Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 28 Paź 2024 16:17 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Wszystkie tureckie linie zawiesiły loty do Bagdadu od 1.10, sam mam kupione bilety Pegasusem na listopad. Wznowienie było zaplanowane na 14.10, następnie przesunięte na 24.10 i teraz znowu na 1.11. Czy wystartują 1.11? Pegasus zmienił mi ostatnio godziny lotów na trasie SAW-BGW na 08.11 więc może przymierzają się do wznowienia.. choć wszystko oczywiście zależy od sytuacji w regionie. Natomiast od jakiegoś czasu Qatar Airways normalnie realizuje operacje na iracką przestrzenią powietrzną, a loty do Bagdadu wznowili 16.10.

https://www.dailysabah.com/business/tra ... ntil-nov-1
 Profil Relacje PM off  

Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥 Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥
Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️ Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️
#2 PostWysłany: 28 Paź 2024 17:13 
Awatar użytkownika

Loty: 341
Kilometry: 584 744
niebieski
Mi TK zmienił lot Stambuł-Bagdad aż o 10 godzin (z 5:30 na 15:30) więc finalnie sam zrezygnowałem z podróży bo mijało się to już z celem.

#3 PostWysłany: 29 Paź 2024 22:31 
Awatar użytkownika

HON fly4free
We wtorek linie lotnicze Turkish Airlines ogłosiły, że wznowią loty do międzynarodowego portu lotniczego w Bagdadzie od 1 listopada, zgodnie z dostępnymi rozkładami lotów w systemie rezerwacji.

https://shafaq.com/en/Iraq/Turkiye-to-r ... November-1
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 31 Paź 2024 00:32 

Ja mam SAW-BSR Pegasusem na 6 listopada. Na razie jeszcze jest, ale wydaje mi się, że dziś spadł z systemu 2 listopada na tej trasie. Nic to, na razie czekam. Pewnie i tak dolecę do Stambułu 3 listopada, a potem w razie czego zdecyduję, co dalej.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 03 Lis 2024 17:03 
Awatar użytkownika

HON fly4free
@patpul Basra będzie wznowiona (official info) tylko lot przesunięty na następnego dnia rano. Ja mam tak samo z wylotem do Bagdadu 08.11.
 Profil Relacje PM off
patpul lubi ten post.

#6 PostWysłany: 07 Lis 2024 00:10 

Właśnie siedzę w SAW i czekam na rano🤣 A w Bagdadzie powinniśmy być w podobnym czasie. Wydaje mi się, że powinienem tam dotrzeć 9.11.
Gorzej, że walą się loty z Irbilu. Albo odwoływane albo z ogromnymi opóźnieniami, a ja mam w SAW jakieś 2,5h na przesiadkę do Berlina. Więc zastanawiam się, czy nie odpuścić Kurdystanu i wracać z Bagdadu.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 07 Lis 2024 00:49 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Cały Irak i Iran przesunęli na następne dni rano, więc spore opóźnienia są i na powrocie i każdy praktycznie traci przesiadkę jak leci dalej. Ciesz się, że masz BER i kilka lotów dziennie, ja lecę z BTS i 2x loty w tygodniu :lol: .
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość