Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 20 Sty 2016 15:39 

Loty: 61
Kilometry: 117 778
Słuchajcie czy można jakoś tanio dostać się bezpośrednio z lotniska Doncaster/Sheffield do Yorku? czy też trzeba najpierw udać się na stację kolejową w Doncaster i stamtąd pociągiem do Yorku?
 Profil Relacje PM off  

Gorące all inclusive na Riwierze Tureckiej🏝️🍹 Tydzień w 5* hotelu przy plaży za 2679 PLN 😎 Gorące all inclusive na Riwierze Tureckiej🏝️🍹 Tydzień w 5* hotelu przy plaży za 2679 PLN 😎
🔥SUPERCENA🔥 Loty na przedłużony weekend do Włoch od 184 PLN 😱🇮🇹 🔥SUPERCENA🔥 Loty na przedłużony weekend do Włoch od 184 PLN 😱🇮🇹
#2 PostWysłany: 20 Sty 2016 15:44 
Awatar użytkownika

niebieski
Sprawdź na rome2rio.com - pokazuje się też jakaś kombinacja autobusów.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 20 Sty 2016 15:46 

niebieski
Z tego co mi wiadomo, bezposrednio sie nie da - tak jak mowisz do centrum autobusem/ taxi i dalej pociagiem ze stacji kolejowej badz autobusem z French Gate (sa tuz obok siebie).
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 20 Sty 2016 21:43 

Loty: 61
Kilometry: 117 778
To jeszcze jedno pytanie: Wizz z Katowic ląduje w piątek o godz. 20:50, podróżując wyłącznie z bagażem podręcznym na którą godzinę jestem w stanie zdążyć na stację kolejową w Doncaster, bo nie wiem na który pociąg kupić sobie bilet
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 20 Sty 2016 21:50 
Awatar użytkownika

niebieski
Uwaga dt kupna biletu - kupując go przez nationalrail.co.uk, jak dojdziesz do ekranu z połączeniami i cenami po prawej stronie każdej propozycji będziesz miał " Other services you can travel on" (czy coś w tym stylu), kliknij na ten link przy interesującym Cię połączeniu i wyświetlą Ci się alternatywy, na których możesz użyć ten sam bilet (bez żadnych zmian).

Może to rozwiąże kwestię "który pociąg".
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 12 Mar 2016 02:29 
Awatar użytkownika

papi25 napisał(a):
To jeszcze jedno pytanie: Wizz z Katowic ląduje w piątek o godz. 20:50, podróżując wyłącznie z bagażem podręcznym na którą godzinę jestem w stanie zdążyć na stację kolejową w Doncaster, bo nie wiem na który pociąg kupić sobie bilet

Zdarza się tak, że przejście przez Border Security w przypadku lądowania 3 wizzairów na raz z samym podręcznym to 45 minut.
Lądując o 20:50 najbliższe autobusy na dworzec masz o 21:22 (linia 91) dojazd o 22:06 a kolejny (x19) 21:35 dojazd o 22:16.
Rozkład znajdziesz na http://www.travelsouthyorkshire.com/
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 06 Lut 2017 12:48 

Nie wiem kiedy będziesz ale napis z na priv . Moze Ci zorganizujemy transport.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 06 Lut 2017 21:58 

Loty: 86
Kilometry: 126 541
Wiadomosc sprzed ponad roku - na pewno aktualna :P

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość