Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 01 Gru 2023 16:30 
Awatar użytkownika

Loty: 322
Kilometry: 721 597
niebieski
Hej. Czy ktoś orientuje się jakie ceny są za safari. Informacje do których dotarłem są głownie z 2019 r. Często na blogach polecany jest przewodnik o imieniu Mohan. W 2019 było to 11 tys rupi za dwie osoby ze wstępem i opłatami dla przewodnika. Safari trwa 4 do 4,5 godziny Teraz napisałem do hostelu gdzie jest ten przewodnik Mohan i podał mi cenę 33500 rupi. Czy faktycznie tak to zdrożało ?

Image
 Profil Relacje PM off  

Włoski urlop z widokiem na morze 🏖️🌊 4* hotel nad Adriatykiem za 1963 PLN Włoski urlop z widokiem na morze 🏖️🌊 4* hotel nad Adriatykiem za 1963 PLN
Rajski wypoczynek na Seszelach 🏝️🌴 Tydzień w resorcie przy plaży za 5909 PLN 😎 Rajski wypoczynek na Seszelach 🏝️🌴 Tydzień w resorcie przy plaży za 5909 PLN 😎
#2 PostWysłany: 01 Gru 2023 17:11 

Loty: 40
Kilometry: 124 893
My 2 lata temu płaciliśmy 28 000LKR, teraz widzę że sam wstęp 29$ + 14$ (+VAT) auto / osoba.

Teraz oferty windują 30 000 - 33 000 LKR lokalnych organizatorów.
mmaratonczyk lubi ten post.

#3 PostWysłany: 23 Kwi 2024 11:16 

mmaratonczyk napisał(a):
Hej. Czy ktoś orientuje się jakie ceny są za safari. Informacje do których dotarłem są głownie z 2019 r. Często na blogach polecany jest przewodnik o imieniu Mohan. W 2019 było to 11 tys rupi za dwie osoby ze wstępem i opłatami dla przewodnika. Safari trwa 4 do 4,5 godziny Teraz napisałem do hostelu gdzie jest ten przewodnik Mohan i podał mi cenę 33500 rupi. Czy faktycznie tak to zdrożało ?

Odkopie lekko temat, udało Ci się coś ustalić na własnej skórze? 33k to jednak cena z kosmosu. Ja na każdym blogu widzę inną ofertę.
Nam zaproponowano 22k rupii za osobę i nadal nie wiem czy to dużo czy mało :)

Może ktoś ma doświadczenia z niedalekiej przeszłości
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 27 Wrz 2024 16:56 

Loty: 277
Kilometry: 348 934
srebrny
My zdecydowaliśmy się na 12h Safari wraz ze śniadaniem, obiadem, lornetkami i kierowcą/przewodnikiem.
Za całość zapłaciliśmy 100$ (utargowane ze 105$). W tej cenie nie było biletów wstępu, które zmieniają się z dnia na dzień. My zapłaciliśmy za samo wejście 73$ za dwie osoby. Generalnie im więcej osób tym tańszy bilet na osobę.
Safari zorganizował nam nasz camp - Makulu Safari Camp - https://maps.app.goo.gl/Nm51HAKfQje1ULeX8
W tej cenie mieliśmy do dyspozycji całego jeepa. Jak chcieliśmy gdzieś stać 30 minut to staliśmy, jak było nudno to jechaliśmy dalej.Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość