Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 264 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Twój piewszy lot
#261 PostWysłany: 23 Maj 2015 21:35 
Awatar użytkownika

Loty: 8
Kilometry: 8 761
niebieski
Styczeń 2015 Kraków - Rzym Ciampino, RyanAir, wiedziałem, że będzie ciasno, ale jak spojrzałem na to małe okienko to robiło się bardzo ciasno :D Ponad dwie godziny siedzenia jak na jajku, bo myślałem, że się zrzygam, nie wyobrażałem sobie jak można chodzić po samolocie, spać, a co dopiero coś jeść czy pić w trakcie lotu. Droga powrotna to bajka, nie wiem czy pilot dużo lepszy, ale zarówna start jak i lot dużo spokojniejszy, przespałem prawie cały.
 Profil Relacje PM off  

🌊 Turecki raj 🏝️ 5* hotel Limak Limra z all inclusive za 2181 PLN 🌊 Turecki raj 🏝️ 5* hotel Limak Limra z all inclusive za 2181 PLN
MADERA w wydaniu ✨premium✨ 🌊 Loty i luksusowy ⭐⭐⭐⭐hotel za 1249 PLN 😍 MADERA w wydaniu ✨premium✨ 🌊 Loty i luksusowy ⭐⭐⭐⭐hotel za 1249 PLN 😍
#262 PostWysłany: 23 Maj 2015 21:45 

Loty: 554
Kilometry: 896 619
niebieski
Z Rodzicami z Krakowa do Warszawy a stamtąd dalej do Koszalina Dawno temu Miałem 4 lata :)
 Profil Relacje PM off  

#263 PostWysłany: 23 Maj 2015 22:58 
Awatar użytkownika

Loty: 22
Kilometry: 20 023
niebieski
Styczeń 2013, WAW-BUD Dreamlinerem:)
 Profil Relacje PM off  

#264 PostWysłany: 23 Maj 2015 23:25 

Loty: 29
Kilometry: 41 921
Sierpień 2001- LOT czarterowy z Wroclawia do Dalaman. Pamietam to dlugie czekanie na starym, malutkim terminalu od 21:00, podczas gdy start byl ok 3:00 rano. Na prosbe mojej mamy, stewardesy zabraly nas do kabiny pilotow. To byly jeszcze czasy, gdy drzwi od kabiny czesto byly szeroko otwarte. Akurat lecielismy nad Stambulem. Kilka tygodni pozniej, drzwi juz zaczely byc zamykane. Tak naprawde to byl wlasciwie drugi moj lot, gdyz pierwszy to krotki, ok 15 minutowy krajoznawczy przelot nad Baltykiem. W polowie lat 90-tych latal taki kukuruznik w okolicach Mielna. Ale tego lotu na flightdiary nie uwzgledniam...
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 264 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości