Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: [AV] CDG - SCL 546 Eur
#1 PostWysłany: 10 Kwi 2024 21:54 
Awatar użytkownika

srebrny
[AV] RT CDG - SCL 546 Eur, dziecko 2-11 lat tylko 432 Eur. Ceny bezpośrednio na stronie. Może będzie taniej na OTA, ale na razie nie widzę. Dużo terminów w tym na ferie 2025. OW SCL -> CDG wchodzi po 254 Eur.

Załączniki:
AV1Zrzut ekranu 2024-04-10 215244.png
AV1Zrzut ekranu 2024-04-10 215244.png [ 108.28 KiB | Obejrzany 916 razy ]

Ostatnio edytowany przez amphi, 11 Kwi 2024 06:03, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
5 ludzi lubi ten post.

🚨 Mega! 🚨 Tanie loty (z bagażem) do Sri Lanki za 2200 PLN 🚨 Mega! 🚨 Tanie loty (z bagażem) do Sri Lanki za 2200 PLN
Na jarmark świąteczny do Budapesztu 🎄❄ Okołoweekendowy city break za 534 PLN (✈+🏨) Na jarmark świąteczny do Budapesztu 🎄❄ Okołoweekendowy city break za 534 PLN (✈+🏨)
 Temat postu: [AV] CDG - SCL 546 Eur
#2 PostWysłany: 10 Kwi 2024 22:36 
Król Ż
Awatar użytkownika

Loty: 583
Kilometry: 1 242 867
To w C ?

Edit:żartowałem oglądam to od kilku dni ale dopiero od rana dzis ceny spadaja. To głęboka dziura :)
GIG-CDG 204€

#3 PostWysłany: 11 Kwi 2024 06:53 
Awatar użytkownika

srebrny
Widzę, że jest już trochę mniej terminów, a jak wczoraj kupiłem trzy bilety to później system pokazywał na nasze daty już wyższe ceny. To wskazuje że wrzucili raptem po kilka biletów na termin i jeśli komuś deal odpowiada to powinien działać szybko.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 11 Kwi 2024 07:20 

@amphi można dodać bagaż rejestrowany dla jednej osoby już w trakcie zakupu? Czy wszyscy tylko z kabinówką?
Sprawdzałem termin w styczniu i dla 2 osób cena jest 546EUR natomiast dla 4 osób już podbija cenę na trasie CDG-SCL.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 11 Kwi 2024 07:45 
Awatar użytkownika

srebrny
Tak, można dodać bagaż rejestrowany dla dowolnej ilości osób, czyli jeden bagaż na kilka osób jak najbardziej jest możliwy. Taka opcja pojawia się na którymś screenie przed płatnością.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 11 Kwi 2024 08:08 

Loty: 164
Kilometry: 353 053
HON fly4free
amphi napisał(a):
Widzę, że jest już trochę mniej terminów, a jak wczoraj kupiłem trzy bilety to później system pokazywał na nasze daty już wyższe ceny. To wskazuje że wrzucili raptem po kilka biletów na termin i jeśli komuś deal odpowiada to powinien działać szybko.

Ten deal wisi już kilka dni więc pewnie załapałeś się na końcówkę. Cały czas są dobre ceny z MAD a tam dolot też tanio da się ogarnąć.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 11 Kwi 2024 08:14 
Awatar użytkownika

srebrny
Obserwowałem ten kierunek codziennie i pojawił się wczoraj. No i wczoraj był duży wybór terminów jeszcze. Zresztą @oskiboski to potwierdził. MAD to co innego, jest rzeczywiście od dłuższego czasu (jeśli tam coś w ogóle zostało, bo nie patrzyłem), tyle, że do MAD nie mam tak tanich dolotów jak do Paryża.
 Profil Relacje PM off
Zeus lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości