Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 28 Lip 2022 20:41 

Loty: 105
Kilometry: 139 701
Przejrzałem forum i nie znalazłem dedykowanego tematu.

Czy ktoś spał na tym lotnisku (szczególnie w ostatnim czasie, w dobie strajków i kolejek) i mógłby się podzielić spostrzeżeniami? Robię jednodniówkę z WMI 02/03.09 i zastanawiam się czy brać jakiś budżetowy nocleg, czy przespać kilka godzin na lotnisku.
 Profil Relacje PM off  

City break w Rzymie 🏛️🍕 3 dni w Wiecznym Mieście za 689 PLN City break w Rzymie 🏛️🍕 3 dni w Wiecznym Mieście za 689 PLN
Relaks w Szarm el-Szejk 🏝️🎄 All inclusive w 4* hotelu za 1799 PLN Relaks w Szarm el-Szejk 🏝️🎄 All inclusive w 4* hotelu za 1799 PLN
#2 PostWysłany: 28 Lip 2022 22:34 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 577
Kilometry: 887 033
Podobno da się https://www.sleepinginairports.net/slee ... irport.htm
Zeus lubi ten post.

#3 PostWysłany: 28 Lip 2022 22:48 
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 122
srebrny
My spaliśmy w kwietniu po wieczornym (ok 22:00) przylocie z Modlina, do strefy ogólnodostępnej wyszliśmy dopiero rano po przespaniu kilku godzin.
Lotnisko było puste, można sobie dowolnie wybrać miejsce do spania. Nikt nie przeszkadza, nie wywala, nie ma nocnych lotów więc jest cisza tylko było trochę chłodno. Do 4 rano nie było prawie nikogo a potem powoli robił się ruch. Łączone siedzenia nie mają podłokietników więc można spać na leżąco.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#4 PostWysłany: 08 Wrz 2022 20:14 

Loty: 105
Kilometry: 139 701
Jako, że mam to już za sobą to opowiem.

Spanie jest jak najbardziej możliwe - lotnisko jest czynne całą dobę i nawet w nocy co jakiś czas ląduje jakiś samolot. To był w zasadzie mój debiut w kontekście nocowania na lotnisku, dlatego byłem średnio przygotowany. Są potrójne siedzenia, więc da się w miarę komfortowo ułożyć. Bierzcie pod uwagę, że jest bardzo zimno! Polecam też znaleźć jakieś dobre miejsce, ja niestety ulokowałem się w obszarze w którym ciągle przemieszczali się pasażerowie. Nikt mnie nie niepokoił w nocy.

W razie czego jest bardzo dużo gniazdek!
 Profil Relacje PM off
rdw uważa post za pomocny.

#5 PostWysłany: 27 Kwi 2023 03:18 
Awatar użytkownika

niebieski
Dziękuję za wpis, bo z racji przyczyn losowych będę zmuszony jakoś przeczekać 6 godzin w nocy.
smieci napisał(a):
W razie czego jest bardzo dużo gniazdek!

To i koc elektryczny można wziąć ze sobą, jeśli tam tak zimno :lol:
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 17 Cze 2024 10:09 
Awatar użytkownika

Loty: 165
Kilometry: 291 700
Spałem z piątku na sobotę (nocny lot z Modlina), dużo miejsca, nikt nie przeszkadzał. Dostępna woda do picia. Dobre lotnisko na dolot na noc, nie było zimno. Obudziłem się, jak ludzie siedzieli już obok.
2 ludzi lubi ten post.
kubus95 uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość