Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: MAN -> LPL
#1 PostWysłany: 06 Sty 2015 20:12 

Loty: 12
Kilometry: 62 544
niebieski
Orientuje się ktoś czy jest jakaś bezpośrednia opcja przejazdu pomiędzy lotniskami w Manchesterze i Liverpoolu?

W MAN ląduje około 9, natomiast o 14 muszę być na lotnisku w Liverpoolu (będę miał bagaż rejestrowany). W teorii powinno być bezproblemowo nawet jeśli najpierw pojadę do Liverpoolu, a stamtąd na lotnisko (póki co tylko taką opcję znalazłem).

Będę wdzięczny za informacje :)

Zapraszam również na profil facebookowy: https://www.facebook.com/seetheworld89/

Ostatnio edytowany przez Mikolaj2206, 06 Sty 2015 21:49, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

🔥Weekend i loty w świetnych godzinach ✈️ City break w Atenach z 4⭐ hotelem w centrum za 699 PLN 😍 🔥Weekend i loty w świetnych godzinach ✈️ City break w Atenach z 4⭐ hotelem w centrum za 699 PLN 😍
🌴 Słońce, plaża i relaks ☀️Tydzień na Zakintos w 4* hotelu z wyżywieniem za 2311 PLN ✈️🇬🇷 🌴 Słońce, plaża i relaks ☀️Tydzień na Zakintos w 4* hotelu z wyżywieniem za 2311 PLN ✈️🇬🇷
#2 PostWysłany: 06 Sty 2015 20:21 

srebrny
Spokojnie zdarzysz.
jada spod lotniska do Liverpoolu autobusy i stamtad dwa miejskie na lotnisko,ale numeru nie pamietam. Ogolnie podroz zajmie troche ponad 2h.
 Profil Relacje PM off
Mikolaj2206 lubi ten post.
Mikolaj2206 uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 06 Sty 2015 20:41 

Bezpośredniej - oprócz taxi/ limuzyny - nie ma. Autobus z przesiadką w Liverpoolu to jedyna sensowna opcja. PS Gdyby kusiły Cię pociągi, to miej na uwadze, że od 18/01 do 09/02 zamknięty jest dworzec kolejowy obsługujący MAN.
 Profil Relacje PM off

#4 PostWysłany: 06 Sty 2015 20:52 

Loty: 1083
Kilometry: 1 070 970
platynowy
O ile nie łapiesz się na powyższe terminy, to masz pociąg z lotniska z szybką przesiadką w Manchesterze i nie musisz dojeżdżać do samego Liverpoolu i wracać na lotnisku, ponieważ po drodze jest przystanek Liverpool John Lennon Airport (kursują chyba jakieś busy ze stacji na lotnisko).

#5 PostWysłany: 06 Sty 2015 21:03 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
niebieski
Przystanek kolejowy nazywa się Liverpool South Parkway, stamtąd autobus 80A albo 86A.
 Profil Relacje PM off

#6 PostWysłany: 06 Sty 2015 21:49 

Loty: 12
Kilometry: 62 544
niebieski
Dzięki wielkie. Będę tam w marcu także chyba załapie się na pociąg :)

Zapraszam również na profil facebookowy: https://www.facebook.com/seetheworld89/
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: MAN -> LPL
#7 PostWysłany: 04 Sty 2016 17:13 

Orientuje się ktoś ile kosztuje taksówka z centrum Manchesteru na lotnisko w Liverpoolu :?: Ewentualnie czy istnieją jakieś inne opcje na dojazd po godzinie 23 :?:
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 04 Sty 2016 18:20 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
niebieski
Podejrzewano, że sporo. Ją z lotniska do centrum Liverpoolu (stadion Evertonu) płaciłem 20 funtów (z napiwkiem ;)
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 04 Sty 2016 19:26 
Awatar użytkownika

niebieski
@Muton koszt taksówki oszacujesz na rome2rio.com. Masz tam też możliwość sprawdzenia innych opcji transportu.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 15 Maj 2016 23:05 
Awatar użytkownika

Loty: 81
Kilometry: 99 157
niebieski
Odgrzeję, ale dla potomnych :)

W takiej sytuacji najlepiej metrolink do Shudehill i stamtąd złapać autobus Terravision prosto na LJLA. Jak godziny poza szczytem (po 9 i przeed 16) to jeżdżą punktualnie ;P godzina i jesteś na lotnisku w LPL.

#11 PostWysłany: 06 Paź 2017 11:13 
Awatar użytkownika

Zna ktoś może inne opcje niż taka którą znalazłem:

Image

Najlepiej żeby wyjazd z Manchesteru był bliżej północy. Da radę coś znaleźć?

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości