Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 21 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: USA w 3 tygodnie
#1 PostWysłany: 26 Gru 2014 14:49 

Chciałabym wybrać się do USA- idealny plan to od wschodniego do zachodniego wybrzeża, ale jeśli nie znajdę towarzystwa, to NYC i okolice. Mam kilka miejsc na liście, które chciałabym zobaczyć - głównie na zachodnim wybrzeżu, ale jestem elastyczna, co do programu. Kiedy? Maj czerwiec lub wrzesień październik. Podróż musi się zamknąć w 3 tygodniach, bo nie dostanę więcej urlopu. Mam 28 lat,jestem z Krakowa.
 Profil Relacje PM off  

Riwiera Turecka w luksusowym wydaniu 🌴🏖️ 5* hotel z all inclusive za 1499 PLN 😍 Riwiera Turecka w luksusowym wydaniu 🌴🏖️ 5* hotel z all inclusive za 1499 PLN 😍
Zimowa Malta z all inclusive 🏝️🍹 Relaks w Qawra Palace za 1703 PLN Zimowa Malta z all inclusive 🏝️🍹 Relaks w Qawra Palace za 1703 PLN
 Temat postu: Re: USA w 3 tygodnie
#2 PostWysłany: 26 Gru 2014 16:38 

Cześć,
chciałabym bliżej poznać Twoje plany dotyczące wyjazdu, gdyż też chciałabym zwiedzić Stany i mam kilka konkretnych miejsc do zobaczenia. Czy posiadasz już wizę? Ja niestety jeszcze nie mam i to w sumie mnie martwi, gdyż z tego co wiem to ciężko jest ją otrzymać. Będę wdzięczna za prywatną wiadomość, podaje mój email: anna.dzieciatkowska@wp.pl

Pozdrawiam
Ania
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 29 Gru 2014 12:01 

Jestem również zainteresowany takim wyjazdem napiszcie proszę na priv.

Pozdrawiam
Robert
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 30 Gru 2014 21:17 

Ja także jestem zainteresowana takim wyjazdem- czy mogę prosić o więcej informacji na priv. Lub proszę o maila,abym mogła wypytać o kilka spraw! Terminy dla mnie ok, plany także! :)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 01 Sty 2015 18:24 

Jak już pisałam jestem elastyczna względem programu. Osobiście zalezy mi na NYC oraz zachodnich stanach (Arizona, Utah, California głownie).
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 02 Sty 2015 00:20 

Ja również jestem elastyczna co do programu, a najbardziej zależy mi NYC, Grand Canyon oraz Hollywood.
Z powodu małej ilości postów nie możemy wysyłać prywatnych wiadomości, więc zapraszam do kontaktu mailowego - podałam swój adres wyżej, bądź ewentualnie na fb.
Interesuje mnie czy macie wizę? Gdyż ja nie mam, a ponoć niełatwo ją dostać.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 02 Sty 2015 18:04 

niestety mam ten sam problem co anna - nie mogę pisać wiadomości PW z uwagi na niewielka liczbę postów , ale proszę o kontakt na priv danna@mailplus.pl - z użytkownikiem anna85 już nawiązałyśmy kontakt :)
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 05 Sty 2015 17:04 

z powodu nadmiaru urlopu również byłbym zainteresowany taką wyprawą.
Głównie NYC, Grand Canyon i California.

Przejazd przez całe USA jak najabardziej jest na liście rzeczy, które chciałbym zrobić w swoim życiu :-)

jesli temat jest aktualny to prośba o kontakt.
projektyit@wp.pl

Artur
37lat, Warszawa
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 07 Sty 2015 00:03 

Witam,
I ja bym się pisał na taki wypad, ale tylko w przypadku terminu wrzesień-październik :)
Jeżeli o zwiedzanie chodzi to NYC to podstawa i to tak na 3-4 dni co najmniej. Co do pozostałych punktów zwiedzania jestem elastyczny.
Prosiłbym autorkę tematu o ewentualny kontakt na przemob85@o2.pl celem omówienia szczegółów (pozostałe osoby również :))

Na marginesie to nie kupiłem jeszcze biletu z prostego powodu koło maja powinny być promocje na wyloty właśnie po wakacjach. Im tańszy bilet tym więcej będzie można przeznaczyć na USA :) Dla poglądu innych ja ze swojej strony na 3 tyg pobyt nie chciałbym przehulać więcej niż 8 kPLN :) Jeśli uważacie, że to mało proszę o info na ile trzeba by się uszykować :)
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 29 Sty 2015 20:09 

Hej,
ja tez bardzo chętnie wybiore sie do USA. Byłam tam juz kilka razy i na wschodnim i zachodnim wybrzeżu, dlatego tym razem interesuje mnie przejazd autem przez całe stany. Z zahaczemiem o nowy orlean. Jeśli ktos sie pisze na taka wycieczkę to super.
Co do kosztów: ostatni raz byłam w maju ubiegłego roku nyc-San francisco-la-San diego- las vegas-nyc praktycznie wszystkie odległości pokonalam samolotem, raz tylko mega bus i raz pociag, widziałam wszystkie najwazniejsze rzeczy łącznie z grand canyonem i kosztowało mnie to 5000 zł. Bilet w dwie strony Polska-nyc-Polska kosztował mnie 900 zł dzieki promocji z flipo.
Jak najbardziej przy kilku osobach i wynajmie samochodu można sie w tej kwocie zmieścić.

Zapraszam zatem do kontaktu, z wątku wynika ze zebrała sie juz ekipa. Napiszcie prosze jakie sprecyzowane plany juz macie.

Pozdrawiam,
Ola
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 13 Mar 2015 13:15 

Hej, wraz z małżonkiem, córka i znajomym wybieramy się ok 21 maja na zachodnie wybrzeże.
Startujemy w Chicago, lądujemy w San Francisco, wynajmujemy auto i jedziemy zwiedzać. Podroż kończymy w San Diego i stamtąd wracamy do Chicago.
W sumie 8 dni. Plany: San Francisco, Los Angeles, San Diego, Disneyland/Six Flags, moze Tijuana i jak czasu starczy Sequoia & Kings Canyon National Park.
Wycieczka niskobudżetowa ale bez dziadowania ;) Wiek 30 -32 mała 3 latka.
W sumie lecimy na 3 tygodnie dwa spędzamy w okolicach jeziora Michigan.

A co do wizy to dobrze wypełnijcie wniosek :lol:

Chętni??
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 04 Sie 2015 00:43 

Hej :)
Widzę że kilka osób z tego wątku planuje być w Stanach we wrześniu. Czy Wasze plany są aktualne? Udało się zebrać ekipę?
Ja planuję we wrześniu (najprawdopodobniej od ok. 10-ego) ) przylecieć do San Fran i chciałabym pozwiedzać trochę okolicę, skupiając się głównie na parkach narodowych (Sequoia , Grand Canyon, Antelope Canyon, Bryce , Yosemite). Trasa do ustalenia. Szukam towarzyskich osób, które byłyby w tym czasie w okolicy i miały podobny pomysł. Możnaby połączyć siły i wspólnie wynająć samochód. Mogę się też dołączyć do kogoś.

Pozdrawiam, Doruda
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 18 Sty 2016 22:40 

Witam,
mamy z żoną zarezerwowane bilety 23.06-14.07 w NYC. Chcemy zwiecić jak najwięcej, również zachodnie wybrzeże. Czy ktoś chce się dołączyć?
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 22 Sty 2016 11:17 

My jedziemy 23.04 do 13.05
NY, Washington, Chicago i zachodnie wybrzeże
oczywiście kanion itd
jesteśmy na etapie tworzenia trasy- chcemy jak najwięcej zobaczyć
samochodem chyba za mało czasu ale była też taka opcja
Bardzo proszę o wszelkie porady :)

Jak by ktoś chciał sie dołączyć też zapraszamy- pomożemy z wizą :)

tomaszplanb@gmail.com
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 01 Lut 2016 20:05 

My lecimy 05-24 kwiecień do SF, robimy roadtrip i wracamy ;)
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 01 Lut 2016 21:02 

A macie jakąś fajną wypożyczalnie czy kupujecie auto?
My właśnie czegoś szukamy na tamten rejon
 Profil Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 02 Lut 2016 20:44 

Sprawdź economycarrentals :)
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 10 Mar 2016 07:15 

Hej,

razem z siostrą chcemy wybrać się w podróż po USA (trasa: Chicago - Kalifornia) na początku kwietnia. Planujemy wynająć auto w Chicago i przejechać trasę 66 zahaczając o parki narodowe kończąc na San Francisko. Czy ktoś wybiera się w tym terminie i mniej więcej podobną trasą? Fajnie było by połączyć siły i wspólnie pozwiedzać.
 Profil Relacje PM off  

#19 PostWysłany: 21 Mar 2016 04:43 

Jeśli są zainteresowani na 3-tygodniowy wyjazd w sierpniu to zapraszam. W planie z grubsza Route 66, choć z modyfikacjami. Chicago - St. Louis - New Orleans - Dallas - Oklahoma City - Grand Canyon - Las Vegas - Arches NP - Salt Lake City - BURNING MAN - San Francisco - LA.
 Profil Relacje PM off  

#20 PostWysłany: 05 Kwi 2016 22:07 

Witaj fotowyprawy:) Czy pomysł wyjazdu do USA w sierpniu aktualny? Chętnie bym się wybrała. Jeżeli nadal szukasz towarzystwa do wyjazdu skontaktuj się ze mną pod mailem: olenka_wojtyniak@o2.pl. Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 21 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość