wsiadłem na stacji ,z której mam wystawiony bilet np.trasa Londyn-Amsterdam a chciałbym jechać dopiero od Gandawy.Czy bez problemu będę mógł wsiąść w autobus na dowolnym przystanku na trasie?
 Profil Relacje PM off  

Sewilla w rytmie flamenco 💃🌆 Loty i 4* hotel w centrum za 919 PLN 🎶🇪🇸 Sewilla w rytmie flamenco 💃🌆 Loty i 4* hotel w centrum za 919 PLN 🎶🇪🇸
SUPER🔥 Loty do Nowego Jorku od 1281 PLN🗽🤩✈️ Wiosną i na majówkę 😎 SUPER🔥 Loty do Nowego Jorku od 1281 PLN🗽🤩✈️ Wiosną i na majówkę 😎
#2 PostWysłany: 08 Kwi 2014 10:12 

Loty: 86
Kilometry: 126 541
pjetja napisał(a):
Sorki za nieco głupie pytanie.Zastanawiam się jak wygląda honorowanie biletów w Megabusie w przypadku kiedy nie wsiadłem na stacji ,z której mam wystawiony bilet np.trasa Londyn-Amsterdam a chciałbym jechać dopiero od Gandawy.Czy bez problemu będę mógł wsiąść w autobus na dowolnym przystanku na trasie?

Tez mialem takie pytanie i napisalem maila do Megabusa. Oficjalne stanowisko jest takie, ze mozna wsiadac jedynie na stacji, ktora masz na bilecie. Jak jest w praktyce jednak nie sprawdzilem.

#3 PostWysłany: 08 Kwi 2014 12:13 
Awatar użytkownika

Loty: 2
Kilometry: 14 922
Z wysiadaniem na innym przystanku nie ma problemu, z wsiadaniem, to będzie już dobra wola kierowcy. Masz bilet od punktu A do B i zgodnie z regulaminem na tych stacjach powinieneś wsiąść i wysiąść. Kierowca może Cię wpuścić, a może tego nie zrobić. Zakładam, że nie powinni robić z tego problemu, ale nigdy nie wiadomo. Są różni ludzie :) Ja na innych stacjach wysiadałem, ale wsiadałem jak dotąd zawsze na tych co trzeba. Nie miałem jeszcze na tyle elastycznego planu podróży, żeby pozwolić sobie, że nie uda mi się pojechać danym autobusem. Gdybym dysponował większą ilością wolnego czasu, to bym chętnie sprawdził :)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości