Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 65 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
#61 PostWysłany: 15 Lut 2025 23:49 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Jak dla mnie, nie realne. Godzina szczytów lotów w IKA, wystarczy lekki opóznienie i tyle będzie.
 Profil Relacje PM off  

Świąteczny city break w Rzymie 🎄🏛️ Loty z Warszawy i 4⭐️ hotel za 949 PLN 🎅 Świąteczny city break w Rzymie 🎄🏛️ Loty z Warszawy i 4⭐️ hotel za 949 PLN 🎅
Egzotyczne Wyspy Zielonego Przylądka za 3826 PLN 🏝️🍹 All inclusive w 5* hotelu z aquaparkiem dla rodzin 💦👨‍👩‍👧‍👦 Egzotyczne Wyspy Zielonego Przylądka za 3826 PLN 🏝️🍹 All inclusive w 5* hotelu z aquaparkiem dla rodzin 💦👨‍👩‍👧‍👦
#62 PostWysłany: 16 Lut 2025 01:06 

złoty
@Zeus ale ta 6:40 myślę, że już bardziej realnie?

Z tych ciekawszych zaliczone: Mikronezja, Syria, Liban, Izrael, Kosowo, Laponia, Hawaje, Kazachstan, Guam, Wietnam, Filipiny
 Profil Relacje PM off  

#63 PostWysłany: 16 Lut 2025 11:54 
Awatar użytkownika

Loty: 245
Kilometry: 518 982
platynowy
taki transfer jest do zrobienia, no ale fakt faktem - trzymany na trytyki ;)
samo immigration to raczej chwila, a o tej porze nie ma tez korków w mieście, wiec trasa zajmie jakies 45 min taxi, podczas gdy normalnie to trzeba byloby liczyc co najmniej godzinę z hakiem. na THR tez nie bedziesz mial zadnych kolejek bo lotnisko podzielone jest na kilka terminali, z ktorych lataja poszczegolne linie. check in na krajowkach konczy sie chyba pol godziny przed odlotem

ja robilem podobny transfer majac przylot o 2:30 i wylot z THR o 5:00. zdazylem jeszcze w miedzyczasie kupic karte sim i sciagnac snappa, a na samym THR wypic herbatkę. no ale to był juz moj n-ty raz w Iranie wiec wiedzialem co i jak.

TLDR - technicznie przy braku fakapów da się, ale jak nie chcesz sie stresowac to wez pozniejszy ;) 6:40 to juz absolutny chill
 Profil Relacje PM off
jaras724 lubi ten post.

#64 PostWysłany: 16 Lut 2025 13:43 

złoty
@tunczaj dzięki, w takim razie wezmę ten 6:40. Późniejszych niestety nie ma, najwyżej będzie improwizacja jeśli po drodze coś pójdzie nie tak ;)

Z tych ciekawszych zaliczone: Mikronezja, Syria, Liban, Izrael, Kosowo, Laponia, Hawaje, Kazachstan, Guam, Wietnam, Filipiny
 Profil Relacje PM off  

#65 PostWysłany: 12 Mar 2025 03:37 

złoty
Update: immigration to była mniej niż minuta, żółte taxi 10 USD i w 40 minut na THR. Zdążyłem ogarnąć SIM, pieniądze i jeszcze coś zjeść. Generalnie mogłem nawet wziąć ten lot o 5:25.

Profil Relacje PM off
tunczaj lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 65 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość