Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 16 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 22 Lis 2018 20:56 
Awatar użytkownika

złoty
Calkiem sympatyczna oferta od NZ na zasadach takich jak rok temu podczas Black Friday. W puli 100 biletow na trasie LHR-LAX w tytulowej cenie. Pamietam, ze rok temu wchodzily oferty co 1h. a pierwsza oferta poszla w ciagu maks 5 min (dokladnie tyle ile potrzeba na podanie danych ;)) Bilety RT z bagazem rejestrowanym i jedzeniem. Start akcji 10:00am (wychodze z zalozenia ze jest to czas GMT wiec o 11:00 polskiego)

https://www.airnewzealand.co.uk/black-f ... ight-deals
3 ludzi lubi ten post.

Tzatziki na Chalkidiki 🥒🧄 Czarterowe loty do Grecji od 499 PLN ✈🇬🇷 Tzatziki na Chalkidiki 🥒🧄 Czarterowe loty do Grecji od 499 PLN ✈🇬🇷
Ucieczka na Maltę 🏝️ 4* hotel ze spa w Qawra + dwa posiłki za 1791 PLN Ucieczka na Maltę 🏝️ 4* hotel ze spa w Qawra + dwa posiłki za 1791 PLN
#2 PostWysłany: 22 Lis 2018 21:47 

niebieski
Cena rewelacja, tylko, żeby się udało załapać w setce to trzeba dużo szczęścia :D
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 23 Lis 2018 10:55 
Awatar użytkownika

Loty: 444
Kilometry: 478 015
niebieski
No macie racje, że fajne i nie chcę psuć "nastroju", tylko... to fajny deal dla osób mieszkających w UK. Dla Polaków jak sobie doliczymy dolot na to całe LHR + hotele w obie strony (żeby być na wszelki wypadek dzień wcześniej) - czy nie wyjdzie "podobna" cena jak od czasu do czasu rozmaite promo na bezpośredni LO.

Już kilka razy przerabiałem np. EFy czy super opcje na Amerykę Południową np. z Włoch. Owszem, bilet bazowy był za np. 50% (albo jeszcze taniej). Ale jak w przypadku takiego wylotu z CDG doliczyłem Ibis Styles przy lotnisku + LO z WAW do CDG z ceny bazowej nieco ponad 600PLN zrobiło się + 700PLN za dolot + 400PLN za hotel a na powrocie cały dzień na lotnisku w CDG bo przecież bagażu "na zaś" nadać nie można.
 Profil Relacje PM off
kemot lubi ten post.

#4 PostWysłany: 23 Lis 2018 11:09 
Awatar użytkownika

złoty
Wiesz, przy takim nastawieniu powinny sie pojawiac tylko oferty z Polski. Pamietaj, ze to forum nazywa sie fly4free, wiec w wypadku takich dealow nikt nie zaklada z gory ze bedzie kupowal doloty za 700zl i hotele za 400 itp. Ten Deal mozna zamknac w granicach 250-280€ z Polski a to juz jest dobra cena jak na LAX. Pamietajmy ze tu leci NZ a, nie np. CA
2 ludzi lubi ten post.

#5 PostWysłany: 23 Lis 2018 11:17 

srebrny
1955845624 napisał(a):
Ale jak w przypadku takiego wylotu z CDG doliczyłem Ibis Styles przy lotnisku + LO z WAW do CDG z ceny bazowej nieco ponad 600PLN zrobiło się + 700PLN za dolot + 400PLN za hotel a na powrocie cały dzień na lotnisku w CDG bo przecież bagażu "na zaś" nadać nie można.

widać lubisz na bogato, nie jestem pewien czy to forum to odpowiednie miejsce w takim wypadku.
Wiesz, że za 700PLN to można dwa razy RT zrobić do BVA z dojazdem autobusem do centrum Paryża? Spać można również w innych hotelach, ~90EUR za Paryż (a tym bardziej Włochy o których wspominasz) to na pewno nie była promocyjna cena.
Bo wiesz, dobre dile to trzeba umić kupować.
 Profil Relacje PM off
Flyguy lubi ten post.

#6 PostWysłany: 23 Lis 2018 11:25 
Awatar użytkownika

Loty: 354
Kilometry: 659 233
niebieski
Mysle, ze kupic dobry deal to nie problem w tym przypadku, ale nie kazdy ma nieograniczony czas i moc na dojazdy przez BVA, flixbusy i inne takie. Pewnie, ze mozna zrobic wszytsko po taniosci, tylko nie dla kazdego bujanie sie wszystkimi srodkami tranportu przez 10 godzin i koczowanie noca na lotnisku robi robote ;)

(sorry za OT)

Ostatnio edytowany przez michzak, 23 Lis 2018 11:45, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika, jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#7 PostWysłany: 23 Lis 2018 11:31 
Awatar użytkownika

Loty: 510
Kilometry: 1 229 791
niebieski
Jak co roku ograniczenia dat lotow. Przy obecnych cenach z Europy w roznych promo i bledach, nie jest to jakaś super promocja dla osob spoza Londynu.

"Outbound travel dates: 4/5/6/7/11/12/24/25/27/28 Feb 2019
Inbound travel dates: 11/12/13/19/20/21 Feb & 3/4/5/6 Mar 2019"

#8 PostWysłany: 23 Lis 2018 11:33 

niebieski
można by zamknąć w 280 na przykład jakby się najpierw znalazło lot za tytułową cenę, mi najniżej pokazuje 299
Zresztą w tytułowej było tylko100 biletów, więc dyskusja raczej teoretyczna :D
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 23 Lis 2018 11:42 

srebrny
Kasica88 napisał(a):
]
Pewnie, ze mozna zrobic wszytsko po taniosci, tylko nie dla kazdego bujanie sie wszystkimi srodkami tranportu przez 10 godzin i koczowanie noca na lotnisku robi robote ;)

Oczywiście, dlatego głupie są wypowiedzi w stylu kupiłem lot za 600zł na inny kontynent ale cena okazała się słaba, bo wydałem +10000zł na dolot do Berlina w biznesie, SPA przy lotnisku mnie rozczarowało, a restauracja z gwiazką Michellina okazała się co najwyżej poprawna, do tego na powrocie musiałem kilka godzin czekać na lotnisku. Jeżeli nie potrafisz z danej oferty zrobić odpowiedniego dla siebie dila to po prostu nie kupujesz i nie komentujesz, dla kogoś mogła to być cenna wrzutka.
 Profil Relacje PM off
Flyguy lubi ten post.

#10 PostWysłany: 23 Lis 2018 12:08 
Awatar użytkownika

niebieski
Otóż to. Dyskusja nie ma sensu. Gdy jest tani lot z Krakowa, mieszkańcy Gdańska nie narzekają że mają drogi dojazd. Bez urazy ale ja i setki tysięcy innych Polaków mieszkamy w Londynie i dla nas taki wrzucony deal to super oferta (gdyby nie to że pula i zakres dat małe). Loty z LHR są przeważnie drogie, więc z chęcią witam każdy deal wrzucony na f4f.
 Profil Relacje PM off
1955845624 lubi ten post.

#11 PostWysłany: 23 Lis 2018 12:08 

niebieski
Były te bilety widziałem nawet kilka razy już wpisywałem dane ale za każdym razem ktoś był szybszy ;)
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 23 Lis 2018 12:33 
Awatar użytkownika

Loty: 510
Kilometry: 1 229 791
niebieski
A racja, bo dzisiaj piatek...

#13 PostWysłany: 23 Lis 2018 12:37 

niebieski
No proszę, a ja nawet nie widziałem ale widzę, że mała strata bo efekt mamy taki sam ;)
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 23 Lis 2018 16:59 

1955845624 napisał(a):
No macie racje, że fajne i nie chcę psuć "nastroju", tylko... to fajny deal dla osób mieszkających w UK. Dla Polaków jak sobie doliczymy dolot na to całe LHR + hotele w obie strony (żeby być na wszelki wypadek dzień wcześniej) - czy nie wyjdzie "podobna" cena jak od czasu do czasu rozmaite promo na bezpośredni LO.

Już kilka razy przerabiałem np. EFy czy super opcje na Amerykę Południową np. z Włoch. Owszem, bilet bazowy był za np. 50% (albo jeszcze taniej). Ale jak w przypadku takiego wylotu z CDG doliczyłem Ibis Styles przy lotnisku + LO z WAW do CDG z ceny bazowej nieco ponad 600PLN zrobiło się + 700PLN za dolot + 400PLN za hotel a na powrocie cały dzień na lotnisku w CDG bo przecież bagażu "na zaś" nadać nie można.

Podrozuje od dawna i nie straszne byly mi noce na lotnisku, wiec to co napisales to opcja powiedzialbym 'wygodna'. Jak powiesz sobie ze albo dolece/dojade na sam lot a nie wczesniej lub posiedze na lotnisku 12h to okazuje sie ze cena zacna. Zawsze tak robilem z moja kobieta a slaba nocke idealnie odsypia sie w samolocie, lot szybciej leci ;-) Mnie wygodnictwa, wiecej przygody (chyba ze lecisz z rodzina) ;-)
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 26 Lis 2018 07:01 
Awatar użytkownika

Loty: 612
Kilometry: 958 331
niebieski
Spanie na lotnisku to przygoda... Paradne :lol:
Nie ma obowiazku nocowac w hotelu 5* i leciec 1. klasa, ale mozna nazywac rzeczy po imieniu - 'wyjazd budzetowy', karimata, spiwor, konserwa do plecaka F40 i jedziemy na koniec swiata za 800 zl. Pewnie, ze sie da, za 500 zl tez sie da.
Kupilem wlasnie domek 115m2 i nazywam go, hmm... domkiem, nie posiadloscia ;)

Także = również / też
Tak że = więc / zatem / dlatego
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 26 Lis 2018 11:41 

Loty: 216
Kilometry: 552 667
Ale w czym tutaj jest problem? Przecież każdy ma własny rozum i wie, że jakoś trzeba się dostać do Londynu. Jest wrzutka, każdy sobie skorzysta jak chce. Często mi się zdarza startować z Londynu mimo, że mieszkam w okolicach Wrocławia i z reguły udaje mi się dolecieć do Londynu po taniości bez konieczności kupowania noclegu.
Jak dotąd zaoszczędziłem sporo kasy na wylotach z Londynu mimo, że tam nie mieszkam :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 16 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot], jacke oraz 14 gości