Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Maroko maj 2o12
#1 PostWysłany: 20 Lis 2011 14:28 

Witam
Proszę o pomoc, ponieważ gubię się w gąszczu ofert i nie potrafię znaleźć nic taniego :cry:
Szukam taniego lotu z
Warszawa/Katowice/Kraków do Maroka Casablanca/Agadir/Rabat
przełom kwiecień/maj i w zasadzie do połowy maja 2012, powrotny po 2 tygodniach

oczywiście może być z przesiadkami.

pozdrawiam :)
 Profil Relacje PM off  

Odkryj Kanary 😍 Loty na Teneryfę z Warszawy i noclegi z basenem za 1237 PLN 😎 Odkryj Kanary 😍 Loty na Teneryfę z Warszawy i noclegi z basenem za 1237 PLN 😎
Odwiedź Wietnam ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2489 PLN 🇻🇳 🍛 Odwiedź Wietnam ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2489 PLN 🇻🇳 🍛
 Temat postu: Re: Maroko maj 2o12
#2 PostWysłany: 20 Lis 2011 14:33 

Sadzę, że lepiej będzie jak jeszcze poczekasz... za wcześnie na kupowanie biletów na maj

#3 PostWysłany: 20 Lis 2011 17:01 

Podpowiedzcie mi kiedy powinnam zacząć szukać lotów do Maroka i jak?
Kasia
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 20 Lis 2011 17:18 

Wydaje mi sie ze najlepiej bedzie szukac od konca lutego, wtedy moga sie juz pojawiac promocje na maj. Jak przeszukasz forum dowiesz sie jakie sa najwygodniejsze kombinacje.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 20 Lis 2011 18:36 

A ja właśnie kupiłem Agadir z easyJet z Berlina na maj. Myślę, że 205 zł za lot tam i z powrotem to nie jest drogo? Polecam, oczywiście kombinacja przy zakupie z wcześniejszym lotem z Krakowa!
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 22 Lis 2011 11:38 

Loty: 10
Kilometry: 28 060
niebieski
grawex napisał(a):
A ja właśnie kupiłem Agadir z easyJet z Berlina na maj. Myślę, że 205 zł za lot tam i z powrotem to nie jest drogo? Polecam, oczywiście kombinacja przy zakupie z wcześniejszym lotem z Krakowa!

Ani tanio ani drogo :) na styczeń bez wielkiej promocji ...mozna Kraków-Fez (bez nocki przesiadka) za 28e potem powrót za 33e do krakowa też bez nocki tyle że z OUJDY :)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 22 Lis 2011 13:12 

Idzik napisał(a):
grawex napisał(a):

Ani tanio ani drogo :) na styczeń bez wielkiej promocji ...mozna Kraków-Fez (bez nocki przesiadka) za 28e potem powrót za 33e do krakowa też bez nocki tyle że z OUJDY :)

gdzie przesiadki?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości