Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 27 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 08 Wrz 2018 14:02 

www.weatherspark.com - znajdziesz tam odpowiedź.
 PM off
Zeus lubi ten post.

Egzotyczne Wyspy Zielonego Przylądka za 3826 PLN 🏝️🍹 All inclusive w 5* hotelu z aquaparkiem dla rodzin 💦👨‍👩‍👧‍👦 Egzotyczne Wyspy Zielonego Przylądka za 3826 PLN 🏝️🍹 All inclusive w 5* hotelu z aquaparkiem dla rodzin 💦👨‍👩‍👧‍👦
Tylko 1509 PLN za urlop na Gran Canarii 🌤️👙👣 Bezpośrenie loty i pobyt w dobrym hotelu Tylko 1509 PLN za urlop na Gran Canarii 🌤️👙👣 Bezpośrenie loty i pobyt w dobrym hotelu
#22 PostWysłany: 27 Sie 2024 08:02 

niebieski
Ja tam mysle jechac poczatek pazdziernika na Bohol i ciekawi mnie co tam trafie gdyz nie mam innej mozliwosci urlopu. Ktos przerobil tam pazdziernik ?
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 27 Sie 2024 10:36 
Awatar użytkownika

złoty
A gdzie na Bohol ?
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 12 Lut 2025 16:22 

Loty: 52
Kilometry: 141 243
Cześć,
Może ktoś obiektywnie się wypowiedzieć czy pomysły podróży w Listopadzie na Filipiny konkretnie myślę o 3 tygodniach na Palawan, Cebu, Bohol pogodowo jest ok?.
Jadę z dość małym dzieckiem więc pewnie dużo plażowania będzie, i nie chciałbym przesiedzieć 1/2 czasu w pokoju. Wiadomo że pogody nikt mi nie zagwarantuje, ale różne opinie są dodatkowo jak sprawdzam pogody z lat wcześniejszych to sporo tego deszczu się wydaje, chociaż nie do końca jestem pewny źródeł : )
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 12 Lut 2025 19:16 
Awatar użytkownika

Loty: 323
Kilometry: 722 212
niebieski
Niby teraz jest dobra pora a kilka dniu temu na Palawanie były takie ulewy że samoloty z MNL nie latały przez dwa dni. Tak więc nie ma reguły.

Image
 Profil Relacje PM off
kacperb lubi ten post.

#26 PostWysłany: 12 Lut 2025 19:58 
Awatar użytkownika

Loty: 502
Kilometry: 787 137
platynowy
@kacperb - w zeszłym roku byłem na Palawanie (Port Barton) właśnie w listopadzie i pogoda była w porządku (przez tydzień padało 2 razy po 15 minut).
Ale tydzień-dwa przed naszym przylotem były bardzo ulewne deszcze, z kolei jak wylatywaliśmy z Manili to kilka godzin po tym był jakiś duży wiatr i część lotów było odwołane.

"Podróżować to żyć..."
 Profil Relacje PM off
kacperb lubi ten post.

#27 PostWysłany: 13 Lut 2025 00:09 

Loty: 160
Kilometry: 356 957
niebieski
kacperb napisał(a):
Cześć,
Może ktoś obiektywnie się wypowiedzieć czy pomysły podróży w Listopadzie na Filipiny konkretnie myślę o 3 tygodniach na Palawan, Cebu, Bohol pogodowo jest ok?.
Jadę z dość małym dzieckiem więc pewnie dużo plażowania będzie, i nie chciałbym przesiedzieć 1/2 czasu w pokoju. Wiadomo że pogody nikt mi nie zagwarantuje, ale różne opinie są dodatkowo jak sprawdzam pogody z lat wcześniejszych to sporo tego deszczu się wydaje, chociaż nie do końca jestem pewny źródeł : )

Byłem w 2023 końcówką listopada/ początkiem grudnia na Boracay, Manilla, Cebu, Bohol - pogoda okej, zdarzały się przelotne deszcze, ale tego to się nie da przewidzieć , zresztą jeśli się chwilowo schłodziło to było nawet na +.
 Profil Relacje PM off
kacperb lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 27 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość