Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 30 Paź 2016 16:01 

Mam dp sprzedania:
- 3 biety na Burj Khalifa (poziom124) na 15.11.2016 na godz. 16:30 za 75% ceny = 290zł
- niżej wymienione kupony Entertainer na 2016r (wszystkie za 60 zł)
atrakcje:
- akwarium w Dubai Mall
- safari - The Destination Events
- ski Dubai
restauracje :
- Burj Al Hamam
- Buther Shop & Grill w Mall of the Emirates
- Bobs Fish & Chips
- Kaleidoscope (w hotelu Atlantis)
- Caribou Coffee w Dubai Mall
-Tim Horton’s Dubai – w Dubai Marina
Z atrakcji tych miałem skorzystać w listopadzie tego roku,ale złamałem ramię i wyjazd muszę przełożyć na styczeń/luty 2017r.
Już poszukuję tych samych kuponów ale na rok 2017.
Zainteresowanych proszę o telefon 505-165-788
 Profil Relacje PM off  

Włoska wyspa Ischia 🌴🏖️ Tydzień w 4* hotelu z termalnymi basenami i widokiem na zatokę za 2779 PLN 🍹✨ Włoska wyspa Ischia 🌴🏖️ Tydzień w 4* hotelu z termalnymi basenami i widokiem na zatokę za 2779 PLN 🍹✨
Luksusowy wypoczynek w 5* hotelu w Turcji 🏝️🏊‍♀️ All inclusive za 1916 PLN Luksusowy wypoczynek w 5* hotelu w Turcji 🏝️🏊‍♀️ All inclusive za 1916 PLN
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości