Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 236 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Autor Wiadomość
#221 PostWysłany: 25 Wrz 2025 13:51 

HON fly4free
https://www.interparking.pl/pl/parkingi ... ce-krakow/
Musisz chyba wybrać konkretne lotnisko i jest tabelka.
W cenniku anomalia - 1 dzień: Pcard+ 42 zł, Online 40 zł, ale potem już Pcard+ jest korzystniej (poza tym, ze na PCard+ się po prostu wjeżdża kiedy się chce).
 Profil Relacje PM off
correos lubi ten post.

W😲W❗ Loty do Apulii w supercenie 168 PLN 🔥 Mnóstwo dostępnych terminów 💚🤍❤️ W😲W❗ Loty do Apulii w supercenie 168 PLN 🔥 Mnóstwo dostępnych terminów 💚🤍❤️
Wietnam na bogato 💎🤩 8 dni w Da Nang w luksusowym 5* Wyndham Golden Bay ze złotym basenem za 3762 PLN💛😱 Wietnam na bogato 💎🤩 8 dni w Da Nang w luksusowym 5* Wyndham Golden Bay ze złotym basenem za 3762 PLN💛😱
#222 PostWysłany: 25 Wrz 2025 14:28 
Awatar użytkownika

Loty: 88
Kilometry: 201 994
niebieski
Korzystałem w ub tygodniu z tego: https://parkingbalice.eu/

4 doby za 70 zł
Sprawny i szybki dojazd na lotnisko.
meczko uważa post za pomocny.

#223 PostWysłany: 02 Paź 2025 19:13 

niebieski
Czy dobrze rozumuję, że mając apkę pcard, nie trzeba robić rezerwacji, tylko wjeżdżam "z buta" na parking ? I ceny powinny być niższe niż opcja prepaid ?
 Profil Relacje PM off  

#224 PostWysłany: 02 Paź 2025 19:15 

Loty: 295
Kilometry: 404 833
srebrny
Tak, nie musisz nic rezerwować. Wjeżdżasz i wyjeżdżasz odbijając kartę. Raz w miesiącu przychodzi faktura na maila.
pozeracz_owiec lubi ten post.

#225 PostWysłany: 10 Paź 2025 12:27 
Awatar użytkownika

Loty: 308
Kilometry: 354 766
złoty
Zadziwijająco szybko działają w tym Interparkingu. 2.10, w czwartek wieczorem wysłany wniosek o pcard+ i od razu też zrobiony przelew weryfikacyjny (czyli faktycznie proces się zaczął w piątek 3.10). Dzisiaj, czyli w następny piątek, przyszedł list polecony z kartą. Nie dostałem żadnej informacji o prawidłowym zaksięgowaniu przelewu albo o wysyłce karty tylko od razu z zaskoczenia przyszła sama karta.
 Profil Relacje PM off
Jacaranda uważa post za pomocny.

#226 PostWysłany: 20 Paź 2025 09:33 

niebieski
Czy ktoś ostatnio korzystał z parkingu na stronie https://www.interparking.pl BALICE?
Płatność od razu podczas rezerwacji i skąd moje zapytanie. Cenowo bardzo atrakcyjnie i dlatego podpytuję, czy nie ma żadnych haczyków czy niespodzianek.
Z góry dziękuję.
 Profil Relacje PM off  

#227 PostWysłany: 20 Paź 2025 09:36 

Loty: 252
Kilometry: 481 610
niebieski
Nie ma żadnych niespodzianek, pewny i sprawdzony parking.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#228 PostWysłany: 20 Paź 2025 12:24 

HON fly4free
yaris21 napisał(a):
Czy ktoś ostatnio korzystał z parkingu
Cenowo to wszystkie parkingi dookoła mają podobnie. W przypadku tego parkingu opłaca się wyrobić kartę Pcard+, bo powyżej 24h ceny na tę kartę są najkorzystniejsze. Dodatkowo, niczego nie musisz rezerwować, przyjeżdżasz, przykładasz kartę i wjeżdżasz. Tak samo przy wyjeździe. Faktura przychodzi pod koniec miesiąca. Jeśli masz 2 tygodnie czasu to polecam (tyle się mniej więcej czeka na przysłanie tej karty).
 Profil Relacje PM off
sranda lubi ten post.

#229 PostWysłany: 20 Paź 2025 12:27 

srebrny
Pełna zgoda z @man4business z jedną uwagą: mi faktura z Interparking przychodzi zawsze na początku kolejnego miesiąca (między 6-9), a nie pod koniec miesiąca. Może wysyłają to jakoś w różnych turach.
 Profil Relacje PM off
man4business lubi ten post.

#230 PostWysłany: 24 Paź 2025 22:32 

Nie wiem jak u Was, ale u mnie w ostatnich dwóch miesiącach (paź,wrzesień) dostawałem ponaglenia do zapłaty z interparkingu pomimo wykonanych płatności za parking, zaraz po otrzymaniu faktury.
Mimo to, polecam wyrobienie tej karty Pcard+, poniekąd sobie pluje w twarz, że tak długo bez niej funkcjonowałem.
 Profil Relacje PM off  

#231 PostWysłany: 16 Lis 2025 12:39 
Awatar użytkownika

srebrny
W zeszłym tygodniu testowałem pierwszy raz: https://www.flydrive.pl/ bo Interparking był już zajęty.
Wszystko było w porządku. Ceny niższe niż na Interparking, odległość do terminala podobna (może nawet ciut bliżej). Jedyna mała wada to brak pasów na jezdni przy parkingu, więc trzeba przejść na drugą stronę "na dziko".

#232 PostWysłany: 16 Lis 2025 12:56 
Awatar użytkownika

złoty
@littleboy1989, czyli chcesz powiedzieć, że jechałeś sobie na Interparking zamierzając wjechać z użyciem pcard i Cie nie wpuścili z powodu przepełnienia?
 Profil Relacje PM off  

#233 PostWysłany: 16 Lis 2025 13:00 
Awatar użytkownika

Loty: 2
Kilometry: 1 679
niebieski
error000 napisał(a):
Korzystałem w ub tygodniu z tego: https://parkingbalice.eu/

4 doby za 70 zł
Sprawny i szybki dojazd na lotnisko.

Właśnie skorzystałem - brak zastrzeżeń ;)

Wszedł mi jeszcze kod na -5 czy 10%: TYGRYS

#234 PostWysłany: 16 Lis 2025 13:26 
Awatar użytkownika

srebrny
xyrxis napisał(a):
@littleboy1989, czyli chcesz powiedzieć, że jechałeś sobie na Interparking zamierzając wjechać z użyciem pcard i Cie nie wpuścili z powodu przepełnienia?
Nie. Nie mam pcard. Z parkingiem obudziłem się wieczorem dzień przed wylotem, a to był długi weekend. Strona Interparking pokazywała brak wolnych miejsc.
Chciałem mieć coś zaklepane żeby nie szukać na miejscu więc zdecydowałem się Fly Drive.
xyrxis lubi ten post.

#235 PostWysłany: 16 Lis 2025 13:41 
Awatar użytkownika

złoty
Czyli muszą udostępniać do rezerwacji internetowej tylko jakąś określoną pulę miejsc. Widzę w Twoich lotach, że parkowaliśmy w podobnym terminie. Ja wjeżdżałem bez rezerwacji 7.11 to ta najdalsza gruntowa część parkingu była w 1/3 pusta a wyjeżdzałem 11.11 to już 2/3 było wolne.
 Profil Relacje PM off  

#236 PostWysłany: 18 Lis 2025 19:15 

niebieski
littleboy1989 napisał(a):
Z parkingiem obudziłem się wieczorem dzień przed wylotem, a to był długi weekend. Strona Interparking pokazywała brak wolnych miejsc.
Chciałem mieć coś zaklepane żeby nie szukać na miejscu więc zdecydowałem się Fly Drive.

To i tak bardzo blisko lotniska wyhaczyłeś miejsce. Ja sobie przypomniałem, że zapomniałem zarezerwować parking też w ten dzień co Ty. Wszystko dookoła lotniska było obłożone na full - dzwoniłem w kilka miejsc blisko lotniska. Dopiero zaklepałem miejsce w SkyParking, gdzie opcja z buta to już byłby hardcore. Swoją drogą mogę polecić ten parking (https://skyparking-balice.pl/) wszystko było OK, a cena sporo niższa niż na tych bliższych parkingach. Tylko mało "ekskluzywnie" ...
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 236 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość